Skip to content
9 reacties
1314 weergaves

Slecht seksleven

Mijn vriend en ik zijn inmiddels al 3 jaar bij elkaar. Maar de seks is helaas nooit geweest zoals ik zou willen, ik vergelijking met andere bedpartners.
Ik zou hem graag neuken en geneukt worden, maar helaas is dit beiden geen optie. Hij vindt het onprettig als ik iets bij hem naar binnen steek en geeft aan dat dit pijn doet. Ook is zijn voorhuid strak en doet het hem zeer als hij mij probeert te penetreren.
Helaas neemt hij ook geen initiatief in de slaapkamer om andere dingen te proberen. We doen altijd hetzelfde; hij rijdt tegen me op en daarna trek ik mezelf af.
Ik weet niet meer wat ik moet, want de dingen die ik graag zou willen kunnen fysiek gezien niet.
Heeft iemand tips of adviezen hoe ik dit kan aanpakken?

20 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • Ik heb in het begin met mijn vriendin ook echt nooit het gevoel gehad dat mijn seksleven echt leuk was. Wij deden ook altijd hetzelfde en toen ik haar vingerde vond ze het niet leuk en ze wou mij nooit vingeren. Dus deed ik het ook van mezelf. Kheb toen met haar gesproken en ze begreep het wel. Nu 2 jaar later zijn we al geëvolueerd en vingeren we elkaar wel en spelen ok met elkaar. Dus ik raad je idd toch aan om een gesprek te proberen voeren. Misschien vind hij hetzelfde als jij vind en wil hij er gwn niet over spreken.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier andere j17, beste TS, je hebt een probleem en je vraagt om oplossingen. Als je deze dan krijgt vindt jij het moeilijk om bespreekbaar te maken en wil je hem niet kwetsen. In een gelijkwaardige relatie moet je zaken bespreekbaar kunnen maken, dan gaat het niet om je gelijk te behalen of te kwetsen, het gastheren om gezamenlijk tot een oplossing te komen. Dus vooruit ga dat gesprek aan. Tip, zet voor het gesprek jouw gedachte kort op papier, praat gemakkelijker.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ts hier. Ik vind het lastig om het onderwerp aan te snijden. Ik ben bang dat ik hem iets ga verwijten, wat ik helemaal niet wil. Ook ben ik bang om hem te kwetsen, dat hij iets niet goed doet. Wie heeft er tips om dit bespreekbaar te maken.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Andere j17, naar mijn idee kun je het alleen met praten oplossen. Sex moet leuk en uitdagend zijn, een vast stramien is naar mijn idee dodelijk voor een relatie. Kijk maar naar de reacties op jouw item, waarbij ik het verdrietig vind dat j22 zelf buiten de relatie op zoek gaat naar sex. Dit zit daar thuis niet goed, maar omdat ik de situatie niet ken kan ik daar niet over oordelen of een advies voor geven. Ik hoop dat hij en zijn partner de mogelijkheid vinden dit op te lossen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Sluit mij aan bij beide mannen van 22, je kunt dit alleen oplossen door te praten en goed te begrijpen wat een andere wil. Laatste j22, wel heftig dat een nagenoeg sexloze relatie eindigde in vreemdgaan. Daar kun jij en zijn vrienden akte van nemen, succes

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Vervelend, maar ook herkenbaar. Met mijn huidige partner ben ik ook op dit dode spoor terecht gekomen. Zelf wil ik ook niet anaal genomen worden, maar ik neuk mijn vriend wel anaal als hij. dat wil. Het is toch een kwestie van praten, aangeven wat je fijn en niet fijn vindt. Verder de vraag is de relatie nog wel in orde, is de spanning eruit en is het verworden tot een broer-broer relatie, hou je nog van hem.

    Onlangs heb ik de misstap gemaakt om met een goede vriend (hetero) er paar keer te experimenteren, deze sex was heftig en intens, dus mijn twijfel of de relatie nog wel goed is, is enorm toegenomen, terwijl ik nog zeer veel om hem geef!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Lichamelijke zit seks er dus voor jouw vriend niet in op de standaard manieren. Een penis sleeve kan maybe ervoor zorgen dat hij niet zo een last heeft van zijn strakke voorhuid, heb je hem aangegeven dat je jullie seksleven onbevredigend vind?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb met m'n voormalige vriend hetzelfde gehad, alhoewel ik er geen moeite mee had om hem te neuken (MET condoom en glijmiddel gaat dat OOK met een strakke voorhuid prima!).
    Je kunt altijd eens voorstellen dat hij een dildo bij jou gebruikt?

    Maar begrijp ik uit jouw verhaal dat je elkaar ook niet pijpt maar dat jij jezelf altijd moet trekken?

    De enige manier om er verandering in te brengen is er samen over praten en elkaar aangeven wat je lekker vindt. Uiteraard moet je respecteren als de ander iets niet wil! En ik kan mij wel iets voorstellen bij hem, ik heb het er ook niet erg op anale seks bij mij, maar tegelijk weet ik wel dat het daar erg gevoelig is en erg geil kan zijn, en zou ik met een volgend vriendje toch graag eens wat experimenteren, maar dan wel klein beginnen. Misschien kun je dat ook eens voorstellen ?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik begrijp dat wel. Ik ben bi maar met een anus heb ik echt niets. Niet er in en zelf wil ik er ook niets in. Ik vind dat vies. Bij een meisje zou ik hem daar ook niet in willen doen . Er zijn genoeg alternatieven.

    21 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten