Skip to content
7 reacties
793 weergaves

Ik heb advies nodig

Laatst was ik met n vriendengroep van me ongeveer 20 mensen en 1 van de meiden is echt lekker en we zaten te chillen bij paar bankjes en ik zat beetje te scrollen op tt en toen kwam die lekkere meid op mijn schoot zitten ik vond het geil en kreeg een stijve en ik denk dat ze dat voelde want ze keek me aan met een cute kleine smile en ik legde mijn hand op haar been en ze begon nog harder te glimlachen en nu wilt ze dus morgen afspreken en ik vind het fking spannend en weet niet wat ik moet doen ik stres me dood

15 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Handig om vast condooms te halen als ze het jongens lichaam wilt verkennen ;)

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Na een dag verkering al komen slapen, gelukspoepert!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gefeliciteerd TS! Ik vind het wel grappig, want jouw verhaal lijkt een beetje op mijn verhaal toen ik een relatie kreeg. Je moet het natuurlijk helemaal zelf weten, maar pas wel op dat jullie niet te snel gaan met dat soort dingen. Als jullie er allebei aan toe zijn, helemaal prima, maar zorg er wel voor dat jullie het allebei zeker willen. Het zou jammer zijn als jullie relatie al zo vroeg daarop stuk zou gaan of je later ergens spijt van hebt. Ik wens je verder veel plezier en geluk in je relatie en geniet ervan zou ik zeggen!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ts hier het is allemaal vlekken loos verlopen ik heb der mee genomen naar een ijssalon en ik heb dr een ijsje gegeven en veel complimentjes gegeven en uiteindelijk tijdens het ijs eten begon ze over dat ze eig well weer een vriendje wou omdat ze wou de prive dingen uitproberen als je weet wat ik bedoel ze will gwn meer te weten komen over het jongens lichaam en will een vriendje om liefdevol mee om te gaan en ik zij heb je een cruch dan toen zij ze ja eig well will hem binnenkort echt gaan vragen en toen vroeg ik een naam en toen zij ze hou ik liever voor me en toen zij ik maar we zijn echt close vrienden je kan me vertrouwen en op dat moment zij ze ik ben op jou en toen begon ze me te zoenen ik zoende haar terug en zij kan echt goed zoenen en sinds dat moment hebben we een relatie morgen komt ze ook hier bij me slapen in t weekend en vind het spannend maar weet zeker dat her weer vlekkenloos gaat aleen thx naar de mensen die zijden geef veel complimentjes had er zelf niet aan ged8 thx naar jullie allemaal xoxo ts

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • zelfde topic van jongen 14 op blz 2 .... dus tips genoeg haha

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat denk je van gewoon afspreken? Een meisje vindt jou blijkbaar leuk en jij reageert ook op haar. Het aangewezen moment om elkaar eens wat beter te leren kennen. En je hoeft niet gelijk in haar bed af te spreken hoor. Gewoon lekker kletsen en zien hoe het loopt. Bijna iedereen is zenuwachtig bij een eerste afspraakje, dus dat zal ze vast niet gek vinden. Maak er wat leuks van en.... succes!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Je moet niks

    Gewoon praten, geef een compliment over haar kleding of iets wat ze goed kan

    19 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten