Skip to content
74 reacties
19347 weergaves

vraagje voor de jongens over pijpen

ik heb hier een vraag voor de andere jongens op ditt vorum. Wat vinden jullie lekkerder gepijpt worden of juist een andere jongen pijpen?
ik ben na een uitdaag weddenschap met een andere jongen door hem gepijpt maar dat vond ik niet heel super of zo. Kan zijn dat hij het nog moest leren dan maar goed. ik heb toen daarna hem ook gepijpt en ik vond dat echt super bijzonder en magish. Vooral het voelen van een piemel in je mond die harder word is heerlijk. hij was trouwens niet besneden en had een lange tuitje en dat vond ik extra lekker. jammer dat ikk hem niet meer zie.
Dus voor mij zeker te weten een andere jongen pijpen. ik ben benieuwd jaar jullie reakties!

14 jaar
2 jaren geleden

74 Reacties

  • Ik denk dat je bi bent als je zowel op jongens en meisjes verliefd kan worden.

    16 jaar
    10 maanden geleden
  • Tja, wanneer ben je bi? Als je seks hebt met zowel je vriendin als regelmatig ook met een vriend en van beide geniet is dit toch niet meer bi-schierig maar ben je wellicht toch biseksueel. Ik weet niet of jullie onder vrienden elkaar enkel oraal verwennen? Niet dat dit echt uitmaakt. Echt bi ben je als je op beide geslachten verliefd kan worden. Ikzelf kan genieten van seks met zowel vrouwen als mannen, maar wordt ( tot nu?) enkel verliefd op vrouwen. In mijn laatste 2 relaties moest ik dit gelukkig niet meer verzwijgen of stiekem doen. Ik voelde me hier niet goed bij dit buiten mijn relatie met mijn vriendin te doen. Ik heb ook wel vriendinnen gehad die hier geen begrip voor konden opbrengen en dit begreep ik ook. Het is en blijft een dubbele situatie. Ik weet intussen dat het voor één van beide vriendinnen het toch niet zo makkelijk was om me samen met een vriend te zien, wat ik zeker ook begreep. Ik wou diit dan ook niet langer en we hebben toen gekozen om met z'n tweeën verder te gaan. Dit werkte, maar na een hele tijd ontstond toch een zeker gemis, ook bij haar. Dus beide leek niet te werken voor ons. Misschien moet je jezelf afvragen of jij die vriend ook eens oraal wil bevredigen met jouw vriendin erbij, of samen met jullie vriendinnen erbij? Wat doet die gedachte bij jou?

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • In mijn wat jongere jaren heb ik ook wel eens een vriend gepijpt en hij mij. Hat was voor ons eigenlijk meer om de ervaring te hebben hoe dat is dan dat we homo o.i.d. waren. Mijn vriendin heb ik wel eens betrapt met de vriendin van mijn vriend die lekker aan het zoenen en voelen waren. Ze schrokken zich rot, maar ik vertelde toen dat wij elkaar wel eens gepijpt hadden. Alles was voor beide partijen daarna o.k. en we zijn, ook op seksueel gebied, daarna heel goede en close vrienden met elkaar gebleven. Zo heb ik ook ervaren hoe en wat een triotje is en kan zijn! Heerlijk toch als je alle vier hier voor open staat.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • Het klopt dat wij onze relaties niet op het spel willen zetten. Wij hebben het fijn met onze vriendinnen. Ik weet niet of wij bi zijn, maar wij vinden aller bij lekker om met elkaar sex te hebben. En het voelt goed en vertrouwd als wij samen zijn. Wanneer ben je eigenlijk bi?

    23 jaar
    10 maanden geleden
  • @Ts Ik begrijp dat jullie elkaar graag pijpen en je spreekt ook over een heel hechte vriendschap tussen jullie. Zouden jullie beide eventueel ook bi zijn, of een biseksuele relatie overwegen? En mocht dit voor jullie beide zo zijn, zouden jullie vriendinnen hier voor zijn? Ja, nogal wat vragen waar geen sluitend antwoord voor is en ook een heel grote stap is uiteraard. Af en toe een vriend pijoen is nog wat anders dan echt bi zijn. Dit voor jezelf beseffen / toegeven en jullie respectievelijk vriendinnen ertellen is dan ook niet zo eenvoudig. Jullie willen de relaties niet op het spel zetten, maar eerlijkheid en oprechtheid lijken we voor een goede relatie toch ook heel belangrijk. Veel sterke met jullie keuzes.

    22 jaar
    10 maanden geleden
  • @j23, geloof jezelf dat er een geschikt moment is om dit aan jullie vriendinnen te vertellen, ik niet. Leef je leven, sommige zaken moet je voor jezelf houden. Ik weet, dit is pittig, maar naar mijn idee schaad het niemand! Succes

    20 jaar
    10 maanden geleden
  • Het klopt wat je schrijft, het is niet eerlijk naar de meiden. Maar de vriendschap tussen mijn vriend en mij is heel hecht en wij vinden het lekker om zo samen te pijpen. Wij zullen het een keer gaan vertellen maar wij zoeken nog een geschikt moment.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Jullie bedriegen jullie vriendinnen eigenlijk wel door elkaar - blijkbaar wel regelmatig - te pijpen, vind je niet? Nu, dit moeten jullie elk voor zichzelf maar uitmaken. Ik heb in mijn puberjaren best wat experimenteerd toen ik single was. Toen ik een serieuze relatie had met een leuke meid vertelde ik haar na een hele tijd samen eerlijk dat ik de jaren voordien wel geëxperimenteerd had. Ze leek hier aanvankelijk geen probleem mee te hebben en wou ook weten wat ik zoal had gedaan en wat ik hier dan van vond. Al was er toch enige twijfel antwoordde ik haer eerlijk en naar waarheid. Het was voornamelijk oraal met een vriend. Wat aanvankelijk geen probleem leek werd steeds moeilijker tot dit echt niet meer ging samen. Ik vind eerlijkheid heel belangrijk binnen een relatie, maar bezint eer je begint. Dit geldt wat mij betreft zowel voor jullie wederzijdse pijpbeurten als het vertellen hierover tegen jullie vriendinnen.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb een vriendin en een vriend van mij heeft ook al een tijdje een vriendin. Soms zijn wij samen en pijpen er dan op los. Wij vinden het allebei lekker en super geil om zo klaar te komen. We durven het niet aan onze vriendinnen te vertellen dat wij elkaar pijpen.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb 1 keer een jongen gepijpt en heb het zelf meegemaakt. Maar ik heb ook met meisjes geëxperimenteerd. Ik val op meisjes maar ik vind het gevoel van een pik in m’n bek best geil. Maar ja, ik zou het best nog een keer willen doen.

    Ik heb wel meer met meisjes gedaan dan met een jongen.

    14 jaar
    11 maanden geleden
  • @TS Ik begrijp heel goed wat je hier verteld. Ik vind gepijpt worden zeker lekker, maar onder vrienden pijp ik ook liever dan gepijpt worden. Aanvankelijk vond ik dit zelf wat raar en had hier een schaamtegevoel over. Maar ik vond het tegelijk bijzonder om een vriend zo te kunnen bevredigen. Hij vond het ook bijzonder om zo klaar te komen en dus deden we dit best vaak.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Hoi ik vind pijpen eerlijk vooral als je spannig voel aan zijn pik

    13 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik voel echt geen verschil als ik door een jongen of een meisje gepijpt word.

    16 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik kan ook niet meteen zeggen of een meisje of jongen het beste pijpt, maar ik heb wel de indruk dat mannen vaker all the way pijpen. Ze lieten telkens in de mond komen en slikten, maar dit is mogelijk omdat ze zelf ook graag zo gepijpt worden? In de mond komen is sowieso iets wat ik zelf nooit zou vragen of van mijn partner verlangen. Zelf deed ik dit wel en vond het ook wel fijn dat men dit uit eigen initiatief deed.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik heb een vriendin en zij pijpt mij ook graag. Ik kan niet zeggen of jongens beter pijpen dan meisjes. Het is wel anders als een jongen je pijpt. Mijn vriend wil meer dan alleen maar pijpen, hij zit aan mijn tepels en aan men oorbellen. Ik word wel geil als hij probeert te versieren.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • @J23, nice! Klinkt als een leuke ervaring. Ben je ook wel eens gepijpt door eem meid, zo ja zijn er verschillen tussen jongen of meid?

    Zou je ook nog meer met die vriend van je willen doen dan alleen pijpen?

    19 jaar
    11 maanden geleden
  • Ik vind het heerlijk om te pijpen. Ik heb een vriend en die is gay. En een keer waren wij samen wezen stappen en wij gingen nog even bij hem wat drinken. En hij ging een beetje aan mij zitten. Hij deed mijn overhemd open en ging aan mijn tepels likken en voor dat het in de gaten had stak hij mijn pik in zijn mond. Het was een super gaaf gevoel en kwam klaar. Ik wilde nog maar een ding, zijn pik lekker leeg zuigen. Ik ben geen Gay, maar een jongen pijpen is waanzinnig geil.

    23 jaar
    11 maanden geleden
  • Bij mij was dit voor het eerst op vakantie. Ik ging met een jeugdvriend mee op vakantie en we sliepen op een kamer. Hij was totaal niet schuchter en van samen rukken ging het over in elkaar aftrekken en uiteindelijk oraal bevredigen. Dit was toen enkel tijdens die zomervakantie. Ik was toen wel wat ouder dan jij nu.

    22 jaar
    11 maanden geleden
  • hoe zorgen jullie er voor dat jullie worden gepijpt

    12 jaar
    11 maanden geleden
  • Recent toch nog eens een 69 geprobeerd. Deze keer ging dit onverwacht goed. Ik kon me voldoende concentreren op "mijn taak" en tegelijk toch ook genieten van de pijpbeurt die ik ontving. Synchroon klaarkomen is ons niet gelukt, maar hadden voordien wel afgesproken elkaar sowieso all te way oraal te bevredigen. Was wel bijzonder opwindend deze keer.

    22 jaar
    11 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten