Skip to content
5 reacties
938 weergaves

Geld voor …

Ik krijg online geld aangeboden om geile kleding te kopen in ruil voor foto’s/filmpjes van mij erin.
Ik heb dit nu een keer gedaan en het is me nog een keer aangeboden. Mijn hoofd staat er niet op trouwens.
Wat vinden jullie hiervan? Hebben jullie dit ook weleens meegemaakt?

21 jaar
3 jaren geleden

5 Reacties

  • Als jij aan de slag wil als sekswerker/in de porno is dat je eigen keuze en beslissing op deze leeftijd.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Wat is geile kleding voor jongens ?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als het jou keuze is om onherkenbaar zoiets te doen, mooi, haal je voordeel ervan. Ik ga ervan uit dat je niet volledig naakt (zonder hoofd ) in beeld komt!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Wacht ff want dit is ingewikkeld. Dus zij (die website) bieden jou geld aan. Maar je mag dat geld enkel besteden aan geile kleding die je bij hun moet kopen. Maw, ze pakken al gelijk hun aangeboden geld terug. En jij moet hun daarna geile pics/filmpjes van jou in hun kleding sturen. Dan gebruiken ze jou toch als gratis fotomodel? Wat zit er dan voor jou in deze rare deal? Niets denk ik.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • of je dit nu wil of niet moet je gewoon zelf uitmaken toch? als je dit wil moet je het doen, als je het niet wil moet je het niet doen, naar geld mag je eigenlijk nooit kijken, het belangrijkste is of je wil of niet, geld is bijzaak en mooi meegenomen als je het wil

    ondanks dat is het maar kleding denk ik dan, er zijn ergere dingen in de wereld dan kleding, toen ik 13 was ben ik benaderd om mezelf te ru**n in ruil voor geld, ik heb dat gedaan, wel omdat ik het zelf een leuk idee vond en het echt ook wou doen... dat geld was bijzaak, in de eerste plaats wou ik het gewoon, ik wou het zelf, dan kan je beter genieten en nadien heb je ook geen schuldgevoel, en dan krijg je geld, krijg je alleen maar de drang om het nog meer te doen, af en toe doe ik het nu nog als iemand me geld geeft, ik vind het echt leuk, tenslotte is het maar gewoon kleding denk ik dan... en niet wat ik doe... maar in de eerste plaats moet je uitmaken of je wil of niet, zo niet, niet doen dan

    15 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten