Skip to content
10 reacties
1486 weergaves

Penis en balhaar

Hoe meot je je Balhaar scheren? Ik heb alleen een schaar en een scheermesje maar dat is het en heb geen idee hoe ik het meot scheren. Ik wil het wel graag scheren want het komt tevoorschijn wanneer ik mijn slips aan doe. En hoe weet ik of ik een nauwe voorhuis heb bij mijn piemel want ik heb daar wel eens over gehoord en weet niet of ik dat heb en hoe ik het meot oplossen!!??

15 jaar
2 jaren geleden

10 Reacties

  • Ti: Nadat ik een enkele keer ontharings-creme heb gebruikt doe ik het nu met een wegwerp-scheermesje dagelijks onder de ochtenddouche. Iedere dag dus, zodat het bijna geen kans krijgt te groeien of stoppels te krijgen. Ik scheer mijn balzak en lul zo ver mogelijk, 2 kanten op: Omhoog-omlaag en omlaag-omhoog. Helemaal zacht en glad. Omdat ik het dagelijks doe ook geen last van prikkelende, jeukende zeep of zo. De meiden zijn dol op zo'n gladde, 'schone' lul en ballen, likken en zuigen me af en tippen hun vriendinnen :-)

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon veet gebruiken, Doe ik altijd. Geen gedoe met scheren. Goed inwrijven en 10-15 min laten zitten. Daarna goed afspoelen en alles is helemaal kaal! Wel even wat nivea handcreme erop nadien want de huid is uitgedroogd en ka iets irriteren als je dat niet doet. Als je veel haar hebt dan zeker eerst het meeste eraf knippen. Werkt perfect.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • er bestaat ook ontharingscrème voor mannen

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kunt je schaamhaar ook laten scheren of waxen bij een schoonheidsinstituut. Wel oppassen dat je niet klaarkomt tijdens de behandeling, haha

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja, gewoon hetzelfde mesje als voor je kin. Maar, tip, gebruik een vijfblads mesje, daarmee is de kans op wondjes gewoon een stuk kleiner dan een enkel, dubbel of triple mesje. Je kunt gewoon als je je baard (heb je die al?) scheert gelijk ook je balzak, de stam van je pik en rond je anus gladscheren. Een mesje kan van een van de grote merken, maar die van de grote landelijke supermarkt met twee letters gaat ook uitstekend (mesjes gaan per 4, worden apart van het handvat verkocht). Gebruik vooral royaal scheerschuim, of -gel, al werkt ruim zeep ook prima. Voor vrouwen bestaan er ook vijfbladsmesjes met wat meer vrouwelijke rondingen en wat extra glijmiddeltrips, maar in wezen werken die net zo goed als de vijf- of zelfs zesbladsmesjes (met een extra enkel mesje voor het secuurdere werk) voor mannen. Kost wél iets trouwens, je zo scheren, maar, mesjes gaan zeker enkele weken mee. En ja, nieuwe, scherpe, mesjes geven de minste verwondingen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi bedankt voor alle reacties. Maar als jullie een mesje zeggen wat voor mesje bedoelen jullie dan? Een eenvoudig scheermesje dat je ook bij het scheren van je baard gebruikt of iets anders?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Scheren is de eerste keer even gedoe, haartjes kort knippen tevoren, en een kleine kans op een scheerwondje. Maar, met de tondeuse werkt niet fijn. Eerst de haartjes goed nat en soepel laten worden onder de douche, goed scheerschuim, of zeep, erover en dan met een vijfvoudig mesje scheren gaat prima. Er is maar weinig verschil in met de haarrichting mee of er tegenin. Eenmaal begonnen doe het het het best regelmatig, of zelfs dagelijks. Je zak en liezen gaan eigenlijk heel gemakkelijk, rond je anus kun je niet goed zien wat je doet, dus daar met wat extra beleid scheren.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Scheren: ik doe het zelf gewoon met een scheermesje. Gewoon je ballen/huid beetje strak trekken en afscheren. Tip: gebruik wel een scherp/nieuw mesje! hoe gek het ook klinkt maar dan heb je minder snel een wondje. Maar kan altijd ook gebeuren, beetje bloeden ook maar dat is verder niet erg houdt altijd snel op. En heb zelf niet echt last van jeuk, en je hoeft het ook maar af en toe te scheren ik doe het zelf meestal 1x per 2-3 weken ongeveer. bij het scheren krijg je vaak wel een stijve en dan kan je gelijk het voldgende bekijken :p
    Voorhuid: wat hierbven staat. als je bij het aftrekken je huid over je eikel kan trekken is het prima. lukt dat moeilijk dan moet je het voorzichtig steeds wat verder proberen. lukt dat niet beste ff langs de dokter gaan, die ziet dit vaak genoeg en kan het oplossen voor je.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, Als je zoals M19 al zegt je voorhuid terug kan schuiven over je eikel als je een stijve piemel hebt dan is er niets aan de hand. Gaat het alleen bij een slappe piemel, maar misschien met wat moeite dan heb je een te nauwe voorhuid. Gaat het helemaal niet dan heb je een probleem. Dan heb je wat heet phimosis.
    Als je voorhuid terugschuiven niet of moeilijk gaat dan is het verstandig om naar de dokter te gaan. Die bekijkt het en bepaalt dan wat de beste oplossing is. Valt het wel mee met je nauwe voorhuid dan zal hij zalf voorschrijven waardoor het wat ruimer wordt. Helpt dat niet dan moet er misschien wat gedaan worden, maar beter is om daar mee te wachten totdat het echt niet anders kan.

    Alks het wel meevalt en jij je voorhuid terug kan schuiven als je piemel slap is, bijvoorbeeld om te wassen, dan kan je je voorhuid oprekken. Zoek maar op Google hoe dat moet. Je voorhuid terugschuiven als je piemel slap is en het zo laten zitten helpt ook al om hem ruimer te maken

    Ik denk dat heel wat jongens zijn die er mee zitten, dus jij bent echt niet de enige en de dokter heeft het vaak genoeg gezien. Schaam je dus niet om naar de dokter te gaan, er is zeker een oplossing voor jouw probleem.

    Wat dat scheren betreft, waarom leen je niet even het scheerapparaat van je vader? Met een mesje scheren schijnt heel wat jeuk te geven als het weer gaat groeien en persoonlijk vind ik dat schaamhaar wel leuk staan. Je 'bikinilijn' kan je wel aanpakken natuurlijk, en een beetje trimmen, maar je kan het ook laten. Je bent een man toch?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Kan je vooruit over het topje terug gedaan worden zonder pijn dat is hie je weet of het goed zit, je bent wel wat laat om dat nog op te lossen qls dat niet zo is

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten