Skip to content
9 reacties
1880 weergaves

Natte droom bij vriend

De laatste tijd woont mijn beste vriend bij ons in huis, omdat hij anders naar een pleeggezin moest (z’n ouders kunnen niet goed voor hem zorgen). Nu slaapt hij gwn bij mij op de kamer en bij mij in bed. Gisteren kreeg ik een natte droom en schaamde me er best wel voor. Ik trek me namelijk niet af (vind ik niet prettig) en toen ik klaar kwam zat mijn hele kant van het bed eronder. Hij werd er ook wakker van omdat ik wel wat kreunde, maar draaide zich daarna snel om. Wat als hij dit raar gaat vinden?

16 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • TS hier

    Ik heb van m’n dertiende tot een paar maanden geleden gewoon afgetrokken. Op een gegeven moment heb ik seks met een meisje gehad terwijl ik ptss heb (opgelopen door de situatie met mn vriend, werd heel heftig) en dat is heel naar afgelopen voor allebei. Ik kreeg tijdens de seks in een keer flashbacks over de beelden waar ik ook nachtmerries over heb. Ik zag niks meer behalve dat en toen heb ik haar heel hard van het bed af geduwd. Sindsdien als ik me aftrok kreeg ik weer throwbacks en schuldgevoelens, dus was het plezier snel weg. Ik loop bij de psycholoog om beter te worden, maar ben er nog niet. Tot die tijd kan ik me beter nog niet aftrekken of seks hebben.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Het is ook wel een beetje een genante situatie voor jullie beiden. Probeer ervoor te zorgen dat hij iig niet in jouw sperma rolt.

    20 jaar
    2 jaren geleden
  • Of heb je pijn bij het mastruberen?
    Daardoor kan je het misschien niet leuk vinden?

    21 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, Jij hebt een wat ongewoon beeld van de plaats die zelfbevrediging inneemt in het leven van bijna iedereen. Ik krijg de indruk dat jij het op z'n minst als een verkeerde gewoonte ziet en misschien wel als iets zondigs. Kom jij uit een christelijke omgeving?
    Als jou het idee is bijgebracht dat jezelf bevredigen slecht is dan kan jij er niet onbevangen van genieten. Het kan ook zijn dat jij opgewonden wordt van gedachten, verlangens, die jij voor jezelf niet wilt accepteren.

    Door te zeggen dat jouw gedachten niet slecht of zondig zijn en dat jezelf bevredigen niet slecht of ongezond is wordt jij niet overtuigd. Misschien wat meer van feiten.
    Vanaf je geslachtsrijp worden, zo ongeveer rond je dertien, veertiende jaar, is er een continue productie van sperma op gang gekomen. Dat verouderd in je lichaam en het is ongezond als dat niet regelmatig opgeruimd wordt. Als jij daar niet zelf voor zorgt dan neemt je lichaam autonoom het initiatief.
    De natuur gaat er van uit dat jij regelmatig geslachtsverkeer hebt en dat zo sperma niet te lang in je lichaam achterblijft en daar een schadelijk effect heeft. Wie op latere leeftijd niet regelmatig een orgasme heeft die heeft een grotere kans op prostaatkanker.

    Er is de moraal, bedacht door mensen met een bepaalde agenda, en er is de natuur die zich niets aantrekt van moraal. Begin eens met je gezonde verstand te gebruiken en je te informeren naar feiten.

    Hoe zit het met die vriend naast jou in bed? Denkt die er net zo over als jij? Praten jullie er wel eens over? Misschien zou je dat eens moeten doen. Bevrijd jezelf van bekrompen denkbeelden!

    23 jaar
    2 jaren geleden
  • TS
    Ik trek me niet af omdat het niet goed voor m’n mentale gezondheid is. Heb het wel gedaan, maar vind het nu niet meer fijn.

    18 jaar
    2 jaren geleden
  • Of nu nu wel of geen natte droom hebt maakt niet uit.
    Dan heb jij de orgaskraan nog nooit helemaal open gehad.
    Het is heerlijk om een uurtje met je zelf te spelen, heerlijk ontspannen en een fijn gevoel.
    Je moet er wel de tijd voor nemen en niet vlug in 2 minuten trekken.
    Je wilt niet weten wat we met me gebeurt als de brand weer uit rukt.
    En wat ik allemaal zie als ik door mijn remmen schiet, cirkels, sterren, vuurwerk, bellen, stromende berg beken, gevulde koeken, bliksem, lammetjes, zwaailichten.
    Heerlijk om het te doen, meestal doe ik het als ik ga slapen.
    Maar een natte droom heb ik nooit gehad!

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Voor de redactie: mijn antwoordje van enkele minuten geleden weggooien aub.

    De tekst moest zijn:

    Aftrekken of niet, ik heb meestal om de drie weken toch een natte droom.

    16 jaar
    2 jaren geleden
  • Waarom trek je je niet af?

    19 jaar
    2 jaren geleden
  • Beste TS, als mannen onder elkaar kun je dit gewoon uitleggen, tenzij er bij jou gevoelens voor hem meespelen, dan wordt het iets complexer. Succes

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten