Skip to content
8 reacties
1976 weergaves

Lekkere trek standjes/methode

Heyy nou ja k trek me regelmatig af mr doe het altijd liggend en k wissel ook met hand mr k vind het een beetje saai te worden ofz heeft iemand tips om lekker te trekken laat me plz weten :)

13 jaar
2 jaren geleden

8 Reacties

  • Veel glijmiddel en dan niet op en neer met je hand, maar met twee handen zoals je deed toen je klein was en een worst van klei maakte.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Het eikelrandje of daar net onder strelen met een vinger als ie een beetje nat is door spuug of je voorvocht. Of het naadje van je balzak strelen terwijl je met je andere hand rukt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Met de eikel langs de palm van je andere hand wrijven.

    Klaarkomen uitstellen. Dus rukken tot je bijna klaarkomt, dan stoppen, even wachten en weer doorgaan. Als je dat een paar keer doet kom je veel lekkerder klaar.

    Als je op google op 'masturbatie tips jongens' zoekt kom je veel meer tegen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik doe het ook wel in bed maar soms op andere plekken in huis als ik alleen ben en dat is best lekker en opwindend ook als je lekker bloot door het huis loopt boven en mijn moeder naar haar werk is. Ook dan lekker naakt gamen of film kijken is lekker.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Je toompje nat maken met spuug, glijmiddel of zonnecrème en met twee vingers strelen terwijl je zachtjes met je ballen speelt.
    Je zorgt ervoor dat je een strakke boxer aantrekt en je streelt je stijve piemel met twee vingers links en twee vingers rechts door je boxer heen, het duurt wel lang vooraleer ik dan klaarkom,maar het gevoel is heel anders dan bij aftrekken.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • je kunt je ook staand aftrekken,ga bv tegen een muur of boom staan.zak iets door je knieen.ik zelf vindt het erg lekker en spannend om in de natuur mij heerlijk af te trekken maar doe het wel op afgelegen plekken als je je buiten af wilt trekken,je kunt er ook bij fantaseren dat je met zn tweeen bent.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Gebruik eens een condoom of onder de douche of op de wc

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ik soms deed op jouw leeftijd was een plastic zakje om m'n piemel doen en dan een kussen er omheen vouwen en die neuken

    22 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten