Skip to content
17 reacties
3950 weergaves

Prostaat

Ik ben laatst voor het eerst door mijn vriendin anaal gevingerd. Ze heeft me toen afgetrokken en een prostaatmassage gegeven. Had het niet verwacht, maar damm wat was dat intens! Zijn er eigenlijk meer hetro jongens die hiervan genieten? Zo ja, doe je het zelf, of laat je het doen?

19 jaar
2 jaren geleden

17 Reacties

  • Door anale penetratie en prostaat- stimulatie klaarkomen is inderdaad bijzonder lekker en heel intens komen. Met een vibrerende plug of dildo zeker. Enjoy!

    22 jaar
    1 jaar geleden
  • Kort geleden een speeltje hiervoor gekocht. Deze heeft 30 vibratiestanden. Het kost geduld, maar je komt handsfree superheftig klaar! Het is belangrijk je aan het gevoel over te geven. Gebruik vooral heel veel glijmiddel!

    21 jaar
    1 jaar geleden
  • @J17 Die eerste keer leek precies goed mee te vallen? Leuk dat je dit ook samen met jouw vriendin wil proberen. Hebben jullie dit intussen al een gedaan? Ben wel wat benieuwd naar jullie ervaring. Ik vond het toch wat spannend en onwennig om aan een vriendin duidelijk te maken dat ik ook van anale stimulatie en penetratie hield. Ik hoop dat ze positief reageerde op hun verzoek?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Prostaat stimulatie is niet enkel erg lekker alvast voor de liefhebber. Het is ook gezond om je prostaat te - laten - stimuleren. Er rust bij heteromannen en/of heterokoppels jammer genoeg nog wel een taboe op, merk ik.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Een voorbinddildo bestaat in verschillende maten. Er zijn broekjes / harnassen waar je een dildo kan op vast klikken, bijv van Vac-u-lock. Dan kan je het gewenste formaat van de dildo gewoon kiezen. Dit is een heel goede strapon, echt een aanrader.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Anale stimulatie is niet alleen gezond het is ook zo oud als de pyramides. Het is pas in onze beschaving een taboe geworden door geloof en de daarbij komende preutserigheid. Gewoon ervan genieten!
    Het is niet raar en maakt je niet gay. Zie het als een open mindedness in plaats van wat de wereld je doet laten denken.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @Ts, ik heb net voor het eerst mezelf gevindert, na wat je beschreef. Voor iedereen die het niet geloofde... Je komt echt mega hard als je vingert en rukt tegelijk! Binnenkort m'n vriendin eens vrageb

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb toen ik 17 was een vriendin gehad die veel meer ervaring had met seks als mij. Tijdens het pijpen bracht ze een vinger naar binnen ik schrok ervan maar voelde erg goed. Zelf was ze ook niet vies van anaal en heb haar dan ook regelmatig geneukt en uiteindelijk hebben we een strapon gekocht. En later zelf wat speeltjes gekocht en ben er achter gekomen dat ik bi ben en ben ook al diverse keren geneukt.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier, @j19 een strapon... lijkt mij zelf qua formaat wat te heftig?? Maar een goede massage met een vinger is voor mij al prima. Als je mij vraagt zou ik het anderen zeker aanraden

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @M21 Als je een anale stimulatie en een prostaatmassage bedoelt denk ik idd dat veel (hetero )jongens terughoudend zijn om dit te laten doen en/of toe te geven dat ze dit lekker vinden. Wellicht bang dat hun vriendin dit wat gay zou kunnen vinden terwijl alle mannen een prostaat hebben. Ik ben blij dat we dit wel samen kunnen doen en hier ook samen van genieten.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hij had het bij mij een tijd geleden onverwachts gedaan en ik had er heerlijk van genoten. We hadden het er nooit over gehad maar laatste was hij zo opgewonden en ik was zo heerlijk bezig bij hem met olie tussen zijn benen dat ik het niet kon laten om rustig af en toe over zijn anus te vrijen. Totdat hij zo ging liggen dat ik er goed bij kon en ben toen mijn gang gegaan. Hij was zo aan het genieten dat het resultaat er mocht zíjn. Na afloop heeft hij gezegt dat die het echt lekker vond maar ook appart. Ik vroeg of hij het vaker wilde en hij vertelde me dat we het later nog maar eens moeten proberen. Ik denk dat bij een goede massage wel meer jongens het lekker vinden maar misschien niet durven toe te geven

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is inderdaad zalig om je prostaat door je vriendin (of vriend) te laten stimuleren. Je orgasme wordt echt veel intenser. Een volgende stap kan idd een strapon zijn. Echt zalig om dit samen met je vriendin te kunnen doen. Misschien niet voor iedereen, maar voor zij van anale stimulatie houden en dit willen proberen zeker niet twijfelen. Ja, het is best een hele stap die je samen moeten overwegen, maar je zo door je vriendin te laten verwennen is echt ....zalig!
    Zet die eventuele gêne opzij en ga samen voor een strapon.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17, ik raad het je aan eens te proberen! Ikzelf ga tussen m'n benen door en ga dan achter met m'n vinger erin. Met je andere hand aftrekken en je komt echt grandioos klaar ;)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe doe je dat bij jezelf. Voorlangs dus tussen je benen door of gewoon een vinger achterin steken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Je prostaat laten betasten is voor best veel jongens even een drempeltje om toe te laten. Maar, het is zó opwindend geil. Als eenmaal je prostaat gevonden is, twee kootjes diep in je anus, dan voelt dat alsof je eikel van binnenuit wordt gestreeld, en het maakt dat klaarkomen heftiger dan ooit wordt. Als je een tijdje op het randje wordt gehouden terwijl je prostaat wordt betast dan kan zij het voorgeil zomaar je plasopening uit drukken, door stevig jouw prostaat te betasten. En ja, dat is echt enorm opwindend.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Neen ik ben geen hetro, maar heb het wel eens bij hetrovrienden gedaan en die hebben er ook intens van genoten.

    Het gaat er niet om wat je bent, maar waar je van kunt genieten!! Mooi dat jij een vriendin hebt die dit wil doen, geniet ervan!’

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • ja mijn vriendin vingert mij ook anaal ook neukt zij mij met een strapon ik geniet er erg van als bi jongen

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten