Skip to content
32 reacties
4553 weergaves

poppers

hey allemaal
ik zit al een tijdje te denken om poppers te gaan gebruiken
hoor verhalen en lijkt me megageil maar twijfel nog
iemand ervaring ermee en wat doet het

20 jaar
2 jaren geleden

32 Reacties

  • Gebruik van poppers is erg verslavend maar dat neem ik op de koop toe omdat ik zonder dit niets aandurf omdat ik te verlegen daarvoor ben met poppers ben ik veel meer temeramentvoller op seksueel gebied.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik durf meer als ik poppers snuif omdat het mij seksueel nog meer prikkeld dan normaal bij mij is.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Gebruik poppers regelmatig bij gelegenheden in en als ik mij onzeker voel als ik geil wordt het werkt bij mij heel goed omdat ik nogal verlegen overkom en dit ook werkelijk ben.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Met poppers voel ik mij veel vrijer omdat ik best erg velegen ben,ik bezoek vaak gay shops met cinema en zo.
    Poppers ben ik wel aan verslaafd denk ik als ik ze niet gebruik voel ik mij veel onzekerder maar ik laat mij graag pijpen of gewoon aftrekker dankzij poppers maakt het mij dan niet uit of er jongens bij zitten te kijken of aan de tepels van mij zitten.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Denk wel dat ik aan poppers verslaafd ben als gay,als ik poppers inhaleer maakt dat mij veel vrijer en ga dan makkelijker met dingen om zoals op mijn knieën gaan om iemand te pijpen.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Vind zelf poppers megageil om erbij te gebruiken als iemand mij aftrekt of pijpt,het geeft mij meer voldoening en durf meer te ondernemen daarmee.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Ondanks dat ik nog erg jong ben weet ik van mezelf dat ik op jongens val,ik vind het vet geil om van die homoplekken te bezoeken en naar jongens te kijken die seksueel bezig zijn met elkaar en onder invloed van poppers hun gang gaan heel vaak streel ik de tepels terwijl er iemand gepijpt wordt helaas nu nog niet omdat het weer te slecht is en veel bossage,s nog te open zijn dus van de zomer ben ik er weer te vinden.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Toegeven dat ik zelf nogal onzeker ben daarom neem ik altijd een flesje amylnitriet(poppers)mee als ik een homo plaats ga bezoeken.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Hou,
    Ik ben verleden week aan één testikel geholpen omdat ik geen sperma produceerde heel vervelend is dit,om dit op gang te krijgen heeft de uroloog mij eerst een licht roesje gegeven met poppers om rustig te worden en daarna heeft hij met een pomp sperma opgevangen om dit te controleren op levende cellen wel heel gênant was dit onderzoek vond ik maar met poppers verlicht zo,'n ingreep wel.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Toegeven dat ik zelf gay ben en het gebruik van "poppers"stimuleerd mij om meer uit te proberen,zonder poppers durf ik niet mee te doen omdat ik mij erg schaam om bekeken te worden door homo's maar met poppers voel ik mij veel vrijer en losser en vind het dan fijner als iemand mij vraagt of ik gepijpt wil worden.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Wat ik in dit topic lees is een van die dingen die ik tegenkom op het forum die mij doen nadenken over mijn morele waarden en mijn standpunten over wat goed en wat verkeerd is.
    Jongens, soms niet ouder dan vijftien, komen hier vertellen dat ze homo ontmoetingsplaatsen bezoeken en daar, geholpen met een snuifje, in het openbaar seks hebben met oudere mannen. Wie zijn die jongens denk ik dan en wat drijft ze daar toe?
    Iedereen wil graag ergens bij horen, vriendschap ervaren. Is dat waar het om gaat? Op die ontmoetingsplaats gaat het om de seks, maar ik denk dat je daar toch ook bezoekers leert kennen en misschien wat geborgenheid en solidariteit vindt. Het kan toch niet alleen om die seks gaan die alleen lukt met poppers terwijl iedereen staat toe te kijken?

    Als jonge homo die niet uit de kast durft te komen ben je eenzaam. Op die ontmoetingsplaats zie je dat je niet alleen bent, maar krijg je daar meer dan alleen maar seks? Zou je niet liever in de armen van een vriend willen liggen? De drang die je drijft is even weg, maar het verlangen naar meer dan alleen maar seks blijft toch!

    Nu ik al die reacties gelezen heb ben ik genuanceerder gaan denken. Iedereen is op zoek naar wat warmte. Jij ook, T. Dat ik je ooit zal ontmoeten is een illusie, maar vergeten kan ik je niet hoewel je mij schok op schok bezorgt. Ik weet dat je van binnen goed bent.
    Voor al die jongens die op zoek zijn naar iemand die van ze wil houden, ik hoop dat jullie die dit jaar tegen zullen komen. Dat is waar het uiteindelijk toch om gaat! Wat je verder ook doet, maak het niet te bont en probeer van het leven te genieten. Ook zonder poppers. Jullie zijn om van te houden, niet alleen maar voor de sekspleziertjes van iemand anders.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor mij geeft het juist een warm gevoel als ik poppers gebruik,het lijkt vies maar als iemand mij gaat pijpen vind ik het fijn als hij dat voorvocht wat ik eerst krijg gaat uitspugen dat maakt mij nog veel geiler,zonder poppers lukt dit mij niet om zover te komen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Klopt jongen 15 zo was het voor mij ook die eerste keer toen ik van jou leeftijd was,pas maar op met het gebruik van poppers voor je het weet ben je eraan verslaafd.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Weet nu al dat ik op jongens val omdat ik de laatste tijd interesses heb voor van die homoplekken,toen ik er de eerste keer was zag ik een slungelachtige jongen van een jaar of zeventien die een klein flesje bij zich had en erin snuifde en zich even later zich liet aftrekken door iemand die veel ouder was dan hij zelf weet ik nog niet goed hiermee om te gaan ik heb er alleen naar gekeken.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kom weleens in gay shops en heb al een paar keer gay scènes gezien dat jongens na het gebruik van poppers zich lieten pijpen of aftrekken,dat is best geil om dat te zien.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoi, ik ben gay en gebruik ook wel eens poppers, maar naar mijn mening op een verantwoorde manier.

    Het is niet zo dat ik dagelijks of elke keer dat ik (anale)sex heb dit gebruik. Het heeft inderdaad even een roesje, maar daardoor wordt je wat ongeremder en kan ik meer en anders ban sex genieten. Door het “ exclusief” te houden geeft hebben extra dimensie! Kortom , gebruik met mate en geniet er volledig van!!

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Gebruik poppers altijd op sommige plaatsen waar ik gays kan ontmoeten.
    Toegeven dat het niet zonder risico's is.
    Ik kwam er in mijn puberteit achter dat ik gay was.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Hey,zelf gebruik ik vaak poppers omdat ik nogal een verlegen type jongen ben(homo)dat heeft voor mij een remmende werking,gevaar is wel dat ik mij totaal overgeef dat is niet altijd goed zeg maar het geeft aan t.s.dat je moet oppassen met poppers als je deze gaat gebruiken.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik heb diverse malen poppers gebruikt meestal tijdens seks. Het effect is dat je in een soort roesje raakt waardoor je fysiek als mentaal je zal ontspannen. Aangezien ik best verlegen en onzeker ben. Scheelt dat natuurlijk enorm echter omdat je ook fysiek van ontspant is het dus makkelijker om gepenetreerd te worden maar ook om dan over je grens te gaan. Zo heb ik me een keer laten fisten maar tot gevoel dat er scheurtjes zijn ontstaan en ik me moest laten onderzoeken in het ziekenhuis. Huisarts dacht namelijk dat mijn darmwand was gescheurd maar gelukkig viel het mee en waren het lichte beschadigingen die zich zelf hebben hersteld.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Hoy.Pas maar op met poppers ik weet dat mannen dit gebruiken om seksueel opgewonden te raken meestal zijn dit onzekere types.
    Ik werk in het ziekenhuis en het komt voor dat we amylnitriet gebruiken om een patiënt rustig te krijgen voor enkele onderzoeken waarbij een scoop aan te pas komt bij een intern onderzoek,amylnitriet zorgt ervoor dat een patiënt zich meer ontspant met name de kringspier van de anus!

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten