Skip to content
7 reacties
802 weergaves

Te snel opgewonden

In het tuincentrum waar ik werk, is drie middagen in de week een heel leuk meisje komen werken. Heel langzaam kregen we steeds meer contact en we gaan nu samen op weg naar huis en waar onze weg verschillend wordt zoenen we tegenwoordig en dat steeds langer en heviger. Wel krijg ik dan een stijve en omdat ik een grote heb is dat niet te verbergen. Ze reageert daar grappig op en we hebben het er overgehad dat zij geen ervaring met jongens heeft en ik niet met meisjes. Dus ze weet dat ik niet veel gewend ben. Mar het wordt eerder erger want alleen het idee dat we weer zoenen bezorgt me nu al een stijve en het zoenen en omhelzen zorgde bijna dat ik in mijn broek spoot.ik wil elke keer natuurlijk verder en zij ook, maar wat kan ik doen dat ik minder snel opgewonden wordt. Ik ruk iedere dag voordat ik haar zie al dus dat helpt niet. Als we verder gaan en dat gebeurt vanmiddag al want ze probeerde gisteren al in mijn broek te komen, dan kom ik dus en zo wil ik niet op haar over komen.

19 jaar
3 jaren geleden

7 Reacties

  • TS: Bedankt jullie drie, allemaal heel positief en het klopt helemaal. Is niet een tuinpaadje maar een parkje. Niet druk maar wel zoveel mensen dat je niet verder kunt gaan. Dat wisten we dus als je komt dan gaat het waar het gaat, dat moest dan maar. Je voelt je wel even raar als het gebeurd is. Zoals ik zei, was voor mij het belangrijkste dat zij mij niet te snel te erg opgewonden vond. Maar dat vond ze leuk en spannend en dus hebben we dat gedaan. Ik heb er geen spijt van en zij hield het inderdaad ook niet droog. Ik hoop dat we nu in de winter dus thuis onze relatie verder kunnen opbouwen, dat zal ook wel.
    Wel raar in deze tijd, allemaal problemen en wij stikgelukkig. We waren ondanks dat we zo laat zijn helemaal niet eens op zoek naar een relatie.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat geeft toch helemaal niets jongens van 19. Doet mij aan mijn begin denken. Ik was daarmee wat jonger dan jullie. En als je dan nog niet alles thuis kan doen dan sta je te zoenen en te schuren op een tuinpaadje en dan komt je vriendje klaar in zijn broek. Wat moet hij daar anders? Ik kan je garanderen dat dat schokken voor je vriendin een heerlijk gevoel gaf en dat ze het ook daar niet droog heeft gehouden. Wel verstandig dat jullie het nu rustiger gaan doen, want je wilt natuurlijk volgende stappen doen als je zo verliefd bent en dat is niet handig in een tuinpaadje haha Suc6.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS, mooi dat ze zo begripvol is. Zo verliefd zijn op iemand is geweldig dus ga er voor en geniet van elkaar. En goed dat je nu wat rustiger wordt bij haar want elke keer je broek volspuiten na zoenen is ook niet echt handig. ;-) Succes met de kennismaking morgen.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Aan nare dingen denken maar verder weinig aan te doen opwinding is opwinding en omdat je nog zo onervaren bent zal dat effect er zo zijn blijkbaar

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • TS : Bedankt voor jullie tips m en j19. Ik had ze op tijd gelezen en dacht samen met jullie en haar dezelfde kant op. Ik heb haar uitgelegd waarom ik gisteren niet verder ging en wat er dan gebeurt. Vond ze weer niet erg en ze was er juist erg benieuwd naar. Dus we zijn vanavond door gaan zoenen hebben ons dicht tegen elkaar gedrukt. Ze voelde het en vond het geweldig. Ik schaamde me weer maar nu voor de rotzooi, maar zij had het ook.
    Daarna zijn we ieder naar ons eigen huis gegaan en hebben onze ouders verteld dat we elkaar hebben. Morgen bij allebei kennis maken en dan kunnen we thuis verder. Het was best koud buiten vanavond. Weer goed gegaan dus, ik wordt nu ook rustiger als ik bij haar ben.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had precies hetzelfde toen ik m'n vriendin net kende. In mijn geval werd die opgewondenheid wel een stuk minder nadat we het voor het eerst hadden gedaan. Snel klaarkomen bij de eerste keer is niks om je voor te schamen trouwens. Dat gaat vanzelf wel over. Als ik jou was zou ik sws nog even rukken vlak voordat je naar haar toe gaat. Dan is de ergste opgewondenheid misschien wat weg. Verder je niet druk maken en er gewoon van genieten. Veel succes en plezier gewenst vanmiddag. En laat nog ff weten hoe het is gegaan. ;-)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Je bent veel te gespannen en daar doe je weinig aan. Alleen eerlijk zijn neemt wat spanning weg. Geef aan elkaar toe dat je verliefd bent en dat je idolaat van haar bent en dat als zij aan je piemel zit dat dat snel gaat gebeuren. Handiger ook om elkaar mee naar huis te gaan nemen dan op de hoek van de straat te blijven staan.

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten