Skip to content
7 reacties
2035 weergaves

Rukken op school

Hi,

Ik woon in België. Ik ging vandaag toen ik naar huis ging na school nog eerst even naar het toilet om me handen te wassen. Nu hoorde ik iemand gewoon rukken op dat toilet! Zijn er nog mensen die rukken op school of was die persoon de enigste?

16 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • heb ik heel veel gedaan ja, in de lagere school als 11/12 jarige jongen na seksuele opvoeding zelfs samen met een klasgenoot onze stijve aan elkaar showen en de condoom die we meegekregen hadden proberen aan doen, ook toen ik 12 was zelfs op de schoolbus gedaan samen met een jongen van 10 die achter mij zat, naast hem zat een jongen van 9 mee te kijken, en naast mij zat een meisje van 11... ik was met blote piemel aan het rukken en ik liet hem altijd zien aan die jongen achter mij, het meisje kon het niet zien want ik had er mijn jas over gedaan, eerst was ze aan het lachen want ze dacht dat het niet echt was, na een tijdje deed ze mijn jas omhoog en shit ze zag hem... het lachen was snel gedaan en zij het tegen de busgelijder, ik mocht met men handen op men hoofd en op men knieen vooraan in de bus zitten, de school werd ook ingelicht, best pittige blaam gekregen toen haha.

    later in het middelbaar ook zo een 3x per week gedaan op school tussen mijn 13de en 18de, soms in de hokjes, soms ook aan de plasbakken zelf

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb ook op school gerukt en doe het nog steeds overal, ook op openbare toiletten.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja ik ruk ook op school hoor, moet wel opletten dat ik niet kreun haha

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hi, toen ik in het middelbaar zat, deed ik dat soms ook. We hadden verschillende toiletten, en ik had na een tijdje door dat ik niet de enige was. We hebben het een paar keer samen gedaan. Die gast had het geluk om serieus geschapen te zijn. Maar ik had een sterkere zaadlozing,, en daar was hij onder de indruk van,     Als ik eraan terug denk, het was een van de beste seksuele ervaringen, al bleef het bij samen aftrekken.... Toch een fijne herinnering...

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Als ik geil was heb ik het ook wel gedaan hoor. Maar gewoon in de pissoir. Wel eens door andere jongens betrapt, maar gewoon verder gerukt en gespoten. Heeft er wel eens eentje meegedaan, maar meestens hebben ze alleen maar gekeken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Er zijn er best wel wat hoor ...
    Daarom niet iedere dag, maar als de nood te hoog wordt zijn er jongens die niet meer tot thuis kunnen wachten.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Aftrekken doe je als je geil bent. Dat kanop allerlei momenten en plaatsen. Zelf vind ik het prettig om zeg maar overal waar ik vaker ben me ook minstens een keer afgetrokken te hebben. Dus ja, zeker op school, maar ook waar ik werk, op scouting, bij mijn vriend (dat ook een keer samen gedaan, naar elkaars pik kijkend, was heel mooi). Dus ja, heel normaal, wat min betreft.

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten