Skip to content
30 reacties
3884 weergaves

Gewoon kontje of jongenskutje of?

Hoe noemen jullie het neukgaatje van een jongen???

14 jaar
2 jaren geleden

30 Reacties

  • Wat maken jullie er weer een BS discussie van. Het was een normale vraag die je normaal kan beantwoorden of negeren verder. Dat gezegd hebbende: Ik ga als hetero-Jongen nu op mijn dames fiets naar de gay-bar waar ik gisteren was mijn Vrouwenautootje ophalen om naar de Libelle-Week te gaan. Maar dat zal ook wel niet mogen allemaal :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Lees eerst Gerard Reve m21..... Als 1 van de drie grootste literaire Meesters het begrip jongenskutje gebruikt wie ben jij dan om dit te bestrijden???

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • De reden is dat ze niet onder ogen kunnen zien met wat ze echt bezig zijn: met hun penis via de anus in de kak stompen. Daarom moeten ze het een andere naam geven om het niet zo erg te laten lijken.

    Maar daardoor gaat onze taal wel kapot, omdat woorden een verkeerde betekenis krijgen, en dat geeft verwarring en communicatiestoornissen.

    Bijvoorbeeld als je niet openlijk durft zeggen dat iets slecht is, uit angst voor straf, dan zeg je dat het goed is. Maar daardoor krijgt het woord "goed" de bijbetekenis van "slecht", want instinctief weten de mensen wel wat je bedoelt. Alleen, door het niet te zeggen, of door het omgekeerde te zeggen, kunnen ze je niet straffen. Dus op de duur krijgen woorden dubbele en tegengestelde betekenissen.

    Dat moet je niet willen. Houd de taal zuiver. En noem de dingen zoals ze zijn. Als je het te vies vindt om via de anus met je penis in de kak te stompen, dan moet je dat niet doen. En anders moet je het noemen zoals het is.

    Trouwens ik zie niet in waarom sommige homo's hun lichaamsdelen naar vrouwelijke lichaamsdelen willen hernoemen? Volgens de redenering: "Ik wil geen vrouw, ik heb een aversie tegen sex met vrouwen, en dus noem ik mijn delen naar een vrouw." ??? Bizar toch? Lesbo's noemen hun kut toch ook geen penis?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom moet alles een andere naam hebben, het is en blijft gewoon anus, en als je deze open stelt voor wat dan ook dan blijft het een anus!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Iedereen mag zelf weten hoe die het noemt. Ik zelf noem het vaak kontje of kutje.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Typisch iets voor meiden om het verschil te noemen tussen een fiets en een torengebouw.... Een vagina en een anus, zoals ze in correct Nederlands heten kunnen allebei geneukt worden. Wat maakt het voor jullie , meiden' uit hoe een homojongen zijn neukgaatje noemt? Waarom zijn er voorbindpenissen... Een vrouw heeft van nature geen penis. En zo kun je oeverloos doorgaan. Laat mens het noemen zoals ze willen. Ik noem mijn kontje gewoon kontje

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • M21. Gerard Reve, 1 van de grote schrijvers van Nederland, gebruikte het woord "jongenskutje" al in 1980.
    Het is een bekende uitdrukking onder homoseksuelen, biseksuelen en transseksuelen. Jullie doen net alsof TS het heeft bedacht. Dat is dus niet zo. TS vraagt hoe andere jongens hun kontje noemen en niet of dit volgens de Nederlandse taal juist of fout is

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • kontje, poep

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Meisje 19

    Als hij het een jongenskutje wil noemen mag dat ik ga toch ook niet zeggen dat jij raar ben omdat je het een ster noemt dus iedereen heeft een andere mening en laat elkaar in elkaars waarden

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Volledig eens met m19: je aars is geen kut. Een duif is geen ekster, een kat is geen hond, een fiets is geen torengebouw. Je moet de juiste woorden leren gebruiken. Alleen geesteszieke mensen identificeren alles met alles.

    Een kut is het uitwendige deel van het vrouwelijk geslachtsorgaan. Dus de schaamheuvel, schaamlippen, clitoris, plasgaatje, vagina-opening, en zo.

    Je aarsopening gaat naar de darmen, en dat is geen menselijk voortplantingsorgaan: daar komen geen menselijk zaad, eieren of kinderen uit. Wel wormen, schimmels en bacterien, en rottend voedsel-afval, maar dat is een andere kwestie.

    Bij jongens is die aarsopening ook niet vrouwelijk maar mannelijk. Dus zeker geen kut (=vrouwelijk uitwendig geslachtsorgaan).

    Stop met het perverteren en misbruiken van onze taal. Gebruik de juiste woorden voor de juiste dingen. Maar dan moet je natuurlijk wel de nuchtere waarheid onder ogen willen zien, inplaats van ze te verbloemen: dat je gewoon met je penis in de kak aan het roeren bent. Zoveel waarheid kan niet iedereen verdragen.

    Ik zeg het gewoon zoals het is, puur technisch gezien. Ik doe geen morele uitspraken of dat goed is of slecht, dat moet je zelf weten. Ook al is het medisch gezien ongezond vanwege de vele ziektekiemen die daar zitten, als je het zonder condoom doet. Terwijl een kut in principe wel tamelijk steriel is, indien gezond.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Blijft nog steeds geen kut???????

    Heeft niks met in waarde laten te maken een duif is ook geen ekster

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Je reet of hol.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • M19, De vraag is niet of de term jongenskutje wel of niet correct is maar hoe het neukgaatje van een jongen genoemd wordt. Nee, een jongen heeft ook geen neukgaatje, zal jou reactie ook kunnen zijn. Veel homo's doen aan anale seks. De penis moet dan ergens in, ook al is dat gat er niet voor bedoeld. Veel hetero's doen dat ook en ik heb de term bonuskutje ook wel eens gehoord om de anus van de vrouw te benoemen. Laat iedereen in zijn of haar waarde en als men de term jongenskutje gebruikt, laat dat lekker. Ik noem mijn gaatje bulzai.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Mooie reactie @ boy16

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Dag meisje 21. Tsja, dat noemt zo, als jongens het met jongens doen, om ze te beledigen. Als jongens dat met een meisje doen wordt het als bijna 'normaal' beschouwd. Ik had trouwens geen idee dat jongens dat bij meisjes deden, tot ik het hier al vele malen op het forum las.
    En laat het 'langs achter nemen' nu net datgene zijn wat er van homo-jongens niet getollereerd wordt, waarom ze gepest en uitgestoten worden. Maar als een jongen dat bij een meisje doet, is dat compleet normaal, toch? Niet? Ik snap het in ieder geval niet, het is gewoon iets om ons belachelijk te maken. Er is niks mooi aan die 'ridder'-titel.
    Mijn vriend en ik hebben het ieder twee keer geprobeerd, gewoon om het te proberen omdat we er een teder filmpje van zagen op twitter (anders hadden we dat niet gedaan), en vinden dat we dit echt niet hoeven te doen om lief te zijn met elkaar.
    We hebben het gaatje trouwens geen enkele keer benoemd, dus geen aparte naam er voor :-) . Maar 'sterretje' zou denk ik wel mijn voorkeur krijgen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ster(retje)

    Homo of niet je hebt geen jongenskutje dat bestaat niet het is je kont rare naam

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Op zijn hondjes is meestal gewoon vaginaal neuken

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier ik terug, m21, ik was nog iets vergeten.

    Het lichaamsdeel noemt "de bruine dreef", de actie noemt "door de bruine dreef galopperen", en jongens die dat bij elkaar doen, zijn "ridders van de bruine dreef". Mooi toch?

    Waarom dat alleen geldt voor jongens onderling, en niet als ze het bij een meisje doen, weet ik niet. Ik heb het niet uitgevonden, ik heb het uit de boekjes en van TV. Bij meisjes noemt het gewoonlijk "op zijn hondjes".

    De term "sterretje" vind ik ook wel mooi, zowel voor jongens als meisjes.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Achterwerk?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mij is het gewoon een poepgat en niks meer

    15 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten