Skip to content
20 reacties
5363 weergaves

Je eigen penis zuigen?

Voor de mannen, hebben jullie een manier/trucje om je penis zelf te zuigen of is dat iets raars? Thx voor de reacties alvast

16 jaar
2 jaren geleden

20 Reacties

  • @J18 Er is uiteraard niets mis mee om te experimenteren. Samen met een vriend ontdekken wat lekker en opwindend is kan ook erg spannend en bevredigend zijn. Alles wat uit vrije wil en zonderc enige dwang gebeurt is helemaal ok. Dit hoeft ook niet noodzakelijk veel met uw geaardheid te maken hebben.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit kan uiteraard ook, maar is toch niet echt te vergelijken. Jezelf pijpen is een vorm van masturberen, een vriend oraal bevredigen is echt wel een hele stap.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zoek lekker een maatje (m/v) om het te laten doen, maakt het veel gezelliger!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je nog 10 cm moet overbruggen zal het niet makkelijk worden, zoniet onmogelijk? De juiste positie maakt al meteen een groot verschil. Even zoeken hoe je het dichtst tot bij je mond kan komen. Dan met je voeten achter je tegen de muur of bedsponde kan je ook nog wat dichter bij geraken door druk uit te oefenen. Je kan jezelf ook -VOORZICHTIG - wat dichterbij trekken, maar forceer je absoluut niet. Je anaal stimuleren kan - voor sommige - ook helpen. Ik hoop voor je dat het lukt. Succes

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe train je dat? Ik zou het ook wel kunnen, maar als ik op m'n rug lig en dan m'n benen over m'n hoofd gooi, dan kom ik nog bijna tien centimeter tekort.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • jongens 19 en 20 dan moeten jullie trainen

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Er kan Inderdaad beter niets in de weg zitten om voldoende diep in je mond te geraken. Het zal voor velen sowieso moeilijk zijn of gewoon niet lukken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij gaat het niet met m'n bier buikje

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan het ook zo makkelijk, altijd al gekund. Ik denk dat als je het van ons af aan doet, dat je ook lenig genoeg blijft. Als je jong bent kun je makkelijker lenig worden. Maar als je wat ouder bent, dat het moeilijker wordt om lenig genoeg te worden.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik dacht vroeger dat iedere jongen dat wel zou kunnen. Zelf doe ik het al sinds m'n 12e ofzo. Gewoon vooroverbuigen en dan kan ik er makkelijk bij. Pas toen een vriend van me een jaar terug zei dat hij dat wel zou willen kunnen (hij wist niet dat ik het kon), kwam ik er achter dat niet iedereen dat kan.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Sinds ik terug single ben heb ik dit opnieuw geprobeerd en ik kan dit nog steeds. Misschien wel iets minder vlot en wat minder diep dan in mijn jongere jaren, maar nog voldoende om zo klaar te komen. Ik vind dit taboe of gedoe rond klaarkomen en sperma wat overtrokken. Ik vindt dit zowel handig als opwindend. Ik vind het ook helemaal niet vies, al ga ik het ook geen delicatesse noemen hé. Maar iedereen moet doen waar hij of zij zich goed bij voelt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is zeker leuk dat je dit bij jezelf kan. Ik vond het erg fijn dat ik mezelf oraal kon bevredigen. Ik ben mijn puberjaren zo doorgekomen en dit was een lekkere variant op gewoon masturberen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat leuk als je dat zelf kunt!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Aan 11-12 jaar kon ik het ook, was lenig en zat op turnen. Aan 13 jaar was ik nogal wat gegroeid en het ging moeilijker, kon alleen meer het topje van mijn eikel likken ipv de gehele eikel in mijn mond te nemen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • In het begin even zoeken naar echt de juiste positie, maar voor wie lenig is lukt dit wel.
    Het is zo veel lekkerder dan gewoon masturberen en sperma is ook echt niet vies, vind ik alvast.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hé j14 dat mag zeker ik zit op turnen en daarom ben ik lenig ik ga op m’n rug liggen en zwaai dan m’n benen omhoog en met m’n bovenarmen ga ik onder m’n knieholtes en met m’n handen pak ik m’n billen vast

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • @J12 mag ik weten hoe je dit doet ?

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik wil niet opscheppen maar ik kan mezelf pijpen

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • kijk op youtube voor het tutorial bij Emma WortelBroer

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het niet raar maar kan het zelf ook niet het enige trucje dat je nodig hebt en de meeste niet hebben is lenigheid als je op je rug gaat liggen met je benen achter je hoofd zijn er jongens die dit kunnen.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten