Skip to content
21 reacties
1918 weergaves

Prince albert piercing

Wie heeft een prince albert piercing of denkt net als mij erover een te nemen?
Wat zijn jullie ervaringen en ideeen?
Ik zie veel afbeeldingen van uiteindelijk best grote ringen, dat spreekt mij enorm aan.

23 jaar
2 jaren geleden

21 Reacties

  • Ja gefeliciteerd TS, Erg tof dat je het gedaan hebt en het nice voelt en er mooi uitziet. Misschien dat ik ook maar eens de moed moet verzamelen om er eentje te laten zetten. Hoe gaat het eigenlijk met staand plassen? Je leest er veel over dat dat een knoeiboeltje wordt.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Gefeliciteerd met je goede keuze! Ik heb er één sinds vier jaar en nog nooit een moment spijt van gehad. Mijn vriendin vond het eerst een beetje raar, maar is er nu toch wel echt zo verzot op dat ze nooit meer zonder wil, want bij haar is het ook een stuk lekkerder. Win-win, want betere sex en betere fap…

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Jazeker
    Heb hem laten zetten. Was ff gevoelig maar voelt erg Nice. Ziet er ook mooi uit. Kan ook al voorzichtig aftrekken.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • @TS, heb je hem al laten zetten? Ik ben benieuwd naar je ervaring.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @Jongen18j: 10 mm (1 cm) is wel redelijk dik, meer er zijn er ook mannen die tot 15 mm of meer dragen. En in mijn dikke blote eikel (besneden) komt hij er niet zo groot voor.
    Met plassen heb ik geen probleem: draai mijn pik aan de ring ondersteboven (180 graad techniek), dan heb ik een normale straal en die druppeltjes die uit mijn PA-gaatje druipen vallen gewoon in het urinoir of in de plee.

    @Jongen23j: de meeste piercers steken met 2,5 of 3,2 mm. Ik heb de mijne (onder plaatselijke verdoving) met 4 mm laten steken, was in 3 weken genezen.
    Oprekken gaat vaak van zelf, en na een tijdje wil je toch wel een dikkere ring. Ikzelf dacht, met 5 mm hoor ik op, dan werden het 6, dan 8. Iets dikkere ringen zijn dekoratiever en zitten ook aangenamer.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @m15 jij vind piemels lelijk? dus je ziet ze wel regelmatig... daarom is het nut denk ik (ben zelf j18 die het ook niet hoeft) maar vond het vreemde opmerking.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik vind meestal piemels lelijk en met zo een glimmend ding in je eikel word het er niet sexyer op en lijkt me zwaar pijnlijk en wat is het nut niemand ziet het

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • @j23 ook Nice.
    Ik wil denk ik zo groot mogelijk nemen als wat kan in begin. Daarna zien en misschien nog keer oprekken ofzo. Blijf je hem soms ook continu voelen ?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Vrij klein ringetje, 2,5 mm dik en 16 mm diameter. Het zetten was even scherp en daarna heb ik er geen last van gehad. Na een paar dagen was ik alweer voorzichtig aan het fappen. En na drie weken gewoon weer sex. Wel betere sex trouwens en ook het fappen voelde veel lekkerder. Dat voel je allemaal veel meer van binnen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ga vaak naakt zwemmen maar heb het nog nooit bij jonge jongens gezien, zou het zelf ook niet willen maar ben er verder niet op tegen, ieder zijn ding. las ergens hierboven dat iemand een PA ring van 1 cm dik had... is dat niet heel erg dik? En misschien stommen vraag maar heb je geen last met plassen dat het ook bij je PA eruit spuit?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen 23 leuk om te horen!
    Heb je een grote ring? Hoe was jou ervaring na het zetten en tijdje erna?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Leuk, andere jongen 23, krijg je vast geen spijt van. Ik zou nooit meer zonder willen in ieder geval en mijn vriendinnetje ook niet...

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja dat is klinkt wel Nice.
    Ik moet komende week heen, dan gaat hij er in/door??

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Een PA is echt het leukste valentijnscadeau dat je aan je vriendin kunt geven. Ik vind het mooi en leuk om mee te spelen en ook erg lekker bij vrijen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn tip: als je nog twijfelt doe je het niet. Doe het alleen als je er echt heel zeker van bent, want je zit er voor de rest van je leven mee!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit er ook over te denken er eentje te nemen, maar ben ook twijfelaar. Ben benieuwd naar je reactie. Hou ons op de hoogte!

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben er eigenlijk wel over uit. Ik ga de gok toch nemen en waarschijnlijk morgen bellen voor aan afspraak.
    Iemand nog tips of ideeen ?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb sinds mijn 18de een PA, ben er erg blij mee. De ring is intussen 10 mm dik en ziet er geil uit. Ik ga er normaal mee in de sauna en naar het naaktstrand en laat de mensen er rustig naar kijken. En als er naar gevraagd word krijgen ze ook gewoon antwoord, en laat hem ook wel aanvatten.

    Bij de sex stimuleert hij binnen mijn eikel, en geeft me zeer sterke orgasmes. Kan het alleen maar aanraden.

    De eerste paar dagen na het steken is hij natuurlijk erg gevoelig en moet je hem een paar dagen met rust laten. Maar dat gaat vlug voorbij, en dan wil je hem nooit meer missen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • @jongen17
    Hoi! Dat is vervelend. Je was ook al best jong nog toen je die kreeg?
    Hoor van veel echt positieve dingen.
    Ik twijfel zelf nog steeds maarja.
    Heb je veel last van dat gat?

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, ik heb ervaren gehad maar had er snel spijt van. Het zetten was pijnlijk om daarna ook nog een ontsteking aan te krijgen.

    Vervolgens valt de toegezegde extra genot tijdens de sex vies tegen. Zo na bijna een jaar er weer uit laten halen, zit nu wel mooi te kijken met een extra gaatje in mijn eikel! Maar het is jou keuze!

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten