Skip to content
8 reacties
1816 weergaves

Schaamhaar jongen scheren, hoe en stijf of slap?

Ik heb zelf een landingsbaantje en mijn vriend sinds 3 dagen wil net zoiets. Dus niet kaal maar wel fris. Ik heb het hem niet aangepraat want ik vind die bos heel spannend, maar hij vindt dat zijn piemel dan groter lijkt en dat is waar.
Dat gaan we morgen bij mij doen onder de douche. Maar jongens weten jullie leukere modellen die meer bij jongens passen dan dat streepje? En kun je rondom de piemel beter scheren als hij stijf staat?

16 jaar
3 jaren geleden

8 Reacties

  • Dit is inderdaad heel tof om als koppel te doen. Mijn vriendin vind het leuk om mijn schaamhaar te scheren. De eerste keer ook onder de douche maar de keren daarna toch gekeken wat makkelijker was. Vandaar dat we dat nu op bed doen. Ik heb een behoorlijk hoge boxspring bed. Dan kan je er makkelijker bij en ook voor de tondeuse werkt het beter om droge haren te scheren. Wel het nadeel dat de afgeschoren haren op bed vallen. Daarom wel een handdoek gebruiken waar je op kan liggen.
    Als we wat meer zin hebben scheert ze er figuurtjes in maar ik vind zonder ook echt prima. Figuurtjes kosten veel tijd. Een stijve vindt ze juist makkelijker werken,

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik vind die figuurtjes wel leuk @J12 en @J21, maar ze kosten veel werk en halen de aandacht af van de hoofdzaak. Dat worstje is voor jongens heel erg serieus.
    Ik heb hem in die vijf dagen wel eens slap gezien @J16, dus het lijkt te kunnen. Verder is er ook nog de koude kraan, maar zo gemeen ben ik nog niet.
    Het is overigens gister goed gelukt. Alles getrimd en de piemel en er omheen geschoren. Staat verzorgd en lekker fris. Hij kan altijd verder gaan.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • @TS ik denk dat je geen keus hebt: hij zal sowieso stijf zijn en goed ook. Of denk je dat hij samen onder de douche wel aankan met een slappe?
    wat wel kan gebeuren is dat hij doordat jij eraan zit te friemelen en er langs beweegt heel snel al klaarkomt. daarna kan-ie wel een slappe krijgen misschien.
    Dus succes met scheren :) maak er maar wat moois van en vergeet niet lekker te kijken...

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb toen ik wat jonger was wel een ster gemaakt. Eerst met de tondeuse kort scheren dan even met een stift afgetekend en haren in vorm geschoren. Vond toen wel grappig maar heb nu liefst kaal.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Een smiley haha

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Daar samen op wachten is het niet@J19, maar als ik hem eerst een handje help daarna wel. Maar dat kan ook na het scheren.
    Ik heb zelf en scheerdingetje met 5 mesjes @J20 en daar heb ik me nog nooit mee gesneden. Ook een elektrische trimmer en dat is misschien een goed idee van jullie. Hij moet er zelf maar over nadenken.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Een streepje bij jongens vind ik maar niks. Net een Hitlersnor. Ik zou de originele vorm behouden en enkel wat trimmen. En ja, het scheert makkelijker met een stijve. Nadeel is wel dat die dan echt opgepompt is met bloed. Als je je dan ook maar een beetje snijdt, spuit het bloed er uit en heb je een heus bloedbad.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik schaam alles onder mij lul weg en daarboven heb ik het getrimd, maar nu laat ik het daar weer groeien.
    Samen onder de douche? Domme vraag , hoe lang wil je wachten op een slappe……

    19 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten