Skip to content
26 reacties
1935 weergaves

Penis wassen

Hoe wassen jullie je penis?

14 jaar
3 jaren geleden

26 Reacties

  • Mijn vriend heeft een korte voorhuid en als het warm is komt zijn eikel al vrij snel bijna helemaal bloot waardoor er alleen al door contact met zijn ondergoed viezigheid weinig kans heeft. Hij is niet besneden. Bij een lange voorhuid moet je dagelijks en zeker voordat je sex wil hebben wassen. Dat doe ik ook omdat dat gewoon frisser is.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Eerst mijn voorhuid naar achteren, dan met mijn vingers en een beetje lauw water mijn eikel en de binnenkant van mijn voorhuid schoonmaken. Vergeet het eikelrandje en het toompje niet. Dan schuif ik mijn voorhuid terug over mijn eikel.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Om mijn piemel te wassen, trek ik de voorhuid eerst naar achteren. Dan maak ik het schoon met een washandje en water in de douche. Nog even controleren en mijn lul is lekker proper!

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was eerst mijn haar en de rest van mijn body met zeep.
    Spoel dat dan af.
    Dan doe ik mijn eikel bloot, was ik die onder het stromend water en met mijn vingers langs gaan en achter het randje enzo. Dan laat ik mijn eikel nog ff bloot en als ik dan klaar ben droog ik me af en droog ik mijn eikel goed af en dan het velletje er weer over. Vind ik de beste manier. Heb wel ondervonden dat het beter is om de eikel en het velletje ook af te drogen omdat je dan minder rap geurtjes hebt.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben gelukkig besneden, dus was ik mijn pik zoals mijn hele lichaam met douchegel. Ik doe er daarna geen extra olie of zalf op mijn eikel, en hij is er na 4 jaren na mijn besnijdenis nog net zo zacht en gevoelig gebleven.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @j17, ik hetzelfde hoor.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @J12
    Voelt dat lekker?
    Ik zou je zo graag eens wassen

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Met m’n handen… nee geintje m’n piemel en ballen was ik met zeep m’n eikel zonder zeep maar ga er wel met m’n vinger over

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • @ j12, doe jij altijd van tevoren je eikel wassen, dus voor dat je met zeep de rest gaat doen? Ik ben besneden dus als ik zeep gebruik en dan bij het afspoelen gaat het sws over mijn eikel dat zeep.. bij jou is als voordeel dat je niet besneden bent neem ik aan? Want zeep komt toch over je penis bij het afspoelen...

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Met lauw water. Met douchegel, maar bij de eikel niet met zeep oid, daar alleen lauw water.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Gelukkig niet besneden. Dus elke keer onder de douche ff voorhuid naar achteren, beetje spoelen, klaar.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon onder de straal gaan staan, spoelt het vanzelf schoon (voordeel van besneden zijn).

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Net zoals m15 zegt.
    Zeep is heus niet goed voor je piemel jongens!
    Max 1x per dag spoelen met water is het best, meer heeft hij niet nodig! Doe ik al altijd zo en heb nooit klachten en is altijd proper. Zeep verstoord de gevoelige huid van je eikel en plasgaatje. Als je perse iets wilt gebruiken neem dan douchegel zonder "zeep" in.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Je moet je eikel en eikelrandje sowieso niet met zeep wassen. Alleen met lauw water wassen is het beste.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was de bovenkant met zeep,dat spoel ik daarna af,dan doe ik de voorhuid naarachteren en was de eikel met water en ook achter de eikelrand met water en dan doe ik de voorhuid weer terug.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Is zeep dan niet slecht voor een piemel? Ik was mijn vagina ook alleen met water omdat zeep slecht is

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • met water en zeep

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon onder de douche. Voorhuid terug en lekker soppen met schuim.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • te zien wanneer ik mij was xd
    in de week bijna elke dag, in het weekend bijna nooit, zaterdag en zondag was ik me bijna nooit, dus ook mijn penis niet xd, ik woon alleen dus niemand heeft er last van dat ik me dan niet was, in de week wel bijna elke dag

    penis gezien: ik richt de douche straal op mijn penis, en dan trek ik het velletje naar beneden zodat het meeste vuil er al afspoeld, zo kan je ook goed de eikelrand meenemen en is het vuil direct weg, daarna alles goed insmeren met douchegel, ook de eikelrand, dan alles afspoelen met de douchekop

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Iedere keer als ik douche trek ik de voorhuid terug en was ik mijn eikel, soms met zeep maar niet iedere keer want daar droogt hij van uit

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten