Skip to content
13 reacties
6699 weergaves

Eerste keer gay seks?

Wat zijn jullie tips op het gebied van anale seks (geneukt worden)? Scheren jullie je billen ook? Hoe doe je dat? Ik zie namelijk niks en heb geen spiegel haha. Heb trouwens geen idee hoe ik moet pijpen. Tips??

19 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Lekker gaan zonder je ouders in te lichten, kom op, je bent 19. Zou wel een vriend of vriendin zeggen waar je naar toe gaat en naar wie, stukje veiligheid inbouwen. Veel plezier, we horen graag hoe het gegaan is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, topic starter hier :).
    Vorige week vrijdagavond heeft hij helaas afgezegd. We zien elkaar komende zaterdag. Afgelopen zondag hebben we met elkaar gebeld. Het was leuk, toch onzeker. Ik merk dat ik gewoon een beetje twijfel. En die komt voort uit angst. Hij is 5 jaar ouder.. voor mij is dat geen punt, voor hem ook niet. Ik merk dat ik het eng vind omdat voor zaterdag echt alles de eerste keer is.
    Moet ik dit aan mn ouders vertellen? Ik wilde dat niet meteen doen de eerste date. Misschien wordt het wel niks. Wat moet ik dan zeggen als smoes? Ik heb er erge zin in, maar toch ben ik onzeker…

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe is het verlopen bij je nieuwe vriendje? Hopelijk heb je goed kunnen praten met elkaar en misschien deed je zelfs wat meer. Laat maar even weten. Thx.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • @J19
    Wat is t gedoe dan? Als je van elkaar hou?

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Neuken als homo is inderdaad een heel gedoe. Daar zie je in porno niks van. Mijn vriend en ik zijn ook meer van het pijpen. Neuken doen we maar soms.

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, topic-starter hier!
    Morgen hebben we afgesproken voor onze eerste date. Hij komt me ophalen op het station en daarna gaan we naar zijn huis. Ik weet niet precies wat we gaan doen, maar voor de zekerheid heb ik gisterenavond laat-minute condooms besteld. Voor het geval dat. Het zou mijn eerste keer worden. Überhaupt de eerste keer dat ik iemand zoen, dus weet niet hoever ik wil gaan. Als het goed voelt, zou ik best met hem naar bed willen. Wel als we beide een klik voelen ofzo, wil niet alleen seks hebben. Maar dat zit denk ik wel goed. We appen nu een maandje met elkaar en het is nog steeds geweldig.
    Op het gebied van anale “seks” heb ik wat solo- ervaring. Ik heb een dildo en dat voelt mega lekker. Wel weet ik van mezelf dat het best lang duurt voordat er anaals iets in kan bij mij. Zeker zo”n 15 minuten ben ik bezig met ontspannen… is dat raar? En ik gebruik erg veel glijmiddel. Die gaat ook voor de zekerheid mee.
    En het scheren; ik vind het wel prettig om het haar rond mijn ballen weg te halen. En ja, ik heb ontharingscrème!! Die ga ik zeker gebruiken voor mijn billen vanavond.
    Ook wil ik anaal spoelen. Ik gebruik hiervoor de douche slang. Het is alleen gedoe. Ik kan het water niet uit laten lopen in de douche zelf. Dus moet naar de wc om het water eruit te laten lopen zeg maar. Maar het geeft me een fijn gevoel om te weten dat het gewoon schoon is vanbinnen. Nou, morgen is het zover. Ik zie waar het op komt :) Bedankt allemaal!

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik gebruik zelf altijd ontharingscrème, werkt echt perfect, als je gaat douchen of net daarvoor opsmeren en even een paar minuten wachten en dan kan je je haren zo weghalen

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik weet niet of je al ervaring hebt met anale stimulatie met vingers of speeltjes. Maar anders lijkt me het goed om daarmee te beginnen. Verder is de gouden tip veel glijmiddel en ontspannen.

    Verder vind ik het prettig als ik gespoeld ben zodat ik zeker weet dat het daar schoon is maar goed al zeggen ze dat het bij goede stoelgang niet nodig is.
    Wat betreft het scheren is een persoonlijke voorkeur ik scheer zelf helemaal glad (billen + bilnaad). Ik zit dan gehurkt zodat de huid er goed strak is.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ga voor veilig, en wil geen lichamelijke klachten door penetratie. Gelukkig zijn er veel jongens die ook geen risico willen lopen net als ik.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Dat kan hele nare stoppels geven als je flink jarig bent daar. Ik zou vooral jezelf beginnen trainen met oprekken als dat je doel is. En pijpen kan je gewoon online tips voor zoeken plus VRAAG aan je partner hoe doe dat lekker vind want iedereen is anders

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Beste TS, ten eerste, maar wellicht overbodig, doe het veilig. Weet niet-Joden het een one-night-stand is of dat je al een (vast) vriendje hebt. Je zult ervaren en door af te tasten en experimenteren. Kom je er vanzelf achter wat jij en je partner fijn vinden. Zo ook met pijpen, had onlangs een jongen die het ook voor de eerste keer deed, wat aanwijzingen geven wat je fijn/lekker vindt en dan komt dat altijd goed. Of je jezelf moet scheren, dat is ook afhankelijk van wat je partner wilt, de een houdt van harig en de andere van niet, dus daar kan ik geen advies in geven. Belangrijk is dat alles wat verzorgd eruit ziet, begin daar eerstverantwoordelijke mee. Succes en laat eens horen hoe het gegaan is.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Mijn eerste keer was helemaal uit de dode hoek. Niks voorbereid. We waren gewoon plots in bed beland. Maar mijn tip is dat je borst en schaam haar kan scheren. Toen ik mijn eerste keer had zat me hele mond vol met haar. Ook gewoon je goed was want je kan zweten en zorg ervoor dat de raam open is. Ook je kont goed was want je wilt anaal dus moet wel schoon zijn. Een condoom meenemen. Dit zijn mijn tips

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Gewoon kijken hoe het loopt de eerste keer. Ik heb met mijn vriend de eerste keer gerukt en gepijpt.

    20 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten