Skip to content
34 reacties
5657 weergaves

Aanraking in de bus

Ik zat laast in de bus van school terug naar huis. De bus was erg vol, dus een jongen die tegelijk instapte komt naast me zitten. Ik kende hem alleen van gezicht, want hij zit op Havo en ik doe vwo. Ik had hem dus al een paar keer gezien en hij was best knap. Hij is lang, heeft donkerblond haar en een kort baardje. Dat was ook de reden dat ik hem herkende, omdat vrijwel niemand op school een baard heeft.

Terwijl hij naast mij gaat zitten kijk ik hem aan en besef ik me dat ik hem wel aantrekkelijk vind. Ik voel dat m’n pik stijf word en zie dat hij nu goed zichtbaar is in mijn broek. Hij ziet dat echter ook en legt opeens zijn hand op m’n bobbel en knijpt zacht. Waarna hij zegt, ziet er goed uit... Ik was sprakeloos maar kort daarna stapt hij uit. Pas toen ik zelf thuis was besefte ik pas wat er was gebeurt en had ik spijt dat ik niks had gezegd. Daarna heb ik hem alleen maar op afstand op school gezien.

Mij vraag is wat jullie ervan vinden dat hij zomaar aan mijn piemel heeft gezeten? En wat moet ik nu verder doen? Ik zou hem graag leren kennen maar weet niet goed hoe ik contact moet zoeken. Ik weet overigens zijn insta.

17 jaar
2 jaren geleden

34 Reacties

  • TS hier, heb een aantal dagen geleden een update gegeven, maar die is niet gepost om de een of andere reden?

    Van de redactie: Dat kan ik helaas niet zien. Wij raden daarom altijd aa jouw topic of reactie te volgen zodat je kunt zien wat ermee gedaan wordt

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Komt ie dan maar nog een keer. Hij heeft het de afgelopen tijd erg druk gehad, want hij had examens. Daardoor niet veel verdere stappen gezet dan aftrekken en gepijpt. Gaat erg goed verder tussen ons, genieten van elkaar en elkaars gezelschap en voor nu is dat prima zo. Ik hou van zijn aanwezigheid, onze gesprekken en zijn knappe uiterlijk (sinds de examens met een kort baardje, was ik erg sexy vind). Ben erg blij met hoe het nu gaat tussen ons, wellicht binnenkort ruimte voor meer, maar alles op zijn tijd.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik zijn posts las dacht ik ook van: Dat gaat wel erg snel en direct.

    Dat TS niet meer reageert moet gerespecteerd worden vind ik.

    Misschien heeft hij de behoefte niet om een update te geven of heeft hij er een nare ervaring aan overgehouden waar hij niet wil over praten.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe gaat het nu

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoe zou het zijn afgelopen?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey ts hoe zijn de afgelopen 2 weken gegaan ben benieuwd laat aub even weten

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Jullie gaan wel snel verder. Ik heb ook heel wat met jongens gedaan maar dat was eerst samen aftrekken (ieder trok zichzelf af), enkele keren later elkaar aftrekken maar dan heel traag zodat we superlang stijf bleven, soms wel dertig of veertig minuten.
    En pas na heel wat keren elkaar aftrekken hebben we gepijpt.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, waarschijnlijk neemt hij condooms mee om te neuken

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Misschien glijmiddel?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier, oké het is toch gebeurt wat een van jullie al had voorspeld. Het was net zoals de vorige keer weer heel gezellig. We hadden een vrij erotische film gekeken (die hij had uitgezocht) dus beide met een boner op de bank. Op een geven moment kon hij zich niet meer inhouden denk ik dus hij deed zijn hand in zijn broek. Ik had zoiets als wel zien aankomen, dus keek hem kort aan. Hij pakt mijn hand en stopt die ook in zijn broek. Hij knoopte zijn broek open en begon zichzelf af te trekken. Ik deed hetzelfde, zodra we allebei helemaal hard waren begon hij mij te pijpen. Het was voor mij de eerste keer en het voelde hemels, daarna heb ik zijn voorbeeld gevolgd en hem gepijpt. Heerlijke ervaring, ik zie hem zaterdag weeg, hij zei dat hij iets mee zou nemen. Maar wat wilde hij nog niet vertellen. Hebben jullie een idee wat dit kan zijn?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Veel plezier vandaag lees wel hie het gegaan is

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS Hier, zal zsm weer een update geven!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS Hier, zal zsm weer een update geven!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben blij voor je dat het zo goed uitpakt en ook vind ik het heel goed dat jullie gelijk een grens gesteld hebben tot hier en niet verder neem vooral de tijd zo geniet je meer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Super mooi verhaal, hoop dat het iets wordt, lig hier nu ook met een super stijve!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • leuk,
    veel plezier en hou je ons weet op de hoogte?

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • Goed zo.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier met een update. We hebben gisteren dus met elkaar afgesproken. We hebben op mijn kamer gezeten. Het was super gezellig en het klikte heel erg goed. Op een gegeven moment later op de avond hadden we het weer over het moment in de bus. Hij vertelde dat hij na dat voorval ook met een stijve pik het laatste stukje terug naar huis liep na wat hij had gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dat leuk vond om te horen en wederom kreeg ik een stijve. Ik zag gelijk dat hij er ook een had en na kort twijfelen legde ik deze keer mijn hand erop. Het was bijna een impuls, maar het voelde goed om te doen. Hij legde gelijk zijn hand op die van mij en zo zaten we kort. We trokken precies tegelijk onze handen weer terug maar we hebben we afgesproken niet te snel te gaan. Maar ik kan wel vertellen dat we woensdag weer hebben afgesproken…

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, soweiso heeft ie je gepijpt

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • en?
    hoe was het?

    13 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten