Skip to content
16 reacties
1825 weergaves

Losse boxers vanwaar?

Ik wil graag losse boxers dragen maar vanwaar komen jullie losse boxers welk merk of winkel haal je ze. Ik heb er ooit is gekocht in c&a maar die pijpjes zijn te kort nog geen 2cm echt iritant. Daarom als je hierop antwoordt schrijf er dan ook op hoe de pijpjes zijn en mss ook de lengte hoe groot je bent en de omtrek van je buik en welke maar je ze gekocht heb.

17 jaar
2 jaren geleden

16 Reacties

  • America Today verkoopt ook 'losse' boxers oftewel boxers met wijdere pijpjes.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen17. Jij schrijft: Wat ik hier allemaal lees. Maar laten we eerlijk zijn. Deze jongens kiezen voor bepaalde onderbroeken en leggen uit waarom ze deze keuze maken. Ze zijn daar eerlijk over. Ze helpen daar waarschijnlijk ook andere jongens mee. Ik heb daar wel respect voor. Daar gaat het bij dit onderwerp in dit forum toch ook over?!

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Jeetje wat ik hier allemaal lees..ik heb dat probleem helemaal niet. Heb dus zo'n compact zakje. Heb gewoon boxers van de Zeeman ofwel American sportswear

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Jongen 17. Jouw verhaal is voor mij heel herkenbaar. Ik heb ook een wat grotere en hangende zak en ik vind het ook niet fijn dat dat in een lossere boxer wat heen en weer slingert. Een iets strakkere slip, niet te strak natuurlijk, is prettiger om te dragen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb een paar losse boxers van KIK, lekker zacht katoen. Maar die draag ik alleen maar om te joggen, want ben "Freeballer", dus draag in mijn broeken geen ondergoed.

    Enige nadeel bij het joggen is dat mijn pik er vaak onderuithangt of uit het gulpje springt, door het extra gewicht van mijn dikke Prince-Albert piercing ring. Maar die boxers zitten toch echt lekker.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Een poosje terug had ik ook eens een lossere boxer aan. Ik heb het geprobeerd, maar ik ben weer overgestapt naar een wat strakkere slip. Ik heb namelijk een vrij grote zak met 2 grote kloten, die meestal onderin mijn zak hangen en ik had, toen ik die lossere boxer droeg, dat mijn zak en mijn kloten onder uit mijn boxer hingen. Een strakkere slip houdt bij mij alles wat meer op z'n plek en dat vind ik prettiger om te dragen. Zijn er meer jongens, die dat hebben?

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik koop ze bij Otto.nl. Het zijn er van het merk HIM. Ze zijn best wel lang en voelen superzacht. Ik neem wel altijd een maatje groter (L ipv M)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Op Zalando kun je ook goeie vinden van Jack&Jones. Die gebruik ik al meerdere jaren en zitten erg fijn. 100% katoen moet je voor gaan!

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik draag overdag strakke boxers en met slapen wijde boxers van calvin klein, deze hebben best lange pijpen zodat m’n pik er niet uit komt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • @J20, dan verdwijnt het losse eraan volledig. Dan kun je even goed gewoon een string alleen dragen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • probeer eens een string eronder

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik bestel ze bij zalando. Van Tom Tailor of Jockey. Maat S zit prima bij mij. Ik ben 1.79m en 70 kg.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben eens gaan zoeken naar zo'n boxers en kwam tot de conclusie dat die nergens in mijn maat te vinden zijn. Ik had er gekocht met de XS maat (ik ben erg klein en niet erg breed), maar zelfs die waren te groot. Vooral de pijpjes, zoals jij zegt. Als je piemel uit je broek komt dient die onderbroek ook niet voor zoveel, dus ik draag ze niet meer. Kan je dus jammer genoeg niet echt helpen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • h&m

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Eerst had ik ze altijd van de HEMA, maar die heeft geen wije boxers meer, alleen strakke. Nu heb ik die van de C&A en die vind ik prima. Juist die van de H&M vind ik te kort. Ik koop de effen zwarte van zachte stof. Vind ik fijner dan de wat hardere stof met ruitjes en patroontjes.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik gebruik losse boxers om in te slapen, maar die broekspijpjes zijn inderdaad vrij kort, dus m'n lul en/of ballen hangen er wel eens een beetje uit, zeker als je zit

    18 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten