Skip to content
9 reacties
1871 weergaves

Experimenteren

Ik heb de afgelopen tijd een beetje via een dating app gedate. Eigelijk altijd met meiden, maar ondertussen wil ik het verbreden, het lijkt me leuk om ook jongens te vinden. En dan voornamelijk om samen sexting te doen, en samen aftrekken en pijpen. Dit lijkt me leuk om te proberen. Ik ben hetero maar het lijkt me gewoon wel lekker. Is dit raar en hebben jullie tips?

17 jaar
2 jaren geleden

9 Reacties

  • Hallo topic starter.
    Ik heb dat ook gedaan en die dat nog steeds. Er zijn genoeg gay of bi sites. En inderdaad, spreek af op een openbare plaats. Dan kun je zien of het wat is. Ga niet direct naar een adres wat iemand opgeeft. Je weet niet waar je terecht komt.
    Succes man.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Zo met een wildvreemde van een dating zou ik wel aan sexting willen doen maar om ermee af te spreken zou ik echt niet durven.
    Ik doe soms wel iets intiems met jongens als ik die een beetje ken van de sport, de school of de jeugdgroep.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17, Als ik me niet vergis heeft Caesar avontuurtjes gehad met meerdere mannen, maar echte relaties waren het niet en ze werden vooral geheim gehouden geloof ik. Namen ken ik ook niet, daarvoor zou ik wat verder onderzoek moeten doen. In het algemeen was dat in die tijd wel geweten (ik heb bij Latijn ook teksten gelezen waarin gesproken werd over homo's), maar werd dat niet meteen in een echte relatie omgezet. Een echte afkeer ervoor voelde ik in die teksten niet meteen, maar ook geen directe liefde voor het concept.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik vind het niet zo belangrijk om jezelf hetero te noemen en toch te willen experimenteren met mannen, maar er is ook niets mis me om dit te willen.
    Ik word enkel verliefd op meisjes, maar heb wel ervaringen met vrienden. Ik ben echt blij dat ik deze stap heb genomen en kan echt genieten van bijv orale seks met een vriend.
    Ik vind dit absoluut niet verkeerd, al maakt dit een relatie met een meisje wel wat moeilijker. Ik wil hier ook eerlijk over zijn, maar niet iedereen heeft hier evenveel begrip voor.
    Ik begrijp ook dat een vriendin het raar vindt, maar ze hoeft dit ook niet als een bedreiging te zien. Wat ik voor haar voel is liefde, graag zien, ... het andere is enkel lust. In een relatie zou ik haar niet bedriegen en ook niets stiekem doen met een vriend.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan Jongen 18: Julius Caesar, met een man? Die wist ik nog niet. Enig idee wat die zijn naam was, dan kan ik eens op zoek gaan ...
    Van Vergulius heb ik nog niks gelezen, ben iets meer met de Grieken bezig nu :-) . En wat hij schrijft is nog niks voor mij, iets te weinig avontuur in vergelijking met de Griekse sagen en legenden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19 Dat homohuwelijken bij Grieken en Romeinen zo normaal waren is wel een beetje overdreven. Huwelijken in het algemeen waren toen niet even veralgemeend als nu. Als iemand die Latijn doet hebben we specifiek lessen gehad over Romeinse huwelijken en die ceremonies waren veel meer beknopt en minder officieel dan ze nu zijn. Dat er homorelaties waren is een feit. Verschillende belangrijke historische figuren stonden erom bekend een relatie te hebben tussen twee mannen. Zelfs Julius Caesar had wellicht op een gegeven moment iets met een man. Verschillende schrijvers zoals Vergilius toonden ook hints van hun seksualiteit. In de Middeleeuwen zijn relaties dan veel stricter geworden, inderdaad onder meer onder leiding van de Kerk, en die werden ook stricter voor heteroseksuele relaties. Dingen zoals seks werden zowat verboden behalve als het was om kinderen te krijgen. Dat homoseksuele relaties en huwelijken steeds prominenter worden is een feit. Om nog snel een tof weetje te brengen als teken van het feit dat het volkomen normaal is: Veel mensen zeggen vaak dat het "onnatuurlijk" is. Toch kan je zelfs in de natuur tussen dieren aantrekking vinden tussen wezens van hetzelfde geslacht. Dus, om me toch nog naar de Topicstarter te richten: er is absoluut niets vreemds aan experimenteren tussen mensen van hetzelfde geslacht, zolang je oppast om niet via internet op de verkeerde persoon te stoten.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vraag altijd om de eerste keer op een publieke plaats zoals café af te spreken voor iets te drinken, en doe pas vanaf de 2de date meer intieme dingen.

    En het is zeker niet abnormaal. Bij de oude Grieken en Romeinen was het heel gebruikelijk dat mannen seksuele dingen deden met andere mannen, zelfs als ze met een vrouw getrouwd waren - hoewel homohuwelijken in die tijd ook doodnormaal waren -- het is pas later onder invloed van religie en christendom dat ze verboden zijn en van die (bekrompen) christelijke visie zijn we tot op vandaag nog steeds niet volledig verlost.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Echt een aanrader en sluit mij ook aan bij j23, je leven is te kort om alles eenzijdig te bekijken! Geniet ervan??

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Helemaal niet raar! juist erg leuk, lekker en geil! Wees alleen wel voorzichtig met wie je afspreekt! NIet meteen bij het eerste contact afspreken maar eerst een beetje elkaar leren kennen tot je zeker weet dat je niet te maken hebt met een oude vent die achter jonge jongens aan zit, of met (een groepje) gasten die je alleen maar in elkaar willen slaan! Gebeurt helaas regelmatig dus wees voorzichtig!
    En het kan nooit kwaad om iemand (broer/zus/vriend/klasgenoot) die je vertrouwt te vertellen dat je met iemand hebt afgesproken en waar enzo. Voor het geval het niet loopt zoals je zou willen zeg maar!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten