Skip to content
56 reacties
12851 weergaves

Douchen na voetbal

Ik ga dit seizoen bij een andere club spelen. Ik hoorde van een vriend die daar al voetbalt dat ze het afgelopen jaar in hun boxer onder de douche stonden. Ik vind dat zo raar. Je moet die natte boxer toch ook uit doen daarna. Is het raar als ik in mijn blootje douch?

19 jaar
2 jaren geleden

56 Reacties

  • Ik speel dit seizoen ook bij een nieuwe club. Bij vorige club was ik gewend dat iedereen gewoon naakt douchte, nog nooit iemand gezien die boxer of broekje aan deed.
    Bij deze club douchte ze allemaal met boxer. Tweede training gingen een jongen en ik gewoon zonder en dat werden er steeds meer. Nu doucht iedereen gwn in blote kont normaal.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • J22, verklaar je ongeloof. Ik vraag me af of je wel echt 22 bent. SVP vind ik geen uitdrukking voor iemand van jou leeftijd. Ik heb op school volleybal gedaan en wij douchten als team ook samen. Ja, er kregen jongens een stijve en nee wij deden niets met elkaar. Tuurlijk zijn er jongens die dat wel willen en ook doen. Niets geks. J22, je mag er van vinden wat je wilt maar hou je mening bij jezelf en zeg dan "Ik geloof dit soort verhalen niet". En onderbouw je statement. 5 woorden en een afkorting zeggen helemaal niets!

    20 jaar
    1 jaar geleden
  • Geloof dit soort verhalen niet svp…

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij ons net zo als bij de laatste jongen van 15. Wij zijn ook al jaren het zelfde team en bloot is bij ons ook normaal en we zijn ook niet te preuts om elkaar ff te helpen. Hetero, bi of homo zijn maar woorden om iemand in een hokje te plaatsen. Een hetero krijgt net zo makkelijk een stijve dan dat je bi of homo bent. Ken jongens die een vriendin hebben maar toch mee doen met rukken of het laten doen. Ik kijk wel naar meiden maar heb geen ervaring. Ik kijk ook naar jongens waar ik wel ervaring mee heb. Van mij mogen ze me noemen zoals ze willen. Ik trek me daar niets van aan. Ik vind een pik lekker en het sperma ook.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zit ook op voetbal bij een kleine club in een team met alleen maar jongens.
    Ik speel al een paar jaar met deze jongens.
    En omdat ik het enige meisje ben zou ik appart moeten douchen of thuis.
    Maar ik vond het niks om helemaal alleen in een andere kleedkamer te gaan.
    En bij wedstrijden zijn alle kleedkamers bezet en dan zou ik moeten wachten tot de jongens klaar zijn.
    We hebben het er met het hele team over gehad en besloten dat ik met de jongens mee kon douchen en omkleden.
    In het begin was het wel spannend voor iedereen ook voor de jongens natuurlijk.
    We waren toen 13 of 14 jaar oud.
    Maar we douchen allemaal naakt en hebben elkaar al heel vaak naakt gezien.
    Nu is het gewoon we kijken nog wel naar elkaars lichaam hoor en dat vind iedereen prima.

    16 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik zit al 10 jaar op voetbal met dezelfde jongens. We zien elkaar allemaal bloot. Zijn meer jongens die een stijve hebben en ik heb dat ook. We staan wel eens tegen elkaar aan met de pikken. Heb wel eens een pik tegen mijn billen gevoeld. Heb wel eens pikken van andere jongens in mijn handen gehad en zij die van mij. Daar hoef je echt niet gay voor te zijn. Ik weet niet wat ik ben, vind bloot zijn met jongens erg chill en ben nog nooit bloot met een meisje geweest, dus dat weet ik niet. Ik vind jongens mooi om naar te kijken en elkaar aanraken voelt wel lekker.

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij ons mag je niet naakt is aanstootgevend. Sommigen lopen naakt rond maar krijgen gezeur.

    17 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij ons douchen we allemaal naakt. Ik heb nog nooit iemand met een stijve gezien bij het douchen

    15 jaar
    1 jaar geleden
  • Bij mijn nieuwe hockeyclub wordt ook gedoucht met slip aan. Vanaf het eerste begin ben ik gewoon naakt gegaan en nu doen bijna alle meisjes uit mijn team dat ook. Ik ben blij dat het preutse hiermee wat gestopt is. Wat wel grappig is te weten dat degenen die naakt douchen allemaal op een na geschoren zijn.

    23 jaar
    1 jaar geleden
  • Ik snap niet dat men in onderbroek of boxer gaat douchen. Dat is toch niet hygienisch. Zo kun je toch je piemel en kontje niet wassen. Ik douch mij altijd helemaal naakt!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik speel sinds mijn 14de bij mn huidige club. Iedereen douchte toen met onderbroek aan. Ik de eerste keer ook. De tweede keer zei ik dat ik dat echt niet fijn vond en naakt ging douchen. Al snel volgden er nog een aantal gasten. Er zijn er soms een paar bij die een stijve krijgen. Maar dat boeit mij niet echt. En er zijn er nog steeds een paar die met onderbroek aan douchen

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Het wordt steeds preutser in dit land.
    Ik speel al jaren volleybal en ik douche me na een training of wedstrijd omdat ik echt niet bezweet mijn kleren aantrek en dan naar huis ga, maar de meesten dus wel.
    Ze mogen me gerust in mijn nakie zien. Niks aparts en niks om me voor te schamen. Een kut en 2 tieten en dat heeft iedere vrouw.
    Een jaar of 6, 7 geleden douchten we wel nog met zijn allen, dus wat nu het probleem is?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS: hoeveel gaan er nu zonder boxer bij jullie?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • bij ons zouden we je vreemd aankijken als je met je boxer aan doucht. Iedereen bij ons doucht gewoon bloot. Ja, we kijken naar elkaar, we krijgen ook een stijve (ook de jongens die zeggen dat ze hetero zijn), maar onder de douche gebeurt niets. Ik ben geen hetero, misschien wel bi maar dat weet ik nog niet. Natuurlijk kijk ik naar die jongens en met een paar heb ik gewoon seks maar niet op de club. ik begrijp dat preutse ook niet. Iedere jongen heeft toch een piemel? Het is niet alleen iets van de clubs zelf. Bij ons thuis zaten we toen we klein waren in ons nakie in het zwembad als het warm was. Bij een vriendje verderop moest je perse een zwembroek aan want bloot was niet hygiënisch. Dat maakt verschil..... zo'n zwembroekje.....

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit bij een nieuwe club en de eerste training douchte bijna iedereen met boxer aan, behalve drie jongens. Twede training gingen er vijf zonder boxer, derde training zes en nu gaat gewoon iedereen zonder.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, gewoon bloot gaan als je dat wilt. Dat is ook heel gewoon, als je je doucht. Het is eerder gek dat sommige jongens tegenwoordig in hun boxer staan te douchen... Volg jezelf!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit ook in een nieuw team en de eerste training ging iedereen met boxer, behalve drie nieuwe, waaronder ik. Zaterdag ging iedereen zonder boxer, op 2 na.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, ja zo gaat het altijd, als er eentje gewoon zonder boxer gaat dan gaan we meer en vindt iedereen het normaal. Was bij ons ook zo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS zeker allemaal in de blote kont en de rest komt ook nog wel

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS maar dus een stuk of 10 gewoon in hun blote kont?

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten