Skip to content
5 reacties
1780 weergaves

Eerste keer

Hoi iedereen,

Ik ben 17 jaar en hetero. Althans, dat dacht ik. Waarschijnlijk ben ik bi, of gay. Afgelopen zomer heb ik namelijk een hele leuke jongen ontmoet. We komen bij elkaar over de vloer, kletsen veel en hebben elkaar nu een paar keer stiekem afgetrokken. Hij heeft me een keer proberen te kussen. Ik geef toe, dat vond ik wel geil. Ik wil het wel vaker doen. Nu zit ik eraan te denken dat ik hem ook een keer wil pijpen. Maar dat heb ik dus nog nooit gedaan.

Ik heb wel eens gehoord dat een stijve pik niet echt als een stijf stuk vlees smaakt, maar meer als een flubberworst. Wat moet ik me hierbij voorstellen? Wat moet ik verwachten? Moet ik gewoon m'n ogen dicht, pik in m'n mond en zuigen? Wat is jullie ervaring en advies?
Ook, hoe weet ik of hij gaat klaarkomen? Is dat een bepaald gevoel of zo?

Ik heb zijn sperma wel eens geproefd na het aftrekken, en ik weet dat hij meer wil. Misschien ik ook wel... help.

17 jaar
2 jaren geleden

5 Reacties

  • toen ik bijna 14 was pijpte ik voor het eerst. Wist niet hoe het moest maar dat leert snel. Hij was 13 dus nog geen grote piemel en ik kreeg hem dus ook met gemak helemaal naar binnen. Ik deed het vast goed want na 10 minuten kwam hij schokkend in mijn keel klaar. Heerlijk dat zaad!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi TS, je hebt genoeg adviezen gehad, hoe staat het ervoor, nog wat eraan met je vriend, nog samen kunnen genieten en kunnen jullie erover praten?

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi ts, het is al een paar keer aangegeven, rustig opbouwen en kijken wat jou vriend plezierig vind. Je moet spelen met je tong en lippen, zachtjes erlangs “likken” als een ijsco, met je lippen omsluiten en langzaam de eikel erlangs laten gaan. Je merk van zelf wat hij plezierig vind en bedenk als je bezig bent, wat zou jij fijn vinden. Dat hij klaar komt merk je ook, laat het gaan en als je het lekker vind gewoon in je mond laten spuiten en doorslikken. Intiemer kun je met iemand niet komen, ik vind het erg gaaf. Succes en veel plezier, en als je eenmaal de smaak te pakken hebt……

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Elkaar pijpen kan heel plezant zijn. Maar stiekem heel vlugvlug, dat is minder. En een piemel met een flubberworst vergelijken is echt wel grappig. En ook alleen maar doen als ge weet dat jullie echt voor elkaar zijn en dat blijven, anders is het niet veilig.
    Als ge het toch wilt doen, eerst goed wassen of neem samen een douche dat is plezant om te doen ook. Als ge eerst aftrekt, dan duurt het pijpen ook langer en weet ge zeker dat de piemel vanbinnen helemaal proper is.
    Gewoon maar zuigen? janeen, ge met uw vriend verwennen. Met uw lippen en uw tong kunt ge heel veel doen en zuigen moet ge meer vergelijken met een dikke spaghettisliert naar binnen zuigen. Maar allemaal heel kalmpjes aan, echt verwennen. Zo stijf als een salami is een piemel inderdaad niet, hij is stijf en toch zacht, en fijn warm. Maar een flubberworst is hij zeker niet. Dat zou betekenen dat uw vriend niet echt opgewonden is en ge uw 'werk' niet goed doet :-) . En ge merkt het echt wel als uw vriend gaat klaarkomen, echt wel. Daar moet ge u geen zorgen over maken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Als je hem wil pijpen... ik denk gewoon rustig opbouwen. Kusje op zn pik, dan een likje van beneden naar boven. En dan merk je wel wat je zelf leuk vindt.
    Zou ik ook wel willen haha :p

    16 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten