Skip to content
23 reacties
5323 weergaves

Douchen met volwassenen

Ik mocht gisteren voor het eerst mee met het eerste team van mijn voetbalclub. Hartstikke leuk natuurlijk, maar na afloop moest er natuurlijk ook gedoucht worden. Bij mijn eigen team heb ik daar helemaal geen probleem mee, en doucht bijna iedereen ook gewoon naakt. Toch heb ik in de kleedkamer eerst even gewacht met mijn kleren uit doen, omdat ik niet precies wist hoe het bij dit team zou gaan. Uiteindelijk ook gewoon naakt natuurlijk, maar ben best wel onzeker geworden over mijn eigen lichaam hierdoor.

Er liepen echt een paar gasten tussen met echt veel grotere piemels dan in mijn eigen team. Nu zijn mijn teamgenoten allemaal 16 of 17 en mogelijk groeien onze piemels nog wel, maar toch was het verschil heel groot. Denk zelfs dat ik gister een van de kleinste had van het hele team, terwijl ik gewoon best wel gemiddelde piemel heb. Daarnaast had ook iedereen zijn schaamhaar geschoren, terwijl in mijn eigen team bijna niemand dat doet en ik dus ook niet. Uiteindelijk heb ik besloten gewoon niet te douchen, aangezien ik toch niet mocht invallen en dus ook niet echt had gezweet.

In de toekomst hoop ik natuurlijk wel echt mee te mogen doen, en zal ik dus ook moeten douchen. Ik was eigenlijk wel benieuwd of andere jongens, of misschien meisjes ervaringen hebben met douchen met ouder jongens/meiden. Misschien hebben jullie tips over hoe ik wat minder onzeker hierover kan zijn?

16 jaar
2 jaren geleden

23 Reacties

  • @J22 Hoezo zouden jongens daar een stijve van krijgen. Bij ons trekken de meesten ook gewoon even de voorhuid naar achter tijdens het douchen. Is toch gewoon normaal?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Douche ook naakt met team en na fitness, gewoon naakt meeste zijn geschoren. Sommige hebben haar ma ook dat is gewoon

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @j15
    Het is inderdaad wel goed dat jullie zo vertrouwd zijn met elkaar dat jullie telkens in jullie blote eikel douchen. Uiteindelijk is daar niets mis mee om dat te doen, het is eigenlijk normaal en dat wilt zeggen dat jullie elkaar vertrouwen, maar gebeurd het dan nooit dat iemand daardoor stijf wordt? Hoe gaan jullie daarmee om dan?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb gisteren een zelfde ervaring gehad na zaalvoetbal. Had van te voren al wel even dit topic gelezen, omdat ik het ook best wel spannend vond. Heb jullie tips gevolgd en gewoon gedoucht na afloop. Was ook echt niemand die er wat van zij, tot een andere jongen een grapje maakte over dat ik als jongentje van 15 een grotere pik had dan de rest. Ik heb wel meer een shower, dus slap wel vrij groot, maar groeit niet veel als die stijf wordt(slap 14cm, stijf 17cm). Vond het best wel ongemakkelijk, maar iedereen kon er wel om lachen, dus uiteindelijk vond ik het ook niet zo erg. Zoals TS ook al zei is het gewoon beetje lachen met elkaar een ouwehoeren net als met jongens in mijn eigen team.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik speel in een damesteam met allemaal oudere dames sommige zijn rond de 18 en andere al in de 20 en 1tje in de 30
    Ik vond het de eerste keer ook een beetje eng maar heb het toch gewoon gedaan zonder veel na te denken.
    Ik snap dat je het niet durfde maar uiteindelijk zeggen of kijken ze niet over/naar je uiterlijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit dan wel op zwemmen maar bij ons trekken sommige inderdaad hun voorhuid terug valt me op. Zelf ben ik besneden dus bij mij kan het niet. Dat terugtrekken hoort erbij volgens mij als je niet besneden bent.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik douche ook altijd met de jongens uit me voetbal elftal gewoon naakt. De meeste zijn kaal geschoren. Niemand maakt er een issue van als iemand haar heeft beneden. Wel doen wij allemaal ons voorhuidje naar achter. Als we douche. Als je het niet doet zeggen ze op een plagerige manier dat je niet goed gewassen bent haha. Nog meer jongens die dat openbaar doen? Hun velletje weg trekken?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS ben blij dat het gelopen is zoals ik gedacht had. Je zal merken dat over 1 of 2 keren de spanning volledig weg is. Je zal je afvragen waarom je het spannend vond omdat het zo normaal is. Kleiner of groter, haar of niet ... doet er niet toe. Uit nieuwsgierigheid leken je nieuwe ploeggenoten nog altijd zo groot en was je bekende jongen ook wat kleiner?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • heyy allemaal, TS hier. Zoals beloofd even een update over hoe het gister gegaan is. Ik mocht samen met een andere jonge uit mijn team meetrainen. Ik was wel heel blij dat we met zijn tweeën waren. Neemt toch een beetje spanning weg, maar was ook wel heel benieuwd wat hij ging doen na de training.

    Ik heb na die tijd gewoon mijn onderbroek uit gedaan en ben in de rij gaan staan voor de douche. Inderdaad helemaal niemand die er iets over heeft gezegd of überhaupt keek. Die andere jongen uit mijn team was van plan in zijn onderbroek te douchen (doet die normaal bij ons nooit, misschien ook wel beetje onzeker). Er was echter een regel dat je een kratje bier moest betalen in de kantine als je met onderbroek doucht. Hij heeft dus uiteindelijk ook gewoon naakt gedoucht.

    Tijdens het fietsen naar huis vroeg ik hem waarom hij in onderbroek wou douchen. Hij zei dat hij zich schaamde, omdat hij als enige niet zijn schaamhaar had geschoren. Hij heeft best wel een hele grote bos schaamhaar, maar echt niemand die dat iets uitmaakte. Hij was daarom ook wel blij dat hij uiteindelijk gewoon naakt heeft gedoucht. Beiden vonden we het in het begin best wel spannend, maar dat was achteraf helemaal niet nodig. Het is net als bij ons eigen team gewoon douchen en ouwehoeren met elkaar. Niemand die het iets boeit hoe groot je lul is en of er haar omheen zit

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, @J19 de meeste zijn tussen de 18 en 25, dus op zich nog best jong. Zijn ook nog twee over de 30. @ J18 Ik heb inderdaad wel eens gemeten. Toen was die tussen de 6 en 7 cm slap.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, ik denk niet dat het iemand van dat team boeit of jij haar bij je ballen hebt of niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS ik denk dat je nu met je groter lijkende piet best wel mee zal kunnen in de douche dinsdag. In de kleedkamers zwaaien de grootste ook opvallender met hun dingen, dan de kleinere. Geeft eerste keer in een kleedkamer ook een verkeerd beeld. Terwijl je bij je eigen team al lang ook alle kleinere goed hebt kunnen zien. Heb je jezelf al eens gemeten? Ben ook benieuwd naar morgen dinsdag.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, gewoon mee gaan douchen zonder boxer, anders vak je juist op toch. Ben benieuwd hoe het gaat morgen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe oud zijn die gasten van het eerste dan allemaal een beetje?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ jongen 18 mijn piemel is ook maar heel klein misschien net 7 cm als hij slap is maar ik douche ook lekker in de blote kont en wat ze zeggen doet mijn helemaal niks

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • De meeste ouderen zijn daar niet zo mee bezig, denk niet dat het hen echt interesseert hoe jouw piemel er uit ziet. Op jouw leeftijd ben je daar nog heel druk mee, maar later niet meer.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier. Bedankt voor alle reacties. Ik denk inderdaad niet dat het gaat helpen als ik als enige met mijn boxershort ga douchen. Ik mag dinsdag meetrainen en ben van plan gewoon te douchen na de training. Heb wel vanmiddag mijn schaamhaar geschoren en moet zeggen dat die inderdaad groter lijkt haha. Geef later nog wel even update over hoe het gegaan is

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon douchen en niet gek door laten maken. En of je jouw schaamhaar scheert moet je zelf weten toch, jou keuze wat je fijn vind

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J16 je krijgt inderdaad meer opmerkingen als je in boxer meedoucht dan naakt. Hoe groot ben je slap? Vanaf je 7 of 8cm hebt is dat toch niet meer klein?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb precies hetzelfde. Ik mag ook af en toe meedoen met het eerste. Ik hou gewoon m'n onderbroek aan. Ik krijg er wel opmerkingen over maar dat boeit mij vrij weinig.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten