Skip to content
141 reacties
46186 weergaves

Hoe voelt anale seks als jongen?

Ik ben een biseksuele jongen, ook al heb ik nog geen ervaring met andere jongens. Wel heb ik al seks gehad met meisjes. Ik zou heel graag wel eens seks willen hebben met een andere jongen waar dan alles aan bod komt.

Ik zou ook heel graag dan eens geneukt worden maar ik vind het tegelijk ook wel wat beangstigend. Doet het geen pijn? Want uiteindelijk wordt je toch ook serieus opengerekt? En kan je daarna dan nog gewoon naar de wc gaan en dergelijke?

Het kan belachelijk klinken maar ik vraag het me wel af.

16 jaar
2 jaren geleden

141 Reacties

  • Ha J21, wat een spannend verhaal zeg. Wat vond hij er dan van? Als ik jou was zou ik het gewoon eens met hem bespreken, hij staat er vast voor open als ik je verhaal zo hoor!

    18 jaar
    3 maanden geleden
  • Hetzelfde als eens vrouw!

    15 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik ben laatst in een half dronken bui met een vrien in bed beland. We zijn trouwens allebei hetro. Ik zou na een avond stappen bij hem op een luchtbedje blijven slapen, maar die bleek lek, dus ben ik maar bij hem in zn tweepersoonsbed gaan liggen. We slapen allebei in onze onderbroek en ik zag zijn lul in zn slip groeien, wat mijn boxer ook deed bollen.

    Toen hij dit merkte ging z'n hand m'n boxer in en trok hij hem uit net als daarna zijn slip. Na wat trekken zei hij dat hij wel eens genomen wilde worden, dus gleed ik met wat glijmoddel zn anis in met m'n vingers. Daarna met m'n lul erin geweest (wel veilig) en hij genoot heel erg en kwam keihard klaar! De dag erna het er over gehsd en konden we er wel om lachen omdat we niks voor elkaar voelen.

    Eigenlijk zou ik het andersom ook wel eens willen proberen, maar ik weet niet hoe ik dat moet aanpakken... Ik ben gewoon nieuwschierig, omdat het er bij hem zo lekker uit zag, verder doe me maar een mrid

    21 jaar
    3 maanden geleden
  • Ik wil wel stuur me een reactie van wanneer en waar

    16 jaar
    3 maanden geleden
  • Kan ik alleen maar beamen. Homo of hetero, genieten van anaal staat oom los van geaardheid. Een plug, een dildo, een prostaatstimulator of een strapon voelen echt zalig, al is een echte piemel wellicht moeilijk te evenaren. Ik heb het getroffen met een open-minded vriendin die mij ook anaal wil verwennen.

    23 jaar
    4 maanden geleden
  • Geneukt worden voelt heerlijk vind ik. Maar dat is persoonlijk natuurlijk. Ik ben al vaak geneukt en wil graag nog vaker.

    19 jaar
    4 maanden geleden
  • Anale seks is heel lekker vooral gelikt worden

    22 jaar
    5 maanden geleden
  • Ik kan het zowel homo als hetero kerels alleen maar aanraden om het toch eens te proberen. Een plug, een dildo, een prostaatstimulator, een piemel of een voorbinddildo maken je orgasme enkel intenser. Onze relatie is ook intiemer geworden door deze stap. Vooral de strapon was voor ons echt een goede aanvulling en we gebruiken deze ook best wel vaak. Anale seks heeft echt niets met geaardheid te maken. Een hetero man kan ook gewoon genieten van anale stimulatie en penetratie. Die strapon heeft bij ons niets te maken met een rollenspel of zo, gewoon dat we beide kunnen genieten van anaal.

    22 jaar
    6 maanden geleden
  • A. Die kleur gaat wel weer over.
    Natuurlijk moet je niet zomaar het weekend weg blijven maar je ouders snappen waarschijnlijk heel wel dat er dingen in jouw leven veranderen en voor jou ook van belang zijn.
    Maar daarom natuurlijk ook dat je schoolvriend met jou meegaat de keer daarop. Dat zullen ze voor jou toch leuk vinden? Je ouders hebben elkaar wel.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Beste allemaal, er zijn darmspoelets die je voor een paar euro kunt kopen, daarmee spoel je jouw darmen waarin geneukt worden schoon. Als je vooraf als voorspel samen gaat douchen is het nog leuk ook. Natuurlijk kan jouw sexpartner het ook vooraf doen!

    20 jaar
    6 maanden geleden
  • Denk niet dat mijn ouders dat gaan ok vinden dat na een ganse week internaat niet naar huis ga gaan en dan weer de ganse week weg ben.
    Toen we gisteren in bed lagen hoorde ik weer geluidjes en toen ben ik ook begonnen hebben er niets over gezegd tot vanmorgen toen we samen naar school gingen vroeg hij of ik het leuk vond ik kreeg er een knalrood hoofd van

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • A. In plaats van naar huis te gaan kun je dan toch een keer met hem mee gaan. Een keer niet naar huis. Of is dat nog te vroeg. Zo iets ga je volgens mij over een tijdje toch vaker doen. Neem het er gewoon een keer van samen.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • @ j18 in het weekend zou dat wel een beetje moeilijk zijn hij woont in begie Limburg ik woon in het westen .
    In de vakantie zou het wel eens kunnen dat we gaan afspreken zijn wel goeie vrienden aan het worden .

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Dag M15,
    dat hebt ge zelf een beetje in de hand hoor. Het is niet vies als ge niet wilt dat het vies is. Als ge u niet zo goed voelt in de buik of in de darmen, tsja, dan moet ge het niet laten doen. Een tijdje op voorhand u 'leeg' maken helpt uiteraard ook. Dan moet niet vlak er voor zijn, die twee wilt ge niet aan elkaar linken. Mijn vriend en ik zijn sowieso gewassen voor we samen zijn. Altijd. Dat maakt het plezanter. onder de douche kunt ge dan die eerste paar centimeter naar binnen even met de vinger, ehm, strelen. Dan is dat allemaal mooi proper en dan voelt ge ook meteen of het gaat of niet om uw vriend te laten doen. En voor de rest: glijmiddel en ontspannen. Het is trouwens het laatste wat ge moet doen als ge een avondje plezier wilt hebben, dan kan al de rest vooraf want een piemel die achterin gezeten heeft wilt ge nadien niks meer mee doen. Niet dat die vuil is, maar het idee is voldoende.
    Ik vraag me dikwijls af of dat voor een meisje hetzelfde voelt, langs haar spleetje of langs achteren: als mijn vriend mij neemt, dan is er altijd de vraag of dat hetzelfde voelt als wat een meisje voelt.
    Twee weekends terug hebben we nog eens andersom gedaan: ik in hem. Dat vind ik echter vele minder, maar mijn vriend zegt dat hij zo beter kan voelen hoe het is en wat hij beter kan doen. Misschien dat jouw vriendje het ook niet graag zal doen? Best eerst eens even vragen ...

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • Ik wil t ook graag maar hoe voorkom je dat alles onder komt te zitten zeg maar of ja met poep en zo of valt zoiets mee ?

    15 jaar
    6 maanden geleden
  • A. Zou het een mogelijkheid zijn om eens in het weekend met je klasgenoot samen te zijn? Bij jou of bij hem thuis

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • J18 nee niet in de douche daar ben je bijna nooit alleen.
    Als de andere jongens slapen doe ik het wel eens onder de lakens met mijn knie omhoog dan hoor je het een beetje minder . En die jongen die in mijn klas zit doet ook hoor maar spreken daar niet over met elkaar maar horen het wel.

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Hey, dag A,
    ik ben blij om te lezen dat ge die jongen van 17 aan de kant schuift, en dat ge u aan het amuseren zijt. Gebruikt uw verstand, en doe het veilig :-) .En als ge kunt, experimenteer dan met iemand waar ge om geeft. Een beste vriend of zo, dan is het allemaal hele vele plezanter omdat ge respect hebt voor elkaar. En doet ge alles in de douches? Ik vraag me soms wel eens af hoe dat gaat op internaat. Op de kamer mag en kan het niet, dus moet ge andere plekskes zoeken. Als ik de Harry Potter boeken herlees dan denk ik dat dikwijls: waar zouden ze het doen? The room of requirement? Nu ja, dat is dan weer verder fantaseren dan wat de schrijfster bedoeld heeft :-) .
    Op kot alleen is ook maar alleen; vroeger bijna nooit alleen afgetrokken. Bij het interview om bij de kotmadam te mogen inwonen werden er regels voorop gesteld. Eentje ervan was 'geen seks'. We mogen niemand meenemen behalve om te studeren, en we mogen geen seks hebben met mede-kotstudenten. Ze huisvest alleen serieuze studenten. Ik durfde de vraag niet te stellen of aftrekken daar ook bij hoort, want dat heb ik echt wel nodig tijdens het studeren om de stress weg te krijgen, maar blijkbaar zat dat antwoord ook al standaard in haar repertoire want ze zei dat masturbatie toegelaten was alleen maar in onze kamer, zo stil mogelijk. Ze zal de opluchting in mij gezien hebben want ze moest lachen.
    Nu ja, ik ben van het topic aan het afwijken. Maar ik wou gewoon even laten weten dat ik blij ben dat ge er niks aan over gehouden hebt. Veel plezier nog, beste A, en voordat ge 'het' nog eens laat doen, denk goed na over wie dat het gaat zijn, en waarom dat ge het laat doen. Als het met een wildvreemde jongen is, is de kans weer groot dat hij u pijn zal doen omdat hij het gewoon wilt doen. Als het met liefde is, of uit een stevige vriendschap, dan zal het een heel pak plezanter zijn en dat is iets wat ik u kan beloven.
    Groetjes, S.

    18 jaar
    6 maanden geleden
  • @ j 18 ja ken dat gevoel heb ook de tijd van mijn leven nu.
    Ik wist niet dat hij zover ging gaan maar ik heb ook geen nee gezegd.
    J 17 ja ga nog doen maar hopelijk niet meer met j17

    13 jaar
    6 maanden geleden
  • Hey jongen 13

    Zou je het nog eens laten doen?
    Jammer voor je dat het zo pijn deed
    X

    17 jaar
    6 maanden geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten