Skip to content
7 reacties
1263 weergaves

Klaarkomen

Ik ben vandaag voor het eerst klaargekomen omdat ik ging aftrekken. Het was namelijk een beetje plakkerig. Nu is de vraag wat vonden jullie toen jullie voor het eerst klaarkwamen?

12 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Ik was 12 bij mijn eerste keer komen. Was met een meisje uit mijn klas meegegaan, we vonden elkaar wel leuk. Beetje knuffelen en steeds iets verder tot ze vroeg mag ik je piemel vasthouden. Mocht van mij en niet veel later kwam mijn sperma eruit. Zowel ik als zij schokken ervan. Was zeker leuke ervaring

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • De eerste keer baalde ik er een beetje van, wat een plakzooi. Het was wel makkelijk om me af te kunnen trekken zonder op te hoeven ruimen. Maar nu maakt het me niet meer uit.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo op mijn dertiende voelde ik wel soms enkele schokjes in mijn piemel en tussen mijn benen als ik lang met mijn stijve speelde. Maar er kwam niks uit.
    En een zes maand later zag ik wat stroperig vocht aan mijn plasbuis. Een vriend zei me dat dit voorvocht was en dat ik waarschijnlijk wel gauw sperma zou hebben.

    In de week voor mijn veertiende verjaardag stond ik in de badkamer mijn voorhuid enkele minuten over mijn eikel heen en weer te bewegen en plots was er een krampachtig gevoel binnenin mijn buik en ik spoot voor het eerst sperma, een straaltje tot tegen de spiegel.
    Het voelde heerlijk aan, veel sterker dan bij een droog orgasme en ik moest mezelf vasthouden aan een wasbak om niet om te vallen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik was ook 13 toen broer (toen 14) mij aftrekken voordeed, hij deed het toen ook nog maar pas. Een half jaarke lang, ongeveer ben ik droog klaargekomen. Iedere avond samen met broer; ik was heel ongeduldig om ook sperma zoals hem te hebben.
    De eerste keer dat er iets uitkwam waren het een paar druppeltjes, ik had er zelfs niks van gevoeld. De dag nadien nog wat druppeltjes. En de dag nadien was het de heerlijkheid zelve, sperma! Eindelijk :-) . Het gevoel van die eerste keer nat klaarkomen kan ik me nog zo voor de geest halen. Ik was keitrots, en broer nog trotser.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • A er zijn dus nog jongens van 12 die het al krijgen.
    Ik heb enkele weken geleden het ook voor gehad.
    Ervoor deed ik het al maar was nog droog nu vind ik het wel leuker ad

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan alleen nog maar droog klaarkomen, maar leuk dat je het kan. Hoe anders voelt het?

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • En, was het lekker? Ik was 13 toen ik begon met aftrekken, vrienden hadden het er wel eens over, heb toen op internet opgezocht hoe je het moet doen xD Was wel verrast toen ik klaarkwam, zo van, is dit nou sperma en heb ik het wel goed gedaan. De volgende dag meteen weer gedaan natuurlijk ;) Ga jij ook wel doen denk ik?

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten