Skip to content
14 reacties
2338 weergaves

Jongen in het magazijn legt zijn piemel steeds goed

Hij vindt kennelijk dat hij naar rechts moet zitten en die piemel wil naar links. Hij is vrij groot geschapen dus zie je duidelijk hoe hij zit. Hij doet het niet dat wij het kunnen zien, maar dan komt hij weer terug uit het magazijn en dan zit hij weer rechts en in de loop van de tijd zit hij weer links. Vorige week was hij daar zelfs half stijf van geworden en stak hij naar rechtsboven. Mijn collegaatje en ik stikten van het inhouden van ons lachen.
Zijn er bij jullie ook die zo neurotisch zijn hoe hij zit of meiden die ook zoiets idioots hebben meegemaakt?

21 jaar
2 jaren geleden

14 Reacties

  • Ik vind dat de jongen, die "zijn gereedschap" goed legt, het netjes doet. Niet in het bijzijn van anderen en ja, wij zijn nou eenmaal jongens, dus dat je bij ons daar iets kunt zien, dat is nou eenmaal zo. Alle lof voor die jongen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, we horen niets meer van jou. Hebben jouw collegaatje (en jij?) die gast nou al gecheckt op zijn gereedschap?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Vertel het hem, wellicht heeft hij het niet eens zelf door.....

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j21, ik sta wel meer dan 2 jaar droog, maar ik weet wel nog een pot verf van een piemel te onderscheiden. Dat fouilleren zal er wel van komen maar dat laat ik graag aan mijn collegaatje over. Ze is vandaag wel heel luchtig gekleed. Vanwege de hitte zei ze , gelukkig met een knipoog. Gelukkig is het hun spelletje, hoewel ik nu wel een beetje meegeniet. Die goser heeft echt slap al een enorme maar laat hem ook zo goed mogelijk uitkomen. Morgen werk ik niet, dan zijn ze mij kwijt.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik leg m vaak naar beneden. Als ik moet fietsen heb je anders dat ie steeds meebeweegt en dat is erg vervelebd

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zat te denken : zou het kunnen dat hij spullen steelt uit het magazijn door ze in zijn broek te stoppen? Misschien moeten jullie hem toch maar eens fouilleren...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @m22 en j17, precies, jullie hebben gelijk. Hij is mijn collegaatje aan het opwinden en zij doet daar in ieder geval nu volop aan mee. Ze deed vanmiddag haar tshirt goed toen ze even in het magazijn wat was gaan halen. Logisch dat hij een stijve heeft. Dat zal op de dagen dat ik niet werk wel veel vaker zijn. Ik dacht al dat er iets niet klopte en ze had het over niets anders dan die jongen en zijn piemel. Wat mij betreft prima, als ze maar hun werk blijven doen. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat, want eens moeten ze toch andere stappen zetten. Ik bedoel het kan niet hier in het magazijn. Hoewel morgen ben ik er nog, maar vrijdag en maandag zijn ze hier alleen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @m22. Zou ook kunnen, het zou ook kunnen dat hij meer doet dan alleen hem goed leggen. Zonet hadden we een spoedje voor hem er tussendoor en stond het toch duidelijk weer behoorlijk bol bij hem. Hij werkt hier nu twee weken. Ik ook2 weken maar deeltijd en mijn collega bijna een jaar. Daarvoor had ze een jongen die volgens haar een heel klein pikkie had. Ze let er dus wel erg op, maar ik zie het bij deze toch ook gebeuren. Ik ga maar proberen er niet meer op te letten, maar dat zal met hem en haar moeilijk zijn.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • En anders draagt ie overduidelijk het verkeerde ondergoed.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het kan ook dat hij zijn grote lul bij jullie aan het showen is. En hem zo legt dat hij er het beste uit ziet. Mogelijk heeft hij wel door dat jullie er op letten.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @j23. Ja, ik zei al hij doet het netjes en een jongen, hij is 20, krijgt natuurlijk wel eens een stijve. Als je zo’n grote als hij hebt verberg je dat moeilijk helemaal en hij kan moeilijk achterin het magazijn blijven tot het over is. Hij had wel door dat het ons niet was ontgaan. We stonden met de tranen in onze ogen en mijn collegaatje ook in haar broek fluisterde ze later.
    Ik denk dat hij niet door heeft dat wij daar op letten dat die piemel steeds weer anders zit. Een beetje neurotisch zoals @m16 zegt. Hij is vandaag al weer twee keer goedgelegd. Verder een prima jongen hoor, je moet maar samen moeten werken met twee van die meiden als wij.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Begrijp jou probleem niet, jongen doet het netjes buiten het zicht van collega’s en ja, tussentijds krijgen we ook wel een een erectie.

    Voor mij geldt ook dat het belangrijk is hoe mijn penis is “opgeborgen”, heeft allemaal met comfort te maken!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Nooit op gelet.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het wel jammer voor die jongen. Van één kant denk ik, als zijn piemel steeds bij voorkeur naar links wijst, waarom laat die jongen dat dan niet zo? Waarom dan steeds weer naar rechts leggen? Er zijn toch wel meer jongens, die linksdragend zijn? Als die jongen daar (bijna) neurotisch mee omgaat, vind ik dat sneu voor hem.

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten