Skip to content
19 reacties
5030 weergaves

Geil worden van doorweekte kleding

Ik zag vandaag dezelfde ervaring staan, alleen die is al sinds 2019 gesloten, dus hierbij ongeveer dezelfde ervaring.


Ik schaam me er eigenlijk voor.. Het klinkt ook zo apart om doorweekt te worden in je kleren. Ik vond het vroeger tijdens de zwemlessen ook altijd al het leukste onderdeel: zwemmen met je kleren aan! Ook op tv-programma's zoals de BZT-show of andere gekkigheid waar mensen onder een douche gezet worden, in een chocoladebad moeten gaan zitten omdat dat hun wens is of tijdens een finalespel waar ze van een glijbaan af moeten die eindigt in een grote bak met modder... Ik stond er altijd met groot verlangen naar te kijken.

Zijn er meer mensen die er opgewonden van raken als hun kleding nat wordt? En ga je dan ook vaker onder de douche staan of mee in bad? Lijkt me leuk om met mensen in contact te komen die hetzelfde voelen.

20 jaar
2 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik vind het altijd heel geil om boys in natgeregende Nike tech te zien. Vooral als ze dan balen dat ze hun broek niet maar aan kunnen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Niet om zelf te dragen. Een meisje in een zeiknat wit t-shirt (liefst zonder bh) vind ik wel heel erg geil

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Lijkt erg raar maar afgelopen keer toen ik bij de kapper was ben ik geil geworden van zo een cape wat een beetje nat was maar echt fris was het ook niet vond ik eigenlijk.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Daar ben je echt niet alleen in. Ik wandel naar en van school en als het dan eens hard regent ben ik meestal volledig doorweekt. Dat plakkerige gevoel is inderdaad opwindend. Ik hou wel echt niet van vuile kleren, dus modder, verf en zo interesseert mij niet.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Is niks raar aan. Ik wou vroeger als kind nooit mijn tshirt uit doen voor ik in bad ging. Zo ontdekte ik dat ik natte kleding echt geil vond. Nu douche ik vaker met kleding. Lijkt me ook echt super tof om een keertje samen met iemand nat te worden.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ja vind ikzelf ook best geil natte kleren.ik heb het ook weleens van die cape wat ik bij de kapper om me heen krijg die is meestal wel een beetje nat.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik hou er echt van als m'n sokken en laarzen nat en vies worden, liefste in de modder. Ik werk in m'n vrije tijd bij een boer waar ik altijd probeer stiekem tijdens werk m'n laarzen nat te maken of op sokken rond te lopen. Voelt echt heerlijk en vind het lekker om af te trekken als ik dat gedaan heb. Doe het al sinds ik een jaar of 12 was.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • J15. Ik heb een keertje bij een jongen met natte kleren zijn lul en kloten gezien (alleen de vorm, contouren) en eerlijk gezegd wond mij dat wel op. Ik vond dit mooi om te zien. J15, jij vindt dat dan toch niet erg?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Natte kleren lijken me heel geil maar kunnen ze je lul en kloten dan niet zien (omdat je kleren zo hard tegen je lijf aan plakken)?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik hou hier zelf echt heel erg van. Mijn vriend en ik doen vaak verschillende dingen om samen met kleren aan vies te worden. Laatst heb ik mij helemaal met chocoladesaus over mijn vestje en spijkerbroek voor zijn neus ondergesmeurd, echt super opwindend en leuk om te doen. Het heeft gewoon iets heel stouts.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb niet echt dat ik het graag wil, maar als ik zeiknat thuis kom omdat ik een plensbui onderweg heb gehad met fietsen is het wel een lekker gevoel om dan mn zeiknatte kleren af te stropen en dan lekker onder de warme douche.... dus heb ik het toch ook een beetje hahaha

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ja! ik heb van de zomer een vriend van me gezien in een zeiknatte skinnie. ik wou er eigelijk ook in, maar dat durfde ik niet toen. mooi stom.
    ik denk daar wel aan als ik me lig te rukken

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb dat ook hoor. In mijn voetbal elftal zijn n paar gasten die met n boxer onder de douche gaan. N gozer had n keer n witte calvin klein aan. Heerlijk.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • OMG JA! dat van de BZT show zeker! Ik ben er zelf ook 1x geweest en hoopte toen zo hard dat ik van die glijbaan af mocht. Maar ik mocht niet, naar de opnames ben ik Wel even erin gaan staan op mijn sokken maar werd er door de productie mensen al snel uitgeroepen voor ik helemaal onder kon gaan. Die bak onder die glijbaan was trowuens geen water maar modder. Leuke video online is ook die van die jacuzzi bij de BZT show waar iedereen toen met kleren in ging.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is niet iets dat mij persoonlijk aantrekt, maar ik weet wel dat je niet de enige bent.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Strandmeiden in natte witte t-shirts zonder bh bezorgen me een instant stijve. Blote meiden op het naaktstrand doen me niks. Heb er geen verklaring voor...

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ey man! Je bent niet de enige hoor! Er zijn enorm veel mensen die houden van natte kleren. Zelfs mensen die met elkaar afspraak om samen ‘wet’ te gaan.
    Ik denk dat stiekem veel mensen het leuk vinden, maar het of niet durven of het zich niet beseffen.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • nee, niet als me eigen kleding doorweekt is. Van anderen die doorweekte kleding dragen wordt ik wel geil

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Dit is zeker een ding! Ze noemen het een wetlook fetish en WAM (wet and messy). Op Instagram zijn er erg veel mensen die hier foto’s van plaatsen. Het is erg leuk, zeg ik uit eigen ervaring, om met anderen in contact te komen.

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten