Skip to content
15 reacties
2460 weergaves

Voorhuid vraag aan andere jongens

hebben jullie - en dan vooral andere jongens die net als ik ook NIET besneden zijn - zoveel voorhuid dat je eikel altijd 'ingepakt' zit? Volledig? Slap met name?

Als mijne stijf is dan is me eikel sowieso helemaal zichtbaar. Het vel zit dan zelfs iets van 1,5 cm onder me eikel. Maar ook slap is altijd wel de helft (soms iets meer, soms ietsjes minder afhankelijk van hoe uitgerekt hij dan net is) ook gewoon bloot.
Hij komt zeg maar altijd met z'n koppie uit zn jasje kijken en ik moet echt veel moeite doen om mn vel er helemaal overheen te rollen. Maar dan nog moet ik het vasthouden en zie ik nog het topje van mn eikel er tussen.

En ik ben dus niet besneden. Heb weleens met verschillende moslim vrienden elkaars pikken vergeleken of gerukt samen en zij dachten altijd dat ik ook besneden was. Ook zeggen zij dat onbesneden vies is en dat het stinkt, zeker als je een hele dag niet gedoucht heb. Maar ik heb dat dus echt niet. Net las ik hier dus dat sommigen bij het douchen na voetbal hun voorhuid zo laten zitten dat hun eikel niet zichtbaar is, of bij het plassen hun voorhuid niet naar achter schuiven en dat de plas-straal dan ook anders is (minder hard ofzo). Maar dat betekent dan dus dat je pis door/langs je voorhuid heen zou gaan als het eroverheen zit? En dat je tijdens het douchen dan niet je eikel (en onder de rand) kunt schoonmaken/wassen?
Ben heel benieuwd hoe dit bij jullie gaat :p heb er nog nooit eerder zo over nagedacht

19 jaar
2 jaren geleden

15 Reacties

  • Jij hebt de mooiste pik die er is! Slap halfbedekt en stijf geheel bloot voor maximaal gevoel! Dit kan niet beter en geiler!

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij mij bedekt mn voorhuid ook helemaal mn eikel, slap of stijf maakt niet uit. (slap wel nog meer) Heb er verder nooit over nagedacht, het zit er gewoon. Aftrekken gaat prima en met douchen maak ik hem sowieso schoon.
    @j15: ik heb nooit dat hij vanzelf helemaal opstroopt als ik mn (onder)broek aanheb, maar soms als ik een stijve heb doe ik het wel zelf expres soms, best een lekker gevoel als ie schuurt in mn broek. Moet niet te lang duren ... dus ik snap je vraag... ben ook benieuwd als je besneden bent doet het dan niet een beetje zeer dat hele dag schuren?

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het plasgaatje van mijn eikel ligt meestal bloot, zodat ik gewoon met mijn voorhuid over de eikel kan plassen. Ik ben ook niet anders gewend. Verder bedekt de voorhuid mijn eikel helemaal. Bij een stijve komt mijn eikel vanzelf helemaal bloot te liggen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij een slappe piemel steekt het topje van de eikel er een beetje uit, tenzij hij gekrompen is na sporten/zwemmen oid. Bij een stijve schuift de eikel er automatisch uit. Kan vervolgens nog veel verder terug zodat het helemaal strak komt te liggen, maar dat moet met de hand.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • bij mij bedekt mijn voorhuid heel men eikel en zelf ook stijf. dan heb ik nog een slurfje over. ik zou hem voor geeen goud willen missen hoor, is namelijk super lekker om af te trekken. ik doen dan als ik moet spuiten wel mijn voorhuid helemaal naar achter. en er moet toch ook wat te raden overblijven al je erkaar naakt ziet, dus dat je eikel niet gelijk te zien is.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • J20,jeetje dat zal vast veel pijn hebben gedaan de rits tussen je voorhuid.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • Had vroeger ook een lange voorhuid en bij een stijve zag je net het pisgaatje van mijn eikel.
    Alles kon goed naar achter ook stijf. Schoonmaken moest ik toch 2x per dag.
    Had best last van kopkans.
    Bij het plassen moest ik 2 handen gebruiken om het velletje naar achter te doen.
    Heb me laten besnijden toen ik met mijn velletje tussen de rits kwam.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Bij een slappe is m’n eikel helemaal bedekt met nog een slurfje er voor bij een stijve is m’n eikel nog steeds helemaal bedekt met nog een klein beetje vel extra. En waar ik ook douche trek ik heel even m’n voorhuid naar achteren om het achter m’n eikel schoon te maken

    12 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn voorhuid bedekt slap mijn hele piemel en steekt nog een stukje uit. Stijf bedekt die vaak ook nog bijna mijn hele piemel

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik nog een voorhuid had bedekte deze mijn eikel in slappe en stijve toestand. Wel kon ik hem goed naar achteren halen. Wat betreft vies/niet vies: ik had altijd, zelfs direct na het wassen onder de douche, direct een geurtje onder de voorhuid. Dit is een van de redenen waarom ik zelf voor besnijdenis heb gekozen.

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook niet besneden en heb (denk ik) een gemiddeld lange voorhuid. In slappe stand zit mijn eikel geheel in z'n jasje. Ik heb wel soms (na bepaalde bewegingen bijvoorbeeld) dat mijn voorhuid wat naar achter schuift in mijn broek en dan merk ik dat dat niet zo prettig is zeg maar. Dus meestal moet ik dan (gebeurt trouwens niet zo vaak hoor) even naar de wc ofzo om het goed te doen. Wat ik me dan afvraag, is of besneden jongens daar niet altijd last van hebben? Of went het gewoon? Of ben ik de enige bij wie het niet fijn is als de voorhuid in de broek naar achter gaat?

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Besnijden, waarom zou ik? Ik heb een heel lange voorhuid die altijd mijn eikel bedekt. Terugstropen gaat overigens prima. En schoonhouden is simpel, gewoon onder de kraan. Héél prettig van mijn lange voorhuid is dat voorgeil er zo lekker onder blijft zitten, wat aftrekken gewoon erg soepel en makkelijk maakt. Nog een voordeeltje is dat ik als ik klaarkom mijn sperma gewoon in mijn voorhuid kan opvangen, ik knijp mijn voorhuid dicht als ik klaarkom. En, met mijn vriendin is het gewoon zalig als ze traag mijn voorhuid omlaag stroopt, genietend van veel voorgeil.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben niet besneden en heb een behoorlijk lange voorhuid. Ook als mn pik stijf is dan is ie helemaal bedekt door mn voorhuid. Ik kan hem wel terugtrekken over mn eikel maar dan rolt ie sws weer gewoon terug. Soms met pissen is het wel vervelend omdat het soms alle kanten op spuit maar zie er tegenop om me te laten besnijden.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Het hebben van een voorhuid is zeker niet vies, maar heel normaal. Erg bijzonder dat ze die in moslim landen verwijderen bij jonge kinderen. Bij het plassen trek ik hem altijd naar achter, zodat mijn eikel bloot is en ik beter kan richten. Ook onder de douche doe ik dat, zodat ik hem schoon kan spoelen.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ook niet besneden (omdat ik daar nooit medische problemen mee heb ondervonden). Het is waar dat de voorhuid zich bij mij ook wel echt rond mijn eikel "bindt", zodat je ook van voor helemaal bedekt is maar ik denk dat dat gewoon afhangt van de grootte van je voorhuid, diens elasticiteit en de grootte van je eikel. Ik snap wel niet hoe besneden jongens kunnen zeggen dat niet besneden jongens viezer zijn. Zolang je bij het douchen even je voorhuid naar achteren trekt, ben je even proper als als je die niet hebt. Ik trek de mijne bij het plassen ook wel naar achteren. Zo hou je die wel proper.

    17 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten