Skip to content
12 reacties
1804 weergaves

lerares in korte rokjes

Hé, wij hebben een lerares Nederlands die altijd in korte rokjes loopt. Ze is eind 30 en best wel een lekker wijf! Ze maakt opmerkingen waarvan je denk ........ en die reacties veroorzaken in de broek bij jongens. Als je dan een beetje rood wordt of stil dan zegt ze "........ (naam) wordt het je een beetje te veel???" Vraag me af waarom ze dit doet. Ze doet het niet bij alle jongens, mij noemt ze vaak en een paar andere jongens ook. Kikt ze op jongens, aandacht te kort, leeftijd???? zijn er meer leraressen? Dit doen de anderen bij op school niet.......

16 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • M19. Wat een merkwaardige reactie van jou. Natuurlijk doen die jongens dat niet. Ik sluit mij aan bij de vorige M19, die in de laatste alinea zegt dat de lerares zich niet zo tov de jongens in de klas moet gwdragen, maar in plaats daarvan zich op mannen van haar eigen leeftijd moet richten. Bedenk hierbij dat de lerares een volwassen vrouw is en de jongens zijn minderjarig. Ook hebben de jongens hier niet om gevraagd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M17, dus vrouwen moeten zich anders gaan kleden omdat ze anders bij jongens en mannen het hoofd op hol laten slaan? Die lerares mag wel uit gaan kijken dat ze niet wordt verkracht door die jongens.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Als een leraar dit zou doen dan wordt het als seksueel overschrijdend gedrag gezien, dan komt het in het nieuws "een leraar van RSG ........ is ontslagen na seksueel ongewenst gedrag tegen vrouwelijke leerlingen". Ik lees hier dat een lerares zelf mag weten wat ze draagt en de jongens maken daar zelf seksuele gedachten van??? Nou sorry hoor, een lerares in een strak rokje die seksueel getinte opmerkingen maakt en ook nog jongens bij hun naam noemen dat is ook seksueel overschrijdend gedrag.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M19. Wat je in je laatste alinea schreef, daar heb je volkomen gelijk in. Maar wat de jongens omschrijven, dat herken ik wel. Ik heb 2 leraressen meegemaakt, die dit gedrag ook vertoonden, waarvan eentje (en dat is ook nog eens een hele knappe vrouw!) behoorlijk ver ging. Zelfs ik zag dat sommige jongens het daar zichtbaar moeilijk mee hadden of laat ik het anders zeggen, hun aandacht was niet optimaal bij de leerstof (dan zeg ik het toch heel netjes, of niet?). Weet je, ik denk wel eens. Draai het nu eens om. Stel dat een mannelijke leraar zich zo zou gedragen richting de meisjes, volgens mij kreeg je dan heel wat te horen! Deze jongens zeurden hier verder niet over, maar het viel mij zelfs op, zoals ik zei.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Eens met J19. Tuurlijk kan er seksuele aantrekking zijn. Ik herinner me het verhaal van die Engelse lerares die zelfs zwanger was van een leerling. Ze hebben gewacht tot hij 18 was en dan zijn ze getrouwd. Zij werd in eerste instantie ontslagen en hij van school weggestuurd maar dat hebben ze aangevochten en de rechtbank heeft hun allebei gelijk gegeven. Dat is toch prachtig?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @J19, ik vrees dat dat de autocorrect van mijn gsm zal geweest zijn. Ik bedoelde natuurlijk zestienjarige.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • J17..... Is hier in dit topic een "dertienjarige?" Volgens mij mankeert er iets aan je ogen. Een lerares kan natuurlijk best gevoelens hebben voor een 16 jarige jongen, maar of dit verstandig en gewenst is, is een tweede

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Of misschien beeld je je die dubbelzinnige betekenissen wel zelf in. In ieder geval zou ik er maar beter niet aan denken. Ze is jouw leerkracht en zit aan het eind van de dertig. Als dertienjarige is haar "lekker wijf" noemen best ongelukkig volgens mij.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ze heeft natuurlijk de vrijheid om aan te trekken en te zeggen wat ze wil. En jullie hebben de vrijheid om daar verder op te fantaseren. Het is best leuk dat met covid de lessen een beetje spannend en pikant worden, maar ze moet niet te ver gaan.
    Als ze vraagt of het niet te veel wordt, heeft ze door dat jullie met een stijve in de klas zitten. Dat gebeurt in iedere klas bij iedere lerares wel eens, maar als het zo vaak gebeurt moet ze door krijgen dat ze moet dimmen.
    Ze moet haar inkijkjes en spannende praat besteden aan mannen van haar leeftijd waar ze geen lerares van is. En het opwinden van jullie overlaten aan de meisjes van jullie school.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • jongen 16 Ja Nederlandse les .. wel goed bij de les blijven en opletten . Dat ze in een rokje loopt en ze opmerkingen maakt die bij jou als dubbelzinnig overkomen kan bij een ander anders vallen . maar goed dat ze een paar jongens er uit pikt en extra aandacht geeft is niks mis mee . je kan een keer op een goede en nette manier reageren en kijken wat haar reactie dan is . je kan ook bij de klas inlopen langs haar lopen en opmerking maken van mooi rokje juf of als ze een keer ( perongeluk ) bukt of voor over gaat ... OOPPSS zeggen . en op dat moment ook je pen laten vallen zodat je dat als smoes kan gebruiken ... ben benieuwd hoe dit verder gaat ... veel plezier

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Fantaseren jullie lekker verder jongens. Als een lerares zich wat anders kleedt dan gemiddeld gaan jullie steigeren en proberen jullie van alles wat ze zegt iets met een seksuele ondertoon te maken. Waarschijnlijk kleedt ze zich zo omdat ze dat prettig of mooi vindt. Over het algemeen worden leerkrachten die het met leerlingen aanleggen door de school niet gewaardeerd. En er hoeft maar 1 verkeerde tussen te zitten of ze hebben ook nog een aanklacht te pakken.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • RRRRRRR jaah, TS. Wij hadden ook zo'n heerlijke docente economie. Waanzinnig lekker wijfie. Altijd jurkjes met adembenemende inkijk. Gewoon onverantwoord in een klas vol puberjongens. En als je iets niet begreep, kwam ze voor je staan voorover buigen om het nogeens heeeeel langzaam voor jou persoonlijk uit te leggen. Je snapt wel dat niemand iets van de eerste keer begreep. Economie was godzijdank altijd het laatste uur van de dag en daarna fietsten we naar huis en vaak moesten we onderweg halte houden om af te trekken. Ik zei ooit (na een jointje op de toiletten) : mevrouw, wat bent u lekker. Ik dacht : nu gooit ze me de klas uit. Maar nee, ze glimlachte op een manier dat ik net niet in mijn broek klaar kwam. Ik sla mezelf nu nog regelmatig voor de kop dat ik ondanks mijn grote bek te schijterig was om haar te versieren. Een gemiste kans die nooit meer weer komt. Zo zonde.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten