Skip to content
38 reacties
6188 weergaves

Pijn aan ballen na trap

Ik krijg deze middag een trap in me ballen van een meid en die doen nog steeds zeer. Wat kan ik doen tegen die pijn??

15 jaar
3 jaren geleden

38 Reacties

  • Volgens mij mag dit onderwerp wel afgesloten worden, de antwoorden zijn niet meer relevant op de vraagstelling! Of blijven we onzinnig op reacties reageren?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 23. Een schop in je kloten doet hartstikke zeer. Dus beter van niet !

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje van 17. Ik houd mij aanbevolen voor zo'n massagebeurt, waar jij het over hebt. Dat lijkt mij echt heerlijk ! Dat lijkt mij heel veel beter dan een trap in de zak, waar hier veel over gesproken wordt. .

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Jongen 23. Ik zou veel liever jouw ballen een heerlijke massagebeurt geven. Lekker voelen, mee spelen en af en toe een beetje kneden. Dat is veel leuker om te doen. Ik zou hiervan echt genieten en jij hopelijk ook.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Onze ballen kunnen wel gerust tegen een stootje.
    Meisje 15, mij mag je er anders wel eens in raken

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Helemaal eens met meisje17. Het is niet eerlijk om een jongen een trap in zijn ballen te geven. Behalve dat dit heel pijnlijk is voor de jongen, breng je ook nog zijn toekomstige nakomelingen in gevaar. Echt een schande ! In dit gebied mag je alleen voorzichtig en liefdevol een jongen aanraken, als hij dat goed vindt. Het meisje van 17 heeft helemaal gelijk.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • TS en andere jongens die ook weleens in hun ballen getrapt zijn, hoe gebeurde het precies? Wat deed jij en wat deed het meisje, op welke manier trapte ze etc? En wat gebeurde er nadat ze het deed? Wat voor pijn had je, hoe voelde het enzo?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje 15. Even een reactie van mij op jouw bijdrage. Natuurlijk is het heel vervelend voor jou als meisje, voor andere meisjes en voor mijzelf ook af en toe dat je maandelijks last hebt van menstruatie en wellicht in de toekomst met zwangerscbappen e.d., maar hierin is geen enkele rechtvaardiging gelegen om een jongen zomaar een trap in zijn kruis te geven, wat voor hem zeer pijnlijk is. Hoe dan ook, je gaat echt over de grens als je dat doet bij een jongen. Een jongen verdient dat niet, omdat iemand anders wel/niet pijn heeft. Mijn standpunt hierin is dat als je al iets doet met de piemel, de zak en de kloten van een jongen, dat je dat ten allen tijde heel voorzichtig doet, het doet om de jongen te verwennen en te laten genieten en tot slot (niet onbelangrijk!) altijd met volledige instemming van de jongen. In alle andere gevallen zit je fout en hoor je van de jongen zijn edele delen af te blijven. Daar mag je niet zomaar aan komen. Meisje15, zoals je merkt kom ik heel erg voor de jongens op, maar dat is omdat dit terecht is. Jongens hoor je met liefde te behandelen, als je iets met hen doet. En als je straks een keertje verliefd bent op een jongen of verkering hebt met een jongen, dan zul je het waarschijnlijk nog beter begrijpen wat ik hiermee bedoel.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wij menstrueren elke maand, bevallen... allemaal pijnlijk
    En jongens slaan al in paniek als we er over spreken... Jongens mogen van mij daar ook wel eens af en toe pijn hebben

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik was een beetje aan het stoeien met een meisje van 14 en opeens gaf zij mij een trap in de zak.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja, jongen van 13, waarom ben jij in je ballen getrapt ? Dat iemand toch niet zomaar, mag ik hopen ? Misschien horen we dat nog eens van jou.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • na zo'n trap is het beste , liggen op je rug

    en afzonderen en als je kan je aftrekken dat neemt de pijn weg

    waarom in je ballen getrapt

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Meisje16. Als je als jongen echt een trap vol in de zak hebt gehad, dan heb je nog wel dagenlang last van je kloten, zodat het misschien wel een week duurt voordat alles weer een beetje is zoals daarvoor. En zeker niet meteen erna, zoals jongen21 beweert. Ik spreek uit ervaring. Ik heb vorig jaar een keer een trap in mijn zak gehad. Dan wil je het wel geloven en ben je als jongen wel een tijdje uitgeschakeld.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Meteen erna

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Vraag me af hoe snel de ballen na zo'n trap terug werken, ik bedoel hoe snel hij terug kan klaarkomen, hihi?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij moeten de ballen van een jongen heel zachtjes worden gemasseerd. Ik denk dat een jongen zich daarna veel beter voelt. Dat is een heel groot verschil met een trap in de ballen voor een jongen, denk ik. Mocht dat laatste toch gebeuren, dan kan een hele zachte zakmassage misschien wat verzachting voor de jongen brengen.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Eigenlijk heb ik al lang een crush op één van die meiden (toevallig dat meisje die nu mega lief doet en ook stuurt).
    Ik probeerde gewoon continu hun aandacht te krijgen en was eerder lastig aan het doen en dat al enkele dagen.
    Dat meisje waar in een crush op heb, stuurt nu ook wel af en toe na die trap. Dus die trap was dan wel goed voor contact met haar te hebben...

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik blijf me toch afvragen wat je gedaan hebt

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @@ TS, laat gaan, laat gaan, niet meer op reageren.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Met mijn ballen is het veel beter, geen last meer.
    Maar wel nog wat met die meiden.
    1 van hen heeft mij gestuurd om te vragen hoe het met mijn ballen gaat en dat ze jammer vindt dat dit gebeurt is...
    De andere meiden vragen er ook naar met op een heel andere manier "is het al beter met hen? Als je nog eens wilt je weet wat te doen" "ga je nog kleintje maken"...

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten