Skip to content
12 reacties
1567 weergaves

ik mag een piercing, maar welke?

Hey. Ik ben bijna 15 en heb toestemming van ouders dat ik dan een piercing mag nemen. Ik heb best wel veel vrienden en kennissen. Niet iedereen heeft een piercing maar er zijn wel een aantal. Een paar hebben een navelpiercing, een paar hebben een tongpiercing, helix. ook 1 met staafjes in z'n tepels. Ik zou wel een navelpiercing willen maar een jongen met een navelpiercing dan ben je bij ons op school gay. Ik weet nog niet wat ik ben, heb nog geen ervaring. Kijk naar zowel jongens als meisjes. zijn hier jongens met piercings? Welke heb je die en waarom nam je de piercing die je hebt?

14 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb een tong en navelpiercing. Wil ook staafjes in mijn tepels maar mijn ouders vinden het eerst wel even goed zo... Misschien mag het als ik 15 ben

    14 jaar
    2 jaren geleden
  • ik heb sinds kort een helix. had al aan beide kanten 2 gaatjes in m'n oorlellen. staat erg mooi! wil ook nog een tongpiercing.

    22 jaar
    2 jaren geleden
  • @Jongen21: In het begin had ik er drie, ringen van 6 mm dikte. Maar de ondere twee begonnen met de groei van mijn PA te storen, dus heb ik ze eruit gedaan. De bovenste ben ik aan het oprekken, zitten er nu twee ringen in: eentje van 11 mm en eentje van 6 mm. Ik wil dat hij ooit eens los hangt zoals een negeroor.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Super ts. Ik heb afgelopen zomervakantie mijn tepels laten piercen. Zitten staafjes in. Mijn navelpiercing heb ik al vanaf mijn 12e. Weet je al wanneer je de volgende neemt???

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Ik heb afgelopen zaterdag mijn navelpiercing gekregen. Voelde wel iets maar niet echt pijn en zit echt chill! Heb m op school al laten zien. Mijn moeder was mee maar ze wil niet zien dat ie m ging zetten. Weet al dat ik meer piercings wil, welke weet ik nog niet. Maar niet in mijn piemel. Missch wel in mijn zak.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • zeg eensof je hem al laaten zettenzeg het eens

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • oordeel zelf eens gast

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • wat denk je van een prins alberd dat is er een door eikel is erg mooi

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarom zou je een piercing nemen alleen omdat het mag. Bedenk gewoon rustig wat je wilt. Een navelpiercing is voor meiden, en soms voor een gay. oor, wenkbrauw, tong, kan allemaal. Intiemer wordt een tepelpiercing en natuurlijk kun je ook een echt intieme piercing laten zetten, door je zakhuid of een PA bv door je eikel. Gewoon de tijd nemen om goed te bedenken wat je wilt. Voordeel van een piercing is wel dat ie er weer uit kan, al houd je soms wel een gaatje over, zeker als je dikkere piercings hebt genomen na een tijdje.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ben je er al uit!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Navel en tong bij een jongen vind ik moeilijk lelijk maar goed beetje gek dat je een piercing wil gewoon om het hebben (en nadoen van vrienden) niet omdat je een specifieke plaatst leuk lijkt en al tijd naar uitkijkt

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Tof dat jij al zo jong een piercing mag nemen. Toen ik het mocht heb ik eerst een oorbel genomen, om vervolgens een ringetje aan de bovenzijde ban mijn rechteroog te plaatsen, vind ik nog steeds mooi. Verder vind ik ook mooi een staafje in een wenkbrauw. Tepel, navel en penispiercing vind ik ronduit lelijk, maar ieder moet doen wat hij/zij mooi vindt. Succes met je keuze.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten