Skip to content
15 reacties
1460 weergaves

Tussenzwembroek gekocht

De eeuwige discussie over zwemshorts met binnenbroekje en strakke zxembroeken is voor mij opgelost. Ik heb een tussenmodel gevonden en dat is goedgekeurd door vriendin zus en ook een vriend.
Het is een strak boxermodel dat van voren niet strak is maar de ruimte geeft. Dazr zit ook ee klein binnenbroekje alleen voor je ballen en piemel. Je laat dus niet te veel zien, ook niet dat je zoals ik niet veel hebt en het zit niet strak en heeft maar kleine pijpjes waar je ballen niet in gaan zakken. Kennen jullie die ? De mijne is van Geronimo (geen reclame) of kennen jullie andere?

18 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • Het zeewater is 12 graden jongen 18. Ze had hem nog niet gezien toch? Reageerde ze leuk ? Dan ben je daar mooi doorheen gekomen want je zat er mee, dacht ik. We horen wel hoe iedereen het had op het strand. Mijn vriend en ik weten het nog niet, maar als we gaan is het zondagmiddag, dat is het warmste. Nou succes met je zwembroek en vooral vriendin

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @M21, dit is ts, dat wil mijn vriendin ook. Ze vindt wat ik gekocht heb wel goed en veel beter dan wat ik had, maar ze ging toch naar de slips. Ik moet ze ook met mijn vrienden dragen. Ook maar aan haar uitgelegd dat de mijne niet zo groot is en hoe hij uit de kouwe zee komt. Ze hoefde van het lachen nog net niet aan de beademing en moest hem zien. Valse schaamte vindt ze dat allemaal. Maar goed wat ik er bij koop zien we na het weekeinde. Voor haar nu al vast bikini met twee verschillende slipjes besteld. Ook een in het zelfde blauw als mijn zwembroek. Het wordt wat morgen op dat strand. De temperatuur valt mee, maar de zee is nog ijskoud.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Link werkt wel. Ik zie ook echt super mooie zwemslips en onderbroek slips. Ik ga met mn vriend eens kijken. Vind de slips toch wel echt mooier en beter staan. Ik ga mn vriend proberen te overtuigen dat hij zich niet hoeft te schamen in het openbaar met slip in het zwembad of zee.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21 en M22, de link lukt dus gelukkig. Ik ga daar ook nog wat bestellen, want daar hebben ze meer. Dat bespreek ik het weekeinde met mijn vriendin wat zij het leukste vindt en ook voor haar. We kunnen wsl zaterdag al naar het strand want het weer wordt goed. Zij heeft mij dus al in die zwembroek gezien. Het is pas kort aan dus ik haar nog niet in bikini. Dat is dus best nog een beetje spannend.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niets moet jongen 21. Als je maar lol hebt en het niet uit schaamte doet, want die is meestal aangepraat. Ik zag ook dat ze daar heel leuke dingen hebben. En betaalbaar.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn vriend draagt ook met zijn vrienden een strakke zwemboxer en zijn piemel heeft koudwater vrees haha. Is sowieso niet zo groot maar het zal hem een zorg zijn.
    Wij wonen niet zo ver van het strand dus daar fietsen we nogal eens voor een uurtje naartoe. Meestal zonder badgoed en dan gaan we in onze slip in het water. Die schijnen door maar volgens de wet heb je dan toch wat aan. Als die nog niet droog zijn dan rijden we terug zonder slipje, wel zo handig.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Toch denk ik er over om een blitse boardshort bij ze te bestellen. Maar dan om over mijn wetsuit te dragen. Daar kan - hoop ik - niemand op tegen zijn. Of eisen de meiden nu ook al dat zelfs in je wetsuit je bobbel zichtbaar blijft?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J17, https://www.planet-undies.com/catalog/product_info.php?products_id=172202&language=du&PHPSESSID=ea85617efaec369859a9397cd287d133……dit is niet waar ik hem heb gekocht maar wel ongeveer de prijs. Niet duur dus.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @M22 en @M21, daarom heb ik deze ook eerlijk gekozen dat hij wat groter lijkt, maar het is geen nep vulling. Hij is voor met mijn vriendin en voor met vrienden. Als ik met haar naar het strand ga en we zijn wat verder doe ik misschien ook weleens slip aan als ze dat leuk vindt. Ze houdt in ieder geval niet van boardshorts en vindt dat ook tenten. @J17 en iedereen die het wil zien zal ik een linkje sturen maar dat is misschien verboden dus dat doe ik apart.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @J18, praat jij daar ook over met je zus? Ik heb mijn klein probleem ook al laten zien aan mijn zus (ook stijf). Ze zegt dat het best ok is. Wel leuk als er dat vertrouwen is.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Zeker al veel beter dan die lelekijke lange shorts/tenten. Toch vind ik zwemslips nog wel beter en mooier staan. Mijn vriend draagt een zwemslip en slip als onderbroek bij mij. Maar met vrienden durft hij dat weer niet, dus dan is zon tussenzwembroek zo gek nog niet als hij met vrienden gaat zwemmen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Heb je een linkje ?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan hebben we in ieder geval zicht op jullie benen en billen jongens. Dat binnen broekje voor jullie zaakje is waarschijnlijk ook om het wat naar voren te halen dan lijkt het meer. Geeft niets hoor. Ik trap er niet in maar ik vind het ook niet belangrijk.
    Al met al grote verbetering met die immense boardshorts.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @J21, ja die is het in blauw, met heel kleine pijpjes. Ze zijn er ook nog een model bloter, misschien durf ik dat later in de zomer. Ik heb hem eerst bij mijn zus getest die weet ook mijn (kleine) probleem en die vond hem geweldig.Daarna gekeken hoe hij nat staat en toen mijn vriendin. We kunnen snel naar het strand.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Even hun website gecheckt want kende dit merk niet. F*cking nice, man. Denk dat je het 'trunk' model bedoelt niet? Netjes maar toch niet saai. Maar zag ook coole briefs. Bloter maar net niet zo bloot als een speedo. En hele mooie board shorts maar we hebben inmiddels begrepen dat de meiden ons zo niet langer willen zien. Vlgs mij zal je deze zomer de show stelen op het strand.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten