Skip to content
10 reacties
791 weergaves

Schietsport

Ik zit op schietsport en ik zie hier op het forum dat meer jongens dat doen. Ik was wel benieuwd: Wie zit hier op schietsport? Wat voor wapens gebruik je? En wat is je mening erover?
Ik schiet zelf met klein kaliber pistool, 9mm pistool, groot kaliber pistool en geweer. Ik heb zelf nu een .223 pistool en een Glock 17. En verder gebruik ik veel wapens van de vereniging zoals een AR15 en een Desert Eagle .44.

19 jaar
3 jaren geleden

10 Reacties

  • Mijn moeder en mijn zus schieten ook. Voor diegenen die zeggen dat dit geen sport is, dat is hetzelfde als mannen en jongens die beweren dat buikdansen geen sport is...tot het moment dat ze het zelf doen.

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb een tijdje schietsport gezeten maar omdat ij 13 ben mag ik natuurlijk geen vuurwapens gebruiken maar als ik 16 ben ga ij er natuurlijk weer op want mijn droom om met de glock 17 en met de hk416 en de sig mcx te schieten is geweldig.

    13 jaar
    3 jaren geleden
  • schieten is zeker een sport.
    Ik zelf schiet met een walther 300 LG dit is een lichtgewicht en wij schieten op 10 meter.
    Ik schiet al vanaf mijn 12de jaar samen met mijn zusje en vader.
    Voor wedstrijden en lid bij een schietvereniging moet je wel lid zijn van de KNSA.
    Als men op deze site kijkt kan je zien dat dit wel degelijk een sport is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • @meisje 22: schieten is zeker een sport. Zelfs op de Olympische spelen schieten ze met vuurwapens.

    Ik vind het verder helemaal normaal dat je jezelf moet kunnen verdedigen. Vuurwapens zijn gewoon het meest effectief daarin.

    En ik heb met best veel meisjes al gezoend en seks gehad. En allemaal vonden ze het vet toen ze hoorde dat ik schiet. Ik heb verschillende meisjes ook naar de schietbaan meegenomen en ze vonden het daar allemaal erg leuk en fascinerend om zelf met vuurwapens te schieten.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • @ jongen 20. Ik zit hier helemaal niet te wachten op toestanden ui het Midden Oosten of de USA. Schieten is geen sport net zomin als op dieren jagen , kickboksen of ander geweldsporten. Het geeft alleen de uiting aan van een primitieve geest, die uitingen hebben die mensen meestal ook jegens vrouwen. Weinig vrouwen die mannen willen zoenen die met een revolver spelen of dieren doodschieten. Als je hier in Nederland woont moet je je ook zo gedragen.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Zelf schiet ik niet meer. Ben met oude kenissen van familie leden wel af en toe wezen schieten. Snel erachter gekomen dat ik enorm stil ben en mijn handen heel stil kan houden. Je raad het al, ik mocht met sniper rifles spelen. Begon bij airsoft natuurlijk om in te komen en van mijn 14e tot 17e met daad werkelijke rifles geschoten. Heerlijk. Heb een tijdje het leger in gewild puur om dit te doen, maar mijn mentale staat is nou niet geweldig dus het leger in gaan sloeg ik maar af

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zit ook op schietsport. Ik heb zelf een Glvok 17 9mm, en train daarnaast veel met andere wapens van mijn vereniging.
    Het is voor mij heel gewoon om met vuurwapens om te gaan. Ik heb namelijk een tijd in de USA gewoond, daar schieten geleerd en ook veel gejaagd. Het is waar ik woonde heel gewoon om je pistool altijd bij je te hebben, net als je smartphone eigenlijk.
    Iedereen begint al jong met schieten daar. Ik heb door jagen eerder dieren doodgeschoten dan een meisje gezoend.

    Ik ben heel vredelievend, en ik hoop nooit op iemand te schieten, maar ik vind het toch heel fijn dat ik het goed kan voor het geval het nodig is. En het is gewoon leuk om te doen en om tijdens schieten een beetje stoom af te blazen.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Is geen sport!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Idd geen sport

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Laat duidelijk zijn dat dit geen sport is!

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten