Skip to content
7 reacties
1767 weergaves

Snel een stijve

Hey!
Ik heb een vraagje. Ik zou graag in de sportschool omkleden en douchen en ook zou ik eens naar een sauna willen (en dan gewoon zonder zwemkleren). Het probleem is nu dat ik als ik andere mensen naakt zie of me moet omkleden bij ander ik meteen een stijve krijg, ook als ik helemaal niet opgewonden ben ofzo. Ik vind het nogal gênant. Hoe kan je zorgen dat je minder snel een stijve krijgt?

18 jaar
2 jaren geleden

7 Reacties

  • Kom maar lekker naast mij staan onder de douche, ik vind het wel leuk om te zien dus heb er geen moeite mee als ie stijf wordt :) Denk dat de mijne mee gaat doen staan we samen lekker "voor lul" en nee .. ben geen homo maar vind het gewoon leuk. (En nee als je wel homo bent maakt dat ook niet uit .. boeie)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • @22 hoe verberg je een stijve pik in de sauna?

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Moeilijk onderwerp, als man wordt het immers meteen duidelijk waar je hersenen op reageren. Een erectie is moeilijk te verbloemen, dat weten we.

    Zelf heb ik dat ook, te pas en onpas krijg ik een erectie, sauna’s en sportlocaties meid ik daarom. Jammer, maar ik wil niet in verlegenheid komen. De top vooraf rukken werkt bij mij niet, dan kan ik onderhand de hele dag rukken. Na een zaadlozing kan de mijne binnen 15 minuten weet erg stijf staan, én blijven staan. Zo moet ik onder mijn boxershort of zwembroek als ik dat in de openbaarheid ga, altijd een slip (zwembroek) dragen, om dit niet op geblazen vallen. Bijkomend probleem is dat ik echt bovengemiddeld geschapen ben. Ik ben trots op de grootte, maar in deze situatie zou je willen dat hij toch een paar cm kleiner is.

    Succes ermee!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik zit met hetzelfde probleem. Ik ben 100% hetero maar als ik een piemel zie krijg ik toch een stijve... Ook als ik bij klasgenoten gwn de vorm van de piemel zie in de boxer moet ik oppassen. Bij meiden heb ik dat ook. (Ff voor de duidelijkheid, ik ben geen homo of bi ofzo. Ik moet verder echt niks hebben van mannen)

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Je kan misschien vooraf eens rukken. In de sauna word je het eigenlijk snel gewoon hoor, dat bloot. Het is ook helemaal niet erotisch. Misschien dat je de eerste keer een stijve hebt maar dat kan je dan wat verbergen. Nadien zal het steeds minder gebeuren.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey, ik had dat vroeger ook. Het veel doen helpt maar misschien beginnen met naakt alleen rond te lopen. Daarna misschien met een vriend die je vertrouwd eens gaan sporten en douchen. Dan is het mogelijk minder erg. Je kan ook op voorhand fappen.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Maak je geen zorgen. Een stijve krijgen is een normale natuurlijke reactie voor een 18 jarige. Het geeft aan dat je een gezonde jongen bent. Ik denk dat je nu juist door de spanning van "geen stijve krijgen" er juist een krijgt. Ook als je iets spannend vind krijg je een stijve, heeft helemaal niets met opwinding te maken. Als je wat relaxter bent zal je juist in die situaties minder vaak een stijve krijgen. En als het toch gebeurd, wat dan nog? In het ergste geval wordt er naar gekeken, dat is niet het einde van de wereld. Misschien krijg je juist wel een complimentje, en dat geeft je weer zelfvertrouwen, die je goed kunt gebruiken. Bovendien hebben alle mannen wel eens deze situatie meegemaakt dus er zal begrip zijn, en mannen snappen dat het op die leeftijd spontaan gebeurd en dat je er niets aan kunt doen om het tegen te houden. En vrouwen? Als het goed is zijn volwassen vrouwen ook bekend met de mannenpenis en hun erectie. Ik denk dat volwassen vrouwen het juist aandoendelijk vinden om een 18-jarige jongen met zijn erectie te zien worstelen en zullen zij er geen aanstoot aan nemen. Je moet dan wel duidelijk aan de vrouw laten weten dat je erectie ongewenst is dat je dus niet aan de vrouw aan het opgeilen bent. Desnoods maak je gewoon je excuses voor de erectie.

    20 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten