Skip to content
19 reacties
5470 weergaves

Hoe vaak kan een jongen op 1 dag klaarkomen?

Door zich af te trekken, pijpen of door sex in het totaal dan?

16 jaar
2 jaren geleden

19 Reacties

  • Na 42 keer op een dag aftrekken ga je dood

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik kan wel 2x achter elkaar klaarkomen. Meestal doe ik het 2-3-4 keer per dag. Ik heb ooit eens 6x afgetrokken op 1 dag. Iemand in de klas toen zei dat hij dat gedaan had en ik wou het ook proberen... Was een beetje pijnlijk geworden

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • 2 x meteen achter elkaar lukt niet, er moet wel iets van een uurtje tussen zitten. dus denk dat 24 keer max is zonder te slapen. maar in het echt is denk ik 4-5 keer wel het max wat gebeurt, normaal zo'n 1-2 keer per daag.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • ik denk eigenlijk best vaak ja, een keer of 6 of 8 max vermoed ik. ik heb wel eens 4x verdeeld over de dag klaargekomen maar ik moet wel zeggen dat dan die laatste keer minder lekker is en ook had ik toen dat er gewoon niks meer uit kwam en was dus toen helemaal leeg en compleet uitgeput. toen heb ik de volgende dag helemaal niks gedaan en daarna was het gelukkig weer zoals vanouds lekker.

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • Je bent jong en je wilt wat, een paar jaar geleden 8 keer op een dag (binnen 24 uur), maar ik was wel kapot, ben toen een aantal dagen van mijn pik moeten afblijven, ik kon echt niet meer. Nu met gemak 3 á 4 keer, maar dan wel nog goed klaar komen.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Zes keer achter elkaar is mijn maximum, en na de 4e keer kostte het wel wat meer tijd voor ik weer kon klaarkomen. Bij de 5e keer kwam er nog maar een drupje sperma, na de 6e keer deed mijn voorhuid pijn, ben toen maar gestopt.
    Maar, @ TS: hoe vaak kun jij zelf klaarkomen? Lukt het je als je vaker naelkaar klaarkomt nog om de verschillende orgasmes te onderscheiden of wordt het zeg maar een lange klaarkomgolf?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Hangt van de jongen af, denk ik.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • was 15 jaar en rukte 3 x per dag bij de 4 de keer was mijn velletje flink rood en deed pijn kwam ook geen sperma meer (was niet prettig)
    rukte toen 2 x per dag , morgens en avonds of met vriend.
    heb een flinke pik 19,5 cm stijf en ruk geregeld minimaal 1 x per dag
    ook al neuk ik regelmatig met mijn vriendin.
    ben verslaafd aan zelf afrukken met flink sperma spuiten.
    iedere jongen / man heeft eigen gevoel hiervoor.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Zou het kunnen dat het formaat van je ballen hier een rol in speelt? Ik heb namelijk redelijk kleine ballen en kan als ik net ben klaargekomen niet direct terug seks hebben maar moet meestal een paar uur wachten. Een vriend van me heeft normale ballen (maar zijn minstens dubbel zo groot als die van mij) en hij zegt dat ie na een paar minuten al terug kan.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • mijn ex boy kon op 1 dag 5x spuiten.Bij de 3e keer spuiten werd het al gevoeliger en minder.Dan moest die 2 dagen bij komen om zijn baby verwerkers op voorraad te krijgen.

    15 jaar
    2 jaren geleden
  • Toen ik 15 was ben ik wel eens 5 of 6 keer op een dag klaargekomen. In die tijd was ik wel nogal oversekst en liep ik ook zo'n beetje de hele dag met een stijve.XD Nu vind ik 1 of 2 keer per dag wel genoeg.

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • Mijn record ligt op twaalf. Toen wilde ik echt zien hoe vaak het me ging lukken. Dertiende keer wel geprobeerd, maar ging niet meer. Normaal 1 of 2 keer per dag.

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Soms kom ik vier of zelfs vijfmaal klaar op een dag.
    Maar dan hoeft het ‘s anderdaags echt niet of het moet zijn dat iemand mij heel intiem benadert.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ik ben ooit 6 keer klaar gekomen

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Geen idee, maar ik denk dat na één of twee keer het wel niet zo leuk meer zou zijn (ik heb al eens twee gedaan en om eerlijk te zijn is het gevoel er dan een beetje af). Hangt waarschijnlijk wel af van jongen tot jongen.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Ikke tot nu toe 6 keer. Geen idee of het meer kan maar is niet echt lekker denk ik.

    17 jaar
    2 jaren geleden
  • Het vaakst wat ik op een dag ben klaargekomen is 5 keer. Maar dit ligt helemaal aan de persoon. Jongere mensen kunnen dit vaak meer dan oudere.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Dat hangt af van de persoon en leeftijd

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • geen idee zovaak hij maar wil denk ik, in mijn puberteit trok ik mezelf 4x per dag... als da moet kan iedere jongen misschien wel 30x klaarkomen, gewoon altijd eigenlijk, te zien wat je bedoeld met klaarkomen, gewoon het gevoel of met sperma, gevoel kan altijd maar na een paar keer komt er niets meer uit dan is het op voor vandaag... de eerste keer zal het de gewone hoeveelheid sperma zijn die er uit komt, de 2de keer minder, 3de keer nog maar een drupje, 4de,5de,6de,... niets meer en dan is het paar uur wachten tot het terug is aangevoeld, maar klaarkomen enkel het gevoel, zolang een jongen het aankan denk ik dan, 20x, 30x ... als dat moet zal dat wel lukken maar er zal niets meer uitkomen dan

    21 jaar
    2 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten