Skip to content
12 reacties
1939 weergaves

jockstrap

ik wil graag een jockstrap kopen maar ik weet niet hoe ik dit moet vertellen aan mijn ouders en ik ben bang dat ze me op school gay gaan noemen
wat moet ik nu doen?
hebben jullie of kennen jullie iemand die een jockstrap of string draagt?

14 jaar
2 jaren geleden

12 Reacties

  • Is de TS een jaar jonger geworden of is het niet ts of is het topic fake, of wil de TS zijn leeftijd anoniem houden. Moet denk 1 van de 4 zijn

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb het vertelt tegen mijn ouders en zij vonden het eerst niet zo goed idee maar ze zeiden dat als ik me daar fijn bij voelde dat ik het dan gewoon mocht kopen dus dat heb ik gedaan
    ik heb een jockstrap gekocht van calvin klein om te proberen en ze zitten geweldig ik vin het super sexy en ik voel me veel fijner en aantrekkelijker
    ik heb ook besloten om hem meteen naar school aan te doen (ik zit in een sportklas waar je extra veel sport) want onze leraar zij aan het beging van het jaar dat het verstandig zou zijn om er een aan te schaffen en hij draagt er zelf ook een maar iedereen vond het onzin maar goed ik deed hem dus aan naar school en iedereen die lachte me een beetje uit maat tijdens de les voelde het alsof ik meer energie had vanwege de support van de jockstrap en anderen merkte het verschil ook en gaan er nu ook een proberen
    heel erg bedankt allemaal voor het advies en als je geen jockstrap draagt je weet niet wat je mist

    13 jaar
    2 jaren geleden
  • En al een jockstrap gekocht? Wat voor merk en hoe bevalt het?
    Ik draag ze heel vaak.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zou zeggen knip eerst een boxer zo tot jock en draag die thuis eens onder je broek, als dat je bevalt via aliexpres ofzo voor paar euro een paar halen en die thuis dragen.
    Op school zou ik dat nooit doen als ik jou was en gooi ze thuis niet in de was maar douche erin en hang ze te drogen op je kamer dan hoef je ook niks te vertellen

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon bestellen of in een winkel kopen en als je niet wilt dat je ouders het zien, dan was je ze gewoon met de hand en verstopt ze daarna!
    Welke merken vinden jullie leuk?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Dan moet je toch gewoon eens zo'n jockstrap kopen. Je ziet ze steeds vaker en van verschillende merken: Calvin Klein, Armani, Diesel, Nike ... De meeste mannen zullen makkelijker aan wennen aan zo'n jock dan aan een herenstrings. Een jockstrap voelt ongeveer aan als een slip, enkel met de billen bloot. In de sportclub begin je jockstraps ook al wat vaker te zien.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ah ik wil er ook zo graag eentje. Ben echt zo benieuwd hoe dat voelt. Ziet er iig heel geil uit

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jij wilt dus een jockstrap en sommigen adviseren je er stiekem een te kopen. Dat is een heel slecht idee want als er iets is wat een onnozele gedachte is dan is dat het idee dat jij je ouders voor de gek kan houden. Je moeder komt er gegarandeerd achter en heb je wat uit te leggen.

    Persoonlijk vind ik het een raar ding zo'n jockstrap en ik vraag mij af of het nu wel zo prettig zit met die banden door je kruis en die blote kont. Voor mij is het een soort bh voor je piemel en je ballen, een ballenhouder dus.
    Het lijkt mij vooral iets voor jongens en mannen die de nadruk willen leggen op een bepaald onderdeel van hun anatomie. Jij zegt niet voor niets dat je het sexy vindt.

    Als jij er zo graag een wilt dan is het beter om het in overleg met je moeder te doen. Dat moet je tactisch aanpakken. Je kan beginnen met te vragen of ze weet wat een jockstrap is. Niet elke moeder is zo deskundig op het gebied van herenlingerie.
    Doe je aan sport? Als je moeder weet wat het is of als je het hebt uitgelegd dan vertel je dat jongens waarmee jij sport zeggen dat het veel fijner zit bij het sporten dan een gewone onderbroek en dat jij het ook eens wilt proberen. Dat lijkt mij toch geen probleem te zijn!
    Het vraagt misschien wat moed om er over te beginnen, en je moeder wil vast wel zien hoe het staat als je hem hebt, (heel schattig denk ik ;-) maar als je het zo graag wilt dan moet je er wat voor over hebben.
    Voor de rest, wees altijd zo eerlijk mogelijk naar je ouders. Uiteindelijk komen ze toch wel achter dingen die jij verbergen wilt en dat geeft misschien een nare sfeer. Ze weten al veel meer dan jij zelf denkt, geloof dat maar!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Die kun je op internet kopen. Zalando heeft ze bijvoorbeeld. Dat hoeven je ouders toch niet te weten? En op school hoeft ook niemand dat te weten? Ik kan het echt aanraden, vooral in de zomer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier
    heel veel mensen dragen een jockstrap ook zeker met sport maar ik wil gewoon ook eens een keer iets anders proberen want ik draag mijn hele leven al slipjes en ik vind het ook heel erg sexy

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Een jockstrap is misschien wel wat gewaagd om op school te dragen aangezien je daarmee gewoon volledig je achterwerk kan zien. Misschien dat dat jou niet zoveel uitmaakt, maar misschien dat jouw klasgenoten niet echt zin hebben om dat bij LO zomaar te zien. Thuis en bv. op dagen zonder LO mag je natuurlijk dragen wat je wil. Misschien kan je er zoals M19 hierboven zegt gewoon kopen en in de was doen en dan zien hoe je ouders reageren en of ze zelfs reageren. Maar misschien kan je dit ook gewoon aan hen vragen. Mag ik je vragen waarom je dit eigenlijk zo graag wilt? Een jockstrap lijkt mij eerder ondergoed dat je in oftewel een sportieve, oftewel seksuele context draagt en lijkt mij dus niet iets dat je zomaar elke dag aan hebt, of vergis ik mij daarover?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het valt op en alles wat anders is dan "normaal" kan alneen aanleiding zijn voor stomme pesters. Niet vertellen gewoon kopen en in de was doen merken ze het vanzelf je ouders

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten