Skip to content
19 reacties
3553 weergaves

Vriendin likken

Ik heb n vriendin die het lekker vindt als ik haar lik. Ik vind dat ook erg fijn. Ze wil mij alleen niet pijpen en dat vind ik jammer. Ik bef haar heel lang. Nu hoor ik van n paar vrienden dat veel meiden niet pijpen. Klopt dat.

20 jaar
2 jaren geleden

19 Reacties

  • Ander meisje hier, na een avond stappen gaat hij (en ik ook) echt even wasje doen hoor anders geen oraal.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ m18, wat een onzinverhaal, voordat ik ‘s-avonds uit ga douch ik mijzelf en er leg mijn piemel juist extra, dus niets een vieze smaak in de avond. Hoe die jij het met jou doos, wel onverzorgd gaan stappen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • J.21; jongens die smorgens douchen en een schone onderbroek aantrekken, die dag verschillende malen gaan plassen met druppels onder hun voorhuid, wellicht ook nog eens ontlasting hebben, hele dag een strakke jeans dragen, die ruiken savonds als ze uitgaan echt niet fris aan hun penis. En smaken doet dat al helemaal niet. En dan heb ik het nog niet eens over de vele jongens die niet eens iedere dag douchen en/f schoon ondergoed aantrekken. Want dat zijn er best nog veel. Bah, ronduit smerig. Maar dat is natuurlijk bij meisjes net zo. En dan staan ze ook nog raar te kijken als je zegt dat je niet wil pijpen savonds....

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @meisje 19: een penis smaakt idd niet altijd zomaar lekker, en sperma al helemaal niet. Even je penis schoonmaken helpt natuurlijk wél, al wordt sperma daar niet lekkerder van. Maar, als je allebei opgewonden bent vind je elkaar gewoon lekker. Trouwens, een kutje smaakt ook niet altijd lekker. Gewoon eerst even douchen, en dan elkaar naar de zevende hemel likken, en na een tijdje een voor een klaarkomen, daar lekker van genieten.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik weet van uit mijn kring dat inderdaad lang niet alle meisjes dat lekker vinden. Dat kan te maken hebben met smaak. Misschien vindt ze de smaak van een penis en/of sperma vies, misschien een kwestie van hygiene..... een jongen moet wel zorgen dat zijn penis op dat moment goed is schoongemaakt. Maar het kan ook een gedachte van haar zijn dat een meisje zo iets niet doet, dat dat niet 'hoort'....
    Ik adviseer je daar met haar eens over te praten. Vraag het haar gewoon op rustige toon zonder verwijten te maken.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik lik mijn vriendin ook en gelukkig pijpt ze graag. Ik hoor ook wel van vrienden dat veel meisjes niet pijpen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @j18 haha wie weet. En nee is volgens mij nooit gebeurd, heb zelf dan meestal ook wel wat op dus haha. Ik ben er mee gestopt om te zeggen dat het niet uitmaakt, zij wil het niet. en we hebben verder goede seks, genoeg andere dingen te doen. en @m19 jou snap ik ook wel want mijn vriendin wil ook liever gevingerd dan geneukt worden, in ieder veval van penetratie alleen kom zij nooit klaar dus wat we ook doen moet altijd een vingertje bij (of tongetje soms haha) Maar kennelijk kan ik het wel want ook met beffen komt ze klaar, en wij doen niet aan faken! Soms lukt het niet en dan maar niet. behalve seks zijn er meer dingen in het leven...

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb liever vingers dan likken er zijn maar weinig knullen die befskills hebben

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @ Jongen 19 misschien durft je vriendin in nuchtere toestand gewoon niet toegeven dat zij het eigenlijk stiekem wel geil vind om wel steeds door jou gebeft te worden ook al weet ze dat ze dan wat plas kan laten lopen maar zegt ze net dat ze het smerig vind om jou te beschermen omdat ze moeite heeft om te aanvaarden dat jij dit toch niet erg zou vinden moest het gebeuren en dat wanneer ze dronken is deze angst of remming weg valt door de alcohol en ze zich hier niks meer van aantrekt.
    Is het eigenlijk ooit gebeurd wanneer je haar befte als ze dronken was dat ze een beetje plas liet lopen indien ja hoeft ze zich toch nergens voor te schamen ook niet in nuchtere toestand maar er gewoon van genieten.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @ TS Dan kan ik het inderdaad wel ergens begrijpen dat het vertrouwen er niet meteen is om terug te gaan pijpen na deze ervaring.
    Ik zou zelf ook nooit expres klaarkomen in een meisje haar mond zonder haar te verwittigen want dit is tenslotte haar keuze of ze dit wil of niet en niet die van de jongen.
    Misschien wil ze het ooit wel terug als je haar tijd geeft en ze beseft dat niet elke jongen dit zomaar doet en pijpen zonder klaar te komen is net even lekker.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier TS
    Ja we praten er wel over. Ze heeft slechte ervaringen met een vorige vriend. Die kwam klaar in haar mond zonder dat te zeggen. Dat vind ik ook niet netjes. Ik heb gezegd dat ik het snap. Ik heb bij andere meisjes altijd gezegd als het bijna kwam. Dan kunnen ze zelf bepalen wat ze willen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Communicatie is alles. Gewoon eerlijk en open vragen waarom het is, dan kom je meestal wel een heel eind. Mijn vriending pijpt mij regelmatig dus ik heb geen klagen. Zij wil zelf niet zo vaak gebeft worden omdat ze bang is dat ze een beetje plas laat lopen of een scheet laat en dat vind ze smerig. Ook al heb ik 100 x gezegd dat het niet erg is. Dus we vinden het allebei best zo als het is. Meestal bef ik haar nu als ze beetje dronken is dan mag het wel en komt ze ook lekker snel klaar. Bij mij duurt het dan weer juist wat langer. Vrouwen: onbegrijpelijke wezens (maar wil niet zonder!!)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • @M19 misschien een domme vraag van mij maar heb dit als jongen nog nooit eerder gehoord waarom willen sommige meisjes dan niet gelikt worden er is toch niks lekkerder voor een meisje dan dat ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Een deel wil dat niet nee, of dat er veel zijn tjah in mijn omgeving zijn ze in de minderheid

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet elk meisje wil ook gelikt worden

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind een meisje likken ook het lekkerste wat er bestaat en ik denk samen met mij de meeste jongens wel maar er zullen vast ook wel jongens zijn die dit niet willen doen en het vies vinden en dit is met meisjes net zo je hebt meisjes die het lekker vinden om een jongen te pijpen en je hebt meisjes die het absoluut niet willen doen en het vies vinden.
    Als jij het bij haar wel doet snap ik dat je het jammer vind maar dit is nu eenmaal zo je mag een meisje nooit dwingen om dit te doen je kan er alleen maar op hopen dat ze het wil doen.
    Ik zou het persoonlijk erger vinden als ik een meisje niet zou mogen likken dan dat ze mij niet zou willen pijpen want ik hou er echt wel van om een meisje te likken.
    Heb je ooit gevraagd aan haar of ze het zou willen proberen bij jou misschien wil ze het wel proberen maar durf ze het niet te doen of te zeggen?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind het eigenlijk best lekker om mijn vriend te pijpen en mijn vriend beft mij ook graag dus waarom zou ik hem dan niet pijpen voor wat hoort wat vind ik als hij het bij mij doet doe ik het ook bij hem.
    Ik snap wel dat jij het lekker vind om je vriendin te beffen maar vind het toch egoïstisch van haar dat ze jou dan niet wil pijpen.
    Weet je waarom ze het niet wil doen bij jou ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat klopt. Ze willen allemaal gebeft worden en daar kunnen ze onwaarschijnlijk van genieten. Maar om een keer gepijpt te worden moet je hemel en aarde bewegen. En dan met bitter weinig enthousiasme. Plus : ze kunnen het niet. Veel te voorzichtig en met zo'n blik van 'wat moet ik hier nou mee'. Nee, ik vraag er niet meer om. Draagt nul meerwaarde bij aan een vrijpartijtje. Alleen maar ergernis en stress.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Nu, bij jongens onder elkaar heb ik dat nog nooit meegemaakt, die pijpen allemaal!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten