Skip to content
20 reacties
5273 weergaves

Sportschool kleedkamer

Ik ben aan het kijken om weer een abbonement te nemen voor de sportschool. Alleen toen ik voor het laatst daar binnen ben geweest (jaar of 5 geleden) was er 1 grote doucheruimte.

Is dit vandaag de dag nog steeds zo of hebben sportscholen tegenwoordig afgesloten douche hokjes? En douchen jullie dan naakt of met onderbroek aan?

20 jaar
2 jaren geleden

20 Reacties

  • Bij de sportschool waar ik met mijn huisgenoot sport, is er een groepsdouche. De meeste mannen die daar douchen, doen dat naakt. Mijn huisgenoot vertelde dat ze bij zijn voetbalteam vooral met onderbroek aan douchten. Je ziet bij nieuwe jongens in de sportschool ook dat ze de eerste keer afwachten hoe de anderen onder de douche stappen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:

    Vandaag nog naar de sportschool geweest, en tijdens het douchen nog gezellig een praatje gemaakt met een andere sporter. Dus aan iedereen die zich schaamt. Nergens voor nodig en gewoon naakt douchen!

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik sport bij een sportschool bij ons in de stad maar daar is het een groupdouche en ga gwn bloot zo raar als mensen in hun ondergoed eronder gaan staan en daarna hun ondergoed uitdoen voor schoon.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:

    Net terug van sporten, waren soort open hokjes met tussenschotjes. Maar je kan vanuit de kleedruimte wel zo de douches zien. Maar heb wel gedoucht en zeker niet met onderbroek, maar gewoon naakt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • ja hier in NL is basic fit vaak gewoon groepsdouches ... soms ook open hokjes verschilt per stad ik ga ook wel eens ergens anders ff sporten nl.... maar waar ik meestal ga 8 groepsdouches bij elkaar (wel alleen mannen he)

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • J20, basic fit weet ik niet maar de twee sportscholen waar ik ben geweest waren gewoon een open doucheruimte en bij alle voetbalclubs ook.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hier in belgie zijn de basic fits open hokjes, 5 stuks. Geen groep douches
    In nl wel dan ?

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier:

    Ik ga donderdagochtend voor het eerst weer naar de sportschool, en zal kijken hoe het gaat bij het douchen. Ik zal laten weten hoe het ging.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @ts: ik merk wel dat jongeren vaker hun boxer aanhouden. maar als jij naakt gaat gaan die meestal daarna ook naakt. je moet een beetje de trend zetten. bij mij in basic fit waar ik meestal ga zijn we allemaal naakt op 1 na, bij de andere waar ik ook wel kom wisselt het een beetje. ik zou zelf gewoon naakt gaan, vind ik zelf jhet lekkerst maar ik vind het dan ook leuk als ze naar me kijken :p

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, als je zelf gewoon zonder boxer gaat douchen dan gaan er vanzelf meer zonder boxer is mijn ervaring, ook bij voetbal enzo.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • TS hier,

    Ik vroeg me alleen af of het in de afgelopen jaren is veranderd. Ik hoor (helaas) ook van veel vrienden dat er binnen sportclubs steeds meer met ondergoed aan wordt gedoucht.

    En eerlijk, ik vind het niet erg als andere mij naakt zien hoor. Maar niet dat ik strx tussen de jongeren in mn blootje sta en anderen met hun onderbroek aan blijven staan.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • TS, verschilt per sportschool. Waar ik heen ga is gewoon een grote ruimte met zes douches ofzo. Zie soms iemand in z'n boxer douchen maar meeste jongens en mannen douchen gewoon zonder boxer en ik ook. Wees een vent en douche gewoon in je blote kont.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • ik ga naar basic fit en dan kan je in het hele land overal terecht. op alle plekken is het anders maar meestal gezamelijk douchen (wel mannen en vrouwen apart natuurlijk) douch altijd naakt maar dat is ook omdat ik het leuk vind als ze naar me kijken als ik naakt ben.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben eind augustus 2021 gestopt met de sportschool. Hier was het opgedeeld per geslacht. Bij de mannen waren er 3 hokjes zonder deur, maar je kon niet gluren vanuit de kleedkamer naar de douches.
    Als je in het eerste kotje doucht, dan kan je bekeken worden door de mannen die een van de andere kotjes in en uitgingen.
    Off topic: ik heb er 1x gerukt toen ik alleen was

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Deze vraag is al meerdere keren gesteld en het antwoord is altijd hetzelfde: dat hangt af van de sportschool. Of je naakt doucht hangt van jezelf af.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Meestal afgesloten hokjes.
    En ik douche naakt, ook op school na de sport en daar zijn de douches gemeenschappelijk.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Of het openbaar is of niet verschilt per sportschool, bij ons zijn ze gesloten en douche ik naakt maar soms ga ik met een vriend naar een andere sportschool en daar zijn de douches openbaar, maar dat weerhoudt me niet om gewoon naakt te douchen

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Verschilt denk ik per sportschool. Die waar ik voorheen ging had één douche voor één persoon bij de heren, ik denk bij de dames hetzelfde. Dat was zo'n hele goedkope sportschool en voor douchen moest je apart betalen. De meeste mensen dingen dus thuis douchen. Nu doe ik aan bootcamp (aanrader!), altijd buiten dus ook altijd thuis douchen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ligt aan de sportschool. Wees een man en ga in je blootje. Iedereen heeft een piemel! Niks om je voor te schamen.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik sport bij een club die meerdere vestigingen heeft. Bij mijn favoriete locatie hebben ze losse douche hokjes bij de andere locaties een gezamenlijke douche.
    Ik douche altijd naakt ondanks de locatie ga ook nog vaak even in de sauna waarbij mijn favoriete locatie gemengd is en op de andere locaties niet.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten