Skip to content
3 reacties
552 weergaves

uit de kast en hoe doe je het goed?

Hoihoi, ik ben een jonge van 14 en weet al 2 jaar dat ik op jongens val. Een jaar geleden had ik mijn eerste vriendje, wat nog niet meer was dan een beetje zoenen en voelen. In november ben ik uit de kast gekomen voor mijn familie en in januari heb ik het aan vrienden en in de klas verteld. Niemand keek er vreemd van op en kreeg leuke reacties. Ze hadden het gek gevonden dat ik op meisjes zou vallen terwijl ik een gewone jonge ben. Hoe weten anderen dan dat je gay bent? Ik ben geen maagd meer. De eerste keer viel wel mee maar vind het niet altijd prettig voelen als een jongen in me gaat. Net alsof hij niet aanvoelt wat ie moet doen, scheef gaat, ergens tegen aan botst. Hoe kun je dat voorkomen? Want als het goed gaat geniet ik er erg van, maar als het niet goed gaat heb ik liever dat hij stopt. Wat is het makkelijkste standje om te beginnen? Ik lig vaak op mijn rug en mijn benen wijd en opgetrokken zodat hij de ruimte heeft.

14 jaar
2 jaren geleden

3 Reacties

  • Hoi j14, fijn dat je uit de kast bent kunnen komen en dat dit positief is verlopen, niets mooier dan zo’n start als homo. Mijn “uit de kast” is helaas niet zo goed verlopen, wat maakt dat ik Daan nu nog last van heb.

    Jou vraag over anale sex en wat goed en niet goed is, wordt in bovenstaand bericht ook behandeld, daar staan al vele antwoorden die jij vraagt. Maar laat een ding zeker zijn, sex is er om van te genieten en moet niet pijn doen. Heb je sex met een partner dan bepaal jij hoe ver julie gaan. Bij pijn afkappen of anders inzetten, maak dat je partner duidelijk. Sterkte en veel plezier.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gewoon open en eerlijk zijn over wat je wel en niet fijn vindt en wat je wel en niet wil. Daar doe je ook de ander een plezier mee; hij weet dan ook wat hij wel en wat hij vooral niet moet doen. Verder ben je nog jong, dus alle tijd om te experimenteren en er achter te komen wat jvoor jou goed voelt.
    Overigens is seks met jongens meer dan alleen 'in elkaar gaan'. Er zijn genoeg gay's die niet of liever niet aan 'in elkaar gaan' doen. Zij worden ook wel aangeduid als 'side'.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste jongen, Jij had wat vragen over anale seks maar er heeft op dit moment nog niemand geregeerd. Ik begrijp dat je dan teleurgesteld bent en omdat ik iemand graag een plezier doe zal ik een reactie schrijven.
    Om te beginnen, zelf heb ik geen ervaring met anale seks, actief nog passief, maar ik heb wel wat 'instructiefilmpjes' gezien en er wat over gelezen, dus misschien dat je er toch wat aan hebt.

    Om te beginnen, naarmate jij meer ervaring krijgt en het doet met partners die wat meer ervaring hebben zal het steeds makkelijker gaan. Je leert hoe je moet reageren als je gepenetreerd wordt en je went aan hoe dat voelt.
    In sommige filmpjes zie je hoe de jongen die gepenetreerd wordt hevig te keer gaat, in andere filmpjes lijkt het wel alsof hij het nauwelijks opmerkt. Van belang is dat je een glijmiddel gebruikt en dat jij je leert ontspannen als je daar aangeraakt wordt. Dat kan bijvoorbeeld doordat je partner je eerst met zijn vingers bewerkt.

    Je zegt dat jij je laat nemen terwijl je op je rug licht met de benen omhoog. Dat is een manier, maar je kan ook op je buik liggen, misschien op een kussen of op je zij. Er is een website, sense.info/nl waar je van alles over seks kan lezen. Als je op de rode streepjes rechtsboven klikt krijg je een keuzemenu. Hier: sense.info/nl/seks-abc/anale-seks lees je over anale seks.
    Aanbevolen wordt voor beginners om de zijligging te proberen. Je kan ook paardje rijden doen, dan zit jij op de penis van je partner die op zijn rug ligt en kan jij het tempo bepalen en hoever je gaan wilt.

    Uit wat jij schrijft krijg ik de indruk dat jij het met meerdere partners doet. Ik weet niet of ik dat wel een goed idee vind want het lijkt mij toch dat als je iemand hebt waar je een vriendschappelijke of zelfs liefdesrelatie mee hebt dat het dan fijner is, maar dat moet jij natuurlijk zelf weten. Ik hoop ook dat jij het doet met jongens van ongeveer jouw leeftijd anders wordt je al gauw een seksspeeltje van oudere knapen die een jong ventje wel leuk vinden. Dat moet jij niet willen want op die manier verlies jij je zelfrespect.

    Dan ben jij verbaasd dat niemand er van opkeek toen jij vertelde homo te zijn. Sommige homo's kijken naar jongens zoals hetero jongens naar meisjes kijken. Andere homo jongens kijken naar jongens zoals meisjes naar jongens kijken. Zo iemand ben jij. Onbewust geef je allerlei signalen af in de manier waarop jij je beweegt, praat, kijkt, en reageert op dingen. Er zit gewoon iets vrouwelijks in jou en vooral meisjes zien dat maar jongens uiteindelijk ook. Ik kan je er mee gelukwensen dat jij op een school zit met fatsoenlijke medeleerlingen die jou accepteren zoals jij bent. Zo hoort het ook te zijn maar zo is het niet altijd. Heel wat jongens zoals jij worden heel erg gepest.

    Ik vind eerlijk gezegd dat jij erg jong bent voor waar je mee bezig bent, maar ik hoop dat jij je weg weet te vinden en een gelukkig mens wordt.
    Heb jij iemand waarmee je over dit soort dingen kan praten? Een ouder iemand die jij vertrouwt? Dat zou wel goed zijn, dan sta jij er niet alleen voor in je avontuur in de homowereld. Niet alle homo's zijn aardig en van goede bedoelingen! Seks kan wel eens pijn doen, maar de dingen die jij meemaakt kunnen je ook veel pijn doen en dat gaat niet zo gemakkelijk over als lichamelijke pijn. Dan heb jij een echte vriend nodig.
    Homo zijn is niet altijd gemakkelijk of leuk, maar zoals ieder mens kan jij liefde en vriendschap vinden en je gelukkige momenten hebben. Ik wens je het beste!

    23 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten