Skip to content
31 reacties
4004 weergaves

Raarste plaats gemasturbeert

Wat is de raarste plaats waar je ooit (in het geheim) jezelf afgetrokken of gevingerd hebt? Bij mij was dat bij de urinoirs op de muziekschool.

17 jaar
3 jaren geleden

31 Reacties

  • Net als jongen 15 die misdienaar is heb ik me (in het toilet)van de sacristie even getrokken werd plots heel geil van een oude misdienaar toog wat de koster mij uitreikte kwam ook door de voering dus dit is niet zo raar bij jongens.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Op het toilet op school. Was de hele dag al geil dus dan moet het er toch ff uit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @J16
    Hoe ooit?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Met een andere jongen in de plee van de trein. Na ons gingen 2 vrienden van ons het ook doen. Daarna zijn we op het eerste station uitgestapt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @,Jongen 20.jij begrijpt denk ik wel dat je niet gaat masturbeert in een ruimte van de kerk in dit geval de sacristie,vergeet niet dat misdienaars ook gewone jongens zijn die zichzelf bevredigen,zelf herken ik dit zelf ook als acoliet van 16 jaar toen ik pas misdienaar was deed ik het thuis omdat ik niet goed tegen satijn ken om eerlijk te zijn raak ik seksueel geprikkeld van satijn en acetaat het zit toevallig binnen in mijn toog als voering,het is beter om ontspannen te zijn tijdens de aankleding in de sacristie maar daar kom je vanzelf achter ik tenminste wel.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Raarste plaats... Idk, heb al gehad bos, achtertuin, onderweg tijdens het rijden, ook weleens op werk toilet, en zwembad toilet...

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe doen jullie dat op plekken als een pashokje, waar je laat je je sperma?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Op het strand toen ik een hele groep jongens naakt zag lopen en zwemmen. Heel opwindend om te zien.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Op werk, urinoirs, in het bos, bushalte, in de zee, school, pashokje van winkels

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Overdrijf jij niet een beetje jongen 17 jaar,als misdinette heb ik ook deze kleding aan oké het voelt wat glibberig de voerig maar dat dient ervoor dat je toog beter over je kleding valt,ja ik heb ook weleens gezien dat iemand er een erectie van kreeg maar dat vond hij gênant wat duidelijk was te zien omdat hij bijna net zo rood werd als de toog die hij aantrok,het zegt meer iets over sommige jongens die fantaseren ben ik van mening.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Dit herken ik ook wel als scholier,toen ik nog maar net misdienaar was hielp de kosteres mij de eerste keer met de aankleding in de sacristie toen ik van haar mijn misdienaar toog aankreeg had ik een korte broek aan met een voetbalshirtje ik voelde gelijk die koude voering over me armen en benen heen gaan ben de hele kerkdienst daar geil van geweest ik zie dat niet als en zonde omdat ik dit wel bij meer jongens zie dat ze weleens een stijve krijgen met de aankleding

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 15j: is dat niet heel zondig, in de sacristie ("heilige" plaats) af te trekken? En waarom krijg je van de voering van de toog een stijve? Ben je daaronder dan naakt?

    En heeft de pastoor het niet gemerkt dat je aftrekt (spermaresten of zo)? Veel pastoren houden wel van geile jongens... ;) Ik was twee jaren (van mijn 12de tot mijn 14de) in een katholiek internaat en mijn engelsleraar (pater natuurlijk) leerde me ´s avonds privé ook worstelen. Hij hield zelf daarbij wel zijn broekje aan, maar wilde dat ik daarbij altijd naakt was. Bij verschillende houdgrepen drukte hij zijn gezicht tegen mijn pik en ballen, waarvan ik dan wel meestal een stijve kreeg.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Toilet van de sportschool ruk ik regelmatig voordat ik de sportkleding aantrek,raarste plek is in de sacristie de kleedruimte in de kerk omdat ik anders een stijve krijg van de voering van toog om dat te voorkomen ruk ik me voordat ik deze kleding aantrek af om geen ongewilde erectie te krijgen tijdens de kerkdienst.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb op veel "rare" plaatsen afgetrokken: in de bosjes met toekijkers, in het zwembad onder de massagestralen, in de urinoirs in openbare toiletten, in de pornobioscoop... Doe het graag naakt in de douche van het zwembad als er een paar leuke jongens toekijken en ook een stijve krijgen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @m14, dan zou t kunnen da k u gezien heb ;-)

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een keer tijdens het fietsen afgetrokken.
    Dat is niet heel makkelijk om te doen maar wel een keer leuk om te doen. En gewoon zorgen dat je op een rustige weg fiets

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J17
    Fk jaloers op je

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Buiten in het park of in het bos of langs het kanaal.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Vorig jaar op de uitkijktoren van fort Roovere bij Bergen op Zoom, was er met mijn vriendje alleen en toen hebben we snel sex (rukken en pijpen) gehad. Was erg spannend want we waren net klaar toen de volgende de bezoekers kwamen!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn raarste plekis het bubbelbad van het zwembad

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten