Skip to content
12 reacties
1594 weergaves

Jongen met nep bobbel.

We gingen friet eten er kwam een jongen met ons praten en die had een grote bobbel in zijn broek. Maar toen hij naar andere meisjes ging zagen we duidelijk dat het niet klopte en hij iets in zijn broek had gestopt. Doe eens heel eerlijk. Wie doet dat hier ook?

17 jaar
3 jaren geleden

12 Reacties

  • Ik heb een aantal boxers die pushup hebben,soms draag ik die om ff iets meer volume in mn broek te hebben.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Aye, ik zat op de verjaardag van mijn vriendin een klein beetje met haar broer te flirten en die had beste een grote bobbel. Toen zijn we even de tuin in gegaan voor frisse lucht en zat hij aan mijn borsten. Toen ben ik zijn broek in gegaan en die slurf bleek nep. Tja, zelfs voor mij was het heel genant om mee te maken. Het was daarna raar stil tussen ons. Ik heb hem later toen ik een keer alleen was met hel gezegd dat ik vroeger ook BH vullingen had. Nu praten we weer gewoon met elkaar.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • DOE IK OOK SOMS plaats eens een beschermplaat zoals de boxers in je broek is net een slip aan doen maar met schelp om je eiers te beschermen

    je zult zien hoe rap ze naar je toe komen

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Met je pik over je ballen heen lijkt het toch juist veel platter? Bij mij is de bobbel juist groter wanneer ik m'n pik omhoog doe.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb weleens geprobeerd me bobbel groter doen lijken door het dragen van een push-up boxer, cockring en piemel over me ballen leggen. Maar heb nooit iets in me ondergoed gestopt. Heb alleen bij vechtsport een tok om.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb ooit sokken in mijn boxer gedaan, maar eigenlijk heb je er niks aan. In mijn boxer zie je sws wel een bobbel zonder extra vulling. In een spijkerbroek of trainingsbroek zie je dan weer niks bij mij maar weet niet of dat nou zo belangrijk is. En bij mij is me piemel slap sws vrij klein, en stijf in verhouding dan vrij groot. Denk dat tussen slap en stijf 10 cm verschil zit.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb dat wel eens geprobeerd met keukenpapier omdat je bij mij nog niks ziet. Maar het zat niet fijn en het zag er nep uit dus toch maar zonder gedaan.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • Hahaha, nee nog nooit gedaan. Eigenlijk had je er een opmerking over moeten maken, maar dan moet je natuurlijk wel zeker weten dat die bobbel nep is.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee nog nooit. Denk niet dat het veel gebeurd. Grote of kleine bobbel zegt namelijk niets over hoe groot die stijf is. Dus waarom zou je zo moeilijk gaan doen

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ja ik heb het af en toe gedaan rond mijn 16e. Ik denk dat er veel meer zijn.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee doe ik nooit, als ik een spijkerbroek aan heb zie je niks als ik een joggingbroek aan heb zie je oom net niks

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee, maar ik heb wel onderbroeken met pouch, geen vulling maar het lijkt meer. Daar is mijn zus achter gekomen en maakt grapjes, maar zo nu en dan doe ik het weer.

    17 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten