Skip to content
8 reacties
2085 weergaves

Met een vriend zoenen

Hey. Ik heb een vraag. Als je als vrienden met elkaar zoent, kan dat en is dat normaal? Wij kennen elkaar al vanaf de peuterspeelzaal. Kwamen samen in groep 1, samen op voetbal, samen op zwemles, samen naar het VMBO en samen examen gedaan en nu samen MBO. Zelfde school, net andere richting maar wel zelfde branche. We zien elkaar iedere dag. In het weekend (als we niet hoeven te werken) zijn we bij elkaar, ook wel met vrienden, maar wij samen, dat is altijd zo. is het dan gek dat je een soort van verliefd op elkaar bent? We zien elkaar wel bloot, we raken elkaar ook overal aan, maar verder dan zoenen doen we niet. Zijn er meer jongens die zo met elkaar omgaan?

17 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Wel herkenbaar met mijn beste vriend. We kennen elkaar nu 3 jaar en kunnen het super goed met elkaar vinden, zijn vaak en graag bij elkaar en bespreken alles zo'n beetje en veel dingen die we niet met anderen bespreken. We kunnen gewoon onszelf zijn en lachen en huilen samen. En ja we vinden lichamelijke contact wel fijn dus we liggen ook wel eens tegen elkaar aan te chillen, zitten arm in arm of lopen hand in hand of geven elkaar een flinke knuffel. Maar eigenlijk is het daar ook wel mee gezegd, ook al zijn we beiden wel bi toch hebben wij geen seks met elkaar en doen we dat ook niet samen, geen behoefte aan. En los van een keer zwembad of badkamer zien we elkaar ook niet vaak bloot. Voor ons voelt het heel waardevol en precies goed zo en kunnen intensief samen zijn met goed vertrouwen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • vroeger wel ja, dat noemt de puberteit, jezelf ontdekken en elkaar ontdekken, is dus redelijk normaal ja, nau echt kussen denk ik niet dat dat vaak gebeurt onder hetero jongens, vaak gaat het om samen masturberen enzo, maar echt kussen zo niet, maar het kan, het is dus niet abnormaal

    zelf ben ik gay en ben uit de kast gekomen toen ik 13 was, aangezien iedereen toen net begon te puberen en mega geil stond op die leeftijd, maar aangezien ze geen meisje hadden en ze wisten dat ik gay was, was ik voor hen dus hun enige kans, dusja ik heb vaak samen afgetrokken met vrienden in mijn puberteit, en na een keer of 3/4 samen doen wisten ze van oke dit zit wel goed hier... en lieten ze meer en meer dingen toe, ik streelde hun ballen en lul, ik trok ze af, ik pijpte, en van de meesten heb ik hun sperma van hun buik of vingers mogen likken, kussen hebben wij nooit gedaan, dan hoefde voor mij ook totaal niet, zei wouden genieten en dat was het enige dat telde, zo zijn we dat eigenlijk een ganse puberteit blijven doen, tot we 16 jaar waren en het eerste liefje in hun leven kwam, toen is dat geminderd, ze waren toen wel nog maagd maar het minderde toen wel al het samen aftrekken, maar het gebeurde wel nog, eens we 18/19 waren is dat wel volledig gestopt, de meeste zijn toen op die leeftijd ontmaagd en toen ontdekten ze de meisjes dus ik was niet meer nodig, jammer genoeg nu al 5 jaar geen penis meer gezien, zalige tijd wel om aan terug te denken

    23 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is volkomen normaal om met je vriend te zoenen

    En ja ik heb hetzelfde

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Heb ook soortgelijke ervaringen, heb een leuke vriendin maar ook een leuke hetrovriend en we zijn beide niet vies om met elkaar te “ spelen”. Dit is toevallig ontstaan een paar jaar geleden toen we met onze vriendinnen op vakantie waren. Ieder stel had een eigen tent, maar toen de dames een middagje zijn gaan winkelen en wij zijn gaan vissen is de vonk over geslagen. Doordat mijn vriend in het water was gevallen en zich helemaal uitkleedde, zag ik hem voor het eerst naakt. Ik vond het altijd al een mooie jongen/man om te zien, maar poedelnaakt met een perfecte penis maakte mij erg geil. Van het een kwam het ander en van vissen is niet veel meer terecht gekomen. Nu hebben wij regelmatig sex met elkaar, onze vriendinnen weten dit niet, maar dat maakt Herbert spannen. We voelen ons niet bezwaard, onze vriendinnen komen niets te kort en wij genieten ervan! Mocht het bij iemand voordien, advies, ga ervoor!

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik en mijn vriend kennen elkaar al heel lang, ondernemen zaken samen, hebben dezelfde opleiding, maar ieder op een andere school, we werken ook samen, dus wij doen ook veel samen.

    Nu is hij getrouwd e-mail ben homo, dat staat absoluut niet tussen ons. Mijn vriend heeft een vriendin, daar ben ik jaloers op. Ik mag mijn vriend enorm graag en ben ook verliefd op hem geworden. Hij weet dat en heeft daar absoluut geen probleem mee.

    Nu wil het volgende dat we een 5 tal weken geleden bij elkaar in bed zijn terecht gekomen en dat we heftige sex hebben gehad. Ik schaamde mij er eerst voor, maar hij bedankte mij voor het bijzondere mooi moment en het was voor herhaling vatbaar.

    Dat is gisteravond dan ook gebeurt, we hebben uren in elkaar verstrengeld de tijd door gebracht. Jij geeft aan dat hij het erg fijn vind en dat hij het als een voorrecht. Heeft iemand ook deze ervaring en is hier iets moois uit gekomen?

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Volgens mij hangt dat af van wat je bedoelt met zoenen. Als het intiem is of zo zou het wel een beetje raar zijn om dat met gewoon vrienden te doen maar een snelle kus op de wang om dag te zeggen lijkt me niet zo vreemd. Ik denk dat dat iets is dat binnen jullie groep bepaalt moet worden.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • je hebt zoenen en kussen. Zoenen doe ik wel met bepaalde vrienden die ik allang ken. Zit verder niets achter. Soort knuffel met een zoen erbij ook. Maar niet op de mond. Eén keertje toen we werden uitgedaagd op de mond. Hahaha.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat is niet raar ik heb dat ook

    18 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten