Skip to content
18 reacties
2342 weergaves

Vraag voor homojongens

Hallo jongens, ik heb eigenlijk een vraag voor homojongens.

Veel mensen in mijn omgeving gaan er van uit dat homo's eigenlijk weinig of niks anders doen dan elkaar van achteren neuken. Nou heb ik dat wel eens gedaan en laten doen, maar ik ben er geen fan van zeg maar.

Ik vraag mij dan ook af of andere homojongens al vroeg in een relatie aan anale sex doen? Of begint het met trekken en pijpen en daarna anaal? Of helemaal geen/soms anaal ?

Mijn ex-vriend en ik waren wel bijna dagelijks met elkjaar bezig zeg maar.. ;) Maar zelden of nooit anale sex en we misten het ook niet eigenlijk (ik niet teminste).

Dus mijn vraag is: als jullie het met je vriendje (of een sexpartner) doen, blijft het dan vaak bij alleen trekken en pijpen e.d.? Of komt daar vaak/altijd ook anale sex bij ?

Bedankt voor jullie reacties alvast!

22 jaar
3 jaren geleden

18 Reacties

  • Dag J14, Als je het goed bekijkt dan zijn een heleboel dingen die je doet bij seks behoorlijk vies. Pijpen, rimmen, beffen, om maar wat te noemen. Het punt is, als het je opwindt dan is het niet vies. Jij hebt die ervaring opgedaan met een jongen en daar heb je plezier aan beleefd. Dat was voor jullie allebei een leuke ervaring.
    Met die anale seks is het hetzelfde. Jij bent al flink bezig te experimenteren dus jij weet hoe het voelt. Als jij iemand tegenkomt en jullie vinden elkaar leuk dan laat jij het doen als die ander het wil. Jongens, mannen, hebben nu eenmaal het verlangen hun piemel ergens naar binnen te duwen, alleen, niet iedereen wil ook iets naar binnen geduwd krijgen.

    Sommige homo's dromen van een stoere vriend die ze in de armen neemt en van alles met ze doet. Dat zijn de wat softere, wat vrouwelijk ingestelde jongens. Als ik zo'n filmpje zie dan voel ik altijd de meeste sympathie voor de jongen die genomen wordt. Meestal wat knapper om te zien en wat liever, wat zachter.
    Anderen verlangen er naar om een lief zacht knuffelvriendje te hebben om daar van alles mee te doen. Die zijn wat mannelijker ingesteld. Als die twee elkaar tegenkomen dan zijn ze allebei gelukkig.
    Wat mij het mooiste lijkt is als het een gelijkwaardige verhouding is en jullie samen de homoseks kunnen ontdekken, op een rustige manier. Dat gaat het beste met iemand die ongeveer even oud is als jij zelf bent.
    Sommige jongens willen zich graag laten overweldigen door een stoere volwassen kerel. Nou ja, dat doen ze dan maar als ze dat leuk vinden. Als het om seks gaat is niets te gek. Zolang er maar respect is en jij je partner fijne momenten wil laten beleven.

    Ken je https://sense.info/nl ? Daar is van alles te vinden over seks en relaties.
    Jij lijkt mij een sympathieke jongen, dus ik wens jou het allerbeste. Veel echte vriendschap en seks met liefde.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Iedereen heeft zijn voorkeuren en je moet geen dingen doen waar je niet achter staat of die je niet fijn vindt. Bij seks tussen mannen wordt al gauw gedacht aan anale seks, maar heus niet alle mannen hebben daar behoefte aan. Ik ook niet. Ik vind aftrekken bijvoorbeeld wel heel lekker en ik vind het ook leuk om met de pik van een andere jongen te spelen. Maar doe gewoon wat je zelf wilt op seksgebied en doe niets tegen je zin. Iemand kan jou niet dwingen en andersom ook niet. Veel plezier!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoi J23. Ik wil ook geen extreme dingen hoor. Als ik porno kijk zie ik wel eens zo'n filmpje met een mega dildo of een fles. Die sla ik over. Zijn ook vaak lelijke mannen die dat doen. Ik kijk wel naar 2 mooie slanke jongens waar de pik van de ene in het kontje van de ander zit. Dat vind ik normale seks tussen 2 jongens. Wat je zegt over handenwassen klopt wel. Maar dan zou alles wat seks is vies zijn. Ik heb geleerd om ook na het pissen mijn handen te wassen terwijl je alleen maar je eigen piemel vasthoudt. Als je een ander rukt zit je dus aan een ander zijn piemel en dat is dan nog eens pijpen. In groep 8 hadden we seksuele voorlichting. Toen deed iedereen lacherig en was zelfs zoenen nog vies. Vorig jaar hadden we het echt over seks, wat je kunt doen. Toen was het al een stuk minder vies. Ik weet al vanaf groep 7 dat ik op jongens val. Toen ik 12 was heb ik voor het eerst met een jongen gezoend en we hebben elkaar al vaker gepijpt. Dat ging ook spontaan en denk dat dat met neuken ook zo is.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • ik ga mijn seksleven in het kort een beetje schetsen, ik was heel snel rijp, toen ik 9 jaar was trok ik mezelf al af, ik had ook steeds knijpdrang, dus iedereen waar ik mee speelde moest ik in de broek knijpen, ook op school, bankzitten was mijn favo bezigheid tijdens LO, jongens hadden mijn aantrekkingsbkracht toen al, toen ik 12 jaar was heb ik al een jongen van 10 gepijpt, nou ja gepijpt... ik wist nog maar half wat ik aan het doen was, gewoon eens in de mond en weer uit, misschien hooguit 3seconden ofzo, toen ik 14 jaar was heb ik afgesproken met een oudere boy van 24, elkaar aangeraakt, uitgeleed, 69, afgetrokken, en uiteindelijk zijn sperma in mijn mond en doorgeslikt, daarna ben ik dan gaan experimenteren met leeftijdgenoten, samen aftrekken... week nadien nog eens... week nadien nog eens, en toen ze wisten dat ze me konden vertrouwen is daar ook ik hen aftrekken, ik hen pijpen en ik hun sperma oplikken bijgekomen, zo zijn we dat eigenlijk een ganse puberteit blijven doen toen ik 18/19 was toen is dat gestopt, mijn vrienden waren hetero dus toen kwam het eerste liefje en de eerste ontmaagding bij hen dus toen is dat gestopt... nu ben ik 23 jaar en jammer genoeg al 5 jaar geen penis meer gezien, mijn seksavontuur bevond zich grotendeels in mijn puberteit samen experimenteren met vrienden dus aangezien mijn vrienden hetero waren en we dit enkel voor de fun/experimenteren deden is daar ook nooit geneukt geweest, ik ben dus nog maagd op mijn 23ste,en ik zal ook altijd maagd blijven... ondanks ik zelf 250% gay ben zal ik nooit kontneuken, ik vind dat eerlijk gezegd vuil dus doe het liever niet, wanneer jongens vroeg in de puberteit uit de kast komen krijgen ze weleens lacherig de stempel hej kontneuker of kontenbonker naar hun hoofd geslingerd, wat ik zelf heel raar vind... want er zijn meer homo jongens die dit niet doen, en er zijn heel wat hetero koppels man vrouw die wel kontneuken... dus ik vind dat een beetje raar, kameraad van mij is hetero en die doet dat dus ook met zijn vriendin... dus in het echte leven zijn er meer hetero koppels man vrouw die kontneuken dan man man, ik moet er persoonlijk ook niet van weten, geef mij maar de gewone soft seks

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste J14, jij bent met je dildo al gewend geraakt om anaal gepenetreerd te worden maar dat geldt niet voor iedereen hoor. Sommigen willen het wel doen, maar niet gedaan worden en anderen vinden het gewoon vies. In sommige culturen ben je pas een homo als jij je laat neuken. Als je het niet gewend bent dan kan het behoorlijk tegen vallen en pijnlijk zijn. Wat ik zelf altijd zo eigenaardig vind is dat de bottom na gepenetreerd te zijn de piemel die net in zijn kont zat in zijn mond geduwd krijgt. Om schoon te likken? En dan leert je moeder je om na toilet gebruik goed je handen te wassen! Wat ik ook vreemd vind is dat sommigen steeds grotere objecten naar binnen gaan duwen, denk ook aan fisting. Wat is daar de lol van? Raak je na verloop van tijd minder gevoelig en is dat het?

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelf ben ik
    Meer hervatte van pijpen, strelen, trekken etc. Heb wel Ernsten jongen geneukt, maar dat bekoord mij niet zo. Als een jongen het persé wil doe ik het, om hem ook aan zijn gerieven te laten komen, maar zelf ben ik nooit geneukt en heb ik ook geen speeltjes in mijn anus gehad. Wil dit ook zo houden!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 23, antwoord op je vragen. Ga niet vaak uit en helemaal niet met die corona. Dan ga zo nooit met vreemden mee naar huis en neem ze ook niet mee. Ga nooit alleen uit, heb enkele goede vrienden maar we willen allen nog geen vaste relatie. Het is meer kameraadschap van jongens alleen we gaan niet op meiden jacht. Gaf al aan dat ik geen anale seks wil, en die jongens ook niet. En wil het ook niet in de toekomst en ook niet in een relatie. Heb er niets mee, evenals tongzoenen, echt niet. Ben nu 17 en moet niet denken aan samen wonen over enkele jaren. Ben wel erg op mijn vrijheid gesteld, en liever enkele goede vrienden dan heel veel zogenaamde vrienden. Logeer wel eens bij een vriend en andersom, onze ouders weten dat we gay zijn, totaal geen probleem en verder ben ik heel tevreden met alles wat ik beleef nu, met vaste vrienden en heb geen losse contacten dus voor een paar uurtjes, vind het wel fijn om afstand te houden, dus ben echt niet zoek, wat ik wil heb ik wel gevonden.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb hier helaas nog geen ervaring mee, maar lijkt me wel lekker om te neuken, niet zo zeer geneukt te worden

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je echt op jongens valt en samen seks hebt dan gaat neuken toch vanzelf? Als je als jongen op een meisje valt ga je het toch ook ooit een keer met haar doen? Ik ben nog niet ontmaagd maar weet wel dat ik dat wil. Ik gebruik nu zelf een dildo.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste J17, Hoe ver jij gaat hangt af van de jongen waar je mee bent. Wat ik mij afvraag, hoe ontmoet jij die jongens en waar gaat het jou om? Kom je ze tegen bij het uitgaan en als je iemand ontmoet die je bevalt ga je dan met hem mee (of hij met jou) of heb je een groep vrienden die je regelmatig ziet en waar je wel eens een nieuw iemand bij ontmoet?
    Dan waar gaat het jou om? Is dat in de eerste plaats de seks en een paar spannende uurtjes of heb je ook vriendschappen die je gescheiden houdt van je seksdates?

    Ik weet dat sommige homo's vooral met seks bezig zijn en dat anderen vooral op zoek zijn naar een vriend voor een wat duurzamere relatie. Ze zijn op zoek naar vriendschap en liefde. Ben jij gelukkig met je leven zoals dat nu is en hoeft die liefde niet zo erg, of zou je af en toe toch wat meer willen dan alleen maar seks? Als je wat ouder en rustiger wordt misschien, of als je de juiste persoon tegenkomt?

    Dat zijn vragen die bij mij opkomen als ik sommige topics hier lees. Seks is wel leuk en spannend, maar je wilt toch wel eens wat meer dan neuken en geneukt worden.

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Voor mij geen anale seks. Nooit gedaan en doe het ook niet bij een ander.
    Ken genoeg jongens die er net zo over denken. Daarbij speelt gezondheid een grote rol . Wees zuinig op je lijf of vooral op jezelf.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hangt van de jongen af waar ik dan mee ben. Soms blijft het alleen bij tongen en pijpen. Maar als hij leuk is en goed in bed dan laat ik me neuken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik doe aan neuken en laat me neuken. Ik heb sex sinds ik 14 ben en ben niet gelijk ermee begonnen, maar gewoon met trekken en pijpen. Na een jaartje ben ik ook gaan neuken. Ik vind zowel neuken als geneukt worden heel lekker. Ik zou het niet meer willen missen. Het gevoel als een jongen in je kontje zit is zo lekker, daar kom ik heel lekker van klaar. En neuken zelf ook.
    Als ik met mijn vriendje sex heb neuken we altijd wel. Gelukkig wil hij ook neuken en geneukt worden. Mijn vriendje heb ik nu een paar maandjes en we zijn wel gelijk met neuken begonnen.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey bij mijn en mijn vriendje doen we het heel rustig aan. We hebben nu een jaar ongeveer en we zijn echt elkaars lichaam aan het ontdekken. Want dat hoort er ook bij nu hebben we elkaar gerukt en een paar keer lange massage gegeven. Het pijpen gaat hopelijk ook binnenkort komen.

    Groetjes een verliefde boy

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb twee jaar een relatie met mijn vriend. Ik het begin was het elkaar trekken en pijpen. Na een half jaar ben ik hem gaan vingeren, rimmen en neuken.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik doe ook niet graag anale seks. Wanneer ik seks heb blijft het meestal bij oraal, aftrekken, strelen. Persoonlijk vind ik het wel leuk om de anus te stimuleren maar er hoeft niets in te komen voor mij. De meeste jongens met wie ik seks heb vinden dit wel oké

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Anale seks hoeft niet altijd in een gay relatie. Heb het zelf in sommige relaties gedaan, in sommige enkel oraal of handmatig. Hangt van de twee mensen af.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vindt het heerlijk om anale seks te hebben en ik heb met mijn vriendje dus zeer regelmatig. Maar goed als voor jullie beide niet echt hoeft is het toch prima?

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten