Skip to content
7 reacties
1928 weergaves

Ondergoed verbergen

Graag zou ik wat spannender ondergoed willen dragen. Denk aan een jockstrap of string. Maar ik ben bang dat ze dit op m’n werk zien als ik buk o.i.d. Hebben jullie tips om je ondergoed te verbergen voor anderen?

22 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Als je een broekriem draagt zal je string niet snel boven je broek uitkomen. En door je broek is een string ook niet zichtbaar, tenzij jij heel dunne en lichte broeken draagt. En wat dan nog? Er is toch niets mis met een string ( of jockstrap) te dragen? Gewoon dragen waar jij je goed bij voelt, vind ik.

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Hoi, ik draag (bijna) altijd een string onder mijn jeans ofzo en niemand die opmerkt dat ik een string onderaan heb. Het bandje tussen je billen tekent niet af door je broek of short. Enkel bij een zeer spannende dunnere broek ( type wielertenue) ziet men achteraan dat je een string onder aan hebt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Door een spijkerbroek ofzo kunnen ze het zeker niet zien, tenzij het een hele strakke is. Ik zou alleen oppassen met witte broeken, die kunnen doorschijnen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn tip is: Niet zo angstig zijn. Volgens mij kan je helemaal niet zien dat jij een string aan hebt en die jockstrap, dan moeten ze toch wel heel goed kijken en wat dan nog? Volgens mij kan je dat ook helemaal niet zien bij een normale broek. Wat moet je denken van mensen die zo geinteresseerd zijn in jouw onderbroek? Als ze er wat van zeggen dan kan je om te beginnen vragen waarom ze zo naar je kont kijken en in de tweede plaats kan je zeggen dat het een sportonderbroek is. Maar ik zou mij nergens wat van aantrekken en gewoon dragen wat jij leuk/spannend vindt. Als je bang bent dat je collega's het opmerken dan is het nog extra spannend! Maar volgens mij merkt niemand er wat van.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Spannend ondergoed is voor speciale gelegenheden, als je uitgaat of als je je liefje ziet. Zelfs ik zou die op mijn werk niet dragen, en ik heb een vriendin op het werk.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dragen in je vrije tijd. Toch op je werk dragen, lange shirts dragen en hoge broeken, dus geen heupbroeken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • niet dragen op je werk?

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten