Skip to content
4 reacties
1023 weergaves

Seksclub met goede vriend

Ik ben er voor mezelf al een paar jaar achter dat ik bi ben maar omdat het mij alleen om seks gaat ben ik niet uit de kast. Ongeveer een jaar geleden zat ik met een goede vriend hij is homo hier op de bank een film te kijken. In de film kwam een stukje sex voorbij en kreeg ik een stijve en legde hem goed de vriend zag het. En maakte de opmerking dat ik hem ook wel nog bevrijden en voor we het wisten hadden we beide ons broek op de knieën. Ik werd heel geil van het zien van zijn pik en vroeg of ik hem mocht pijpen dat was prima. Dus ging voor hem zitten en begon hem te pijpen en hij zei je doet het echt goed en maakte als grapje weet je zeker dat je hetero bent. Ik ben toen voor hem uit de kast gekomen en vervolgens hebben we ook nog geneukt. Nu hebben we regelmatig seks met elkaar. Vaak als we met andere afspreken blijf hij langer en hebben we seks. Nu vroeg hij laatst of het mij wat leek om samen een seksclub te bezoeken. Ene kant lijkt het me heel leuk maar andere kant ook heel spannend. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb er overigens wel al vaak over gefantaseerd maar durf niet maar samen misschien wel. Maar vindt nog steeds spannend.

21 jaar
3 jaren geleden

4 Reacties

  • TS wat is dat voor club dan, een gay sauna of zo ?

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat zoek je in zo'n club . Het lijkt me niets vooral omdat ik geen risico wil lopen op enge ziektes . Veiligheid staat bij mij voor op, en dat blijft ook zo. Wat zijn dat voor mannen die zo'n club bezoeken, hou het liever met iemand waarvan je weet dat het veilig is en ook alleen maar veilig wil vrijen.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS het gaat om een homo seksclub. De vriend is er al vaker geweest. Hij heeft me al wel wat dingen over verteld en lijkt me wel erg leuk en spannend. Maar twijfel heel erg.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Als je samen kunt gaan is dat altijd veiliger en prettiger dan alleen lijkt mij. Dan kun je elkaar in de gaten houden en beschermen als er iets "uit de hand dreigt te lopen". Vooral lekker doen waar jullie zin in hebben en goed blijven opletten dat je het veilig doet, en geen dingen doet die je eigenlijk niet wilt. Ik ben nooit in een seksclub geweest maar ik stel mij zo voor dat het meerendeel van de mensen daar toch wel van middelbare leeftijd zijn. Willen jullie naar een hetero- of homo club eigenlijk ?

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten