Skip to content
19 reacties
995 weergaves

Geen sperma

Ik ben nu 2 maanden 13 en al heel veel vrienden van mij hebben sperma en praten daarover ik heb dat nog niet Waneer komt dat?

13 jaar
3 jaren geleden

19 Reacties

  • Ik had altijd droge orgasmes tot ik14/15 was. Dat was eigenlijk alleen maar makkelijk want je hoeft nooit iets op te ruimen of wc papier ofzo te hebben..... tot er ineens wel wat uit kwam. Je voelt gewoon hetzelfde alleen je verwacht niks en ineens spuit er sperma uit! Ik schrok ervan maar was ook blij. Jammer was dat ik tegen het behang langs en achter me had gespoten en dat het wel vlekken zijn geworden..

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS veel vrienden van 13 zullen inderdaad sperma hebben, maar vast niet iedereen. Meeste krijgen het tussen 12 en 14. Aangezien je net 13 bent zou ik rustig afwachten, het komt vanzelf en voor je het weet moet je je sperma opruimen als je hebt gerukt ??

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had sperma in de week voor mijn veertiende verjaardag. Voordien had ik wel droge orgasmes, zo van die hevige schokken in mijn piemel toen ik er mee speelde en hij lang stijf was.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja niet iedereen is hetzelfde j13! Sommige jongens hebben met 12 jaar al sperma en andere met 17/18 nog niet. Zal misschien niet veel zijn maar ik ken er wel een paar.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben 13 en 7 maanden en heb ook nog geen sperma

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • @j12, ik denk inderdaad dat ze dat zeggen om stoer te doen. Heb jij wel sperma al?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Het kan ook dat je vrienden dat zeggen om stoer te doen of weet je dat ze het hebben?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij sommige jongens komt het zelfs pas vanaf 16 jaar...bij mij was het al op mijn 11e bijna 12 jaar. Natuurlijk niet zoveel als nu maar het kwam er wel uit.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik kreeg vorig jaar nog geen stijve, en opeens wel. Een paar weken geleden heb ik voor het eerst sperma gehad bij het aftrekken. Dus bij jou komt het vast ook nog. Ga je wel lang genoeg door als je trekt? Bij mij komt er pas na een minuut of tien sperma.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Komt vanzelf, dat is bij iedere jongen anders

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Rustig aan, jouw tijd komt nog, kan nooit lang meer duren. Ruk je wel en/of heb je voorvocht?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Is eigenlijk bij iedereen verschillend. Ikzelf kreeg zo vanaf 13 1/2 een natte eikel, zo tegen mijn 14de al een paar druppels, en met mijn 15de dan voorvocht en de volle lading. Dus afwachten en lekker verder rukken, het komt wel.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat kunnen wij niet weten, maar ik zou zeggen dat je je nog geen zorgen moet maken. Ik had pas sperma in de week voor mijn veertiende verjaardag.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Komt vanzelf. Als je je aftrekt ga je dan zeg maar door tot dat je klaarkomt? (kan ook zonder sperma op die leeftijd) Of wanneer je begint te schokken stop je?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Waarschijnlijk binnenkort, maar dat is voor iedereen anders. Bij mij kwam dat op mijn 13,5 ongeveer.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Lichamelijke ontwikkeling verschilt van jongen tot jongen, sommigen zijn er vroeg bij, anderen later.. Dat zie je ook aan (gezichts-)beharing. Hetzelfde geldt voor de productie van spermacellen. Geen paniek.. dat komt vanzelf! En wees blij! Dat opruimen van die natte troep na het fappen is ook een dingetje hoor ! ;)

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Heel binnenkort

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen van 13. Maak je geen zorgen. Over niet al te lange tijd heb jij ook sperma. Gelukkig wel. Niet alle jongens zijn precies even oud als dat begint. Zelf was ik bijna 12 en een vriend van mij 13 en een half jaar. Nogmaals, geen zorgen maken. Er is niks mis met jou.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het komt nog wel hoor, maak je geen zorgen. Andere zijn iets sneller als de ene.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten