Skip to content
14 reacties
1769 weergaves

Jockstrap te klein?

Hey Ik heb onlangs via zalando jockstraps van diesel gekocht. Nu ze zijn toegekomen merk ik dat het zakje vooraan gelijk nogal smal is waardoor hij niet volledig aansluit, maar je langs allebei de kanten van het zakje een stukje van mijn ballen kan zien. Hebben jullie dat soms ook met jullie jockstrap of vinden jullie dat erg om te zien? Ik had ze eigenlijk gekocht om aan te doen op erasmus omdat ik dan zelf de was doe, dus kzou het best jammer vinden wel als ik ze moest terugsturen. Wat vinden jullie, terugzenden of niet?

22 jaar
3 jaren geleden

14 Reacties

  • Hey TS again. @j21, ik heb ze kunnen terugsturen zonder probleem. Ook al had ik ze al aangehad

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • je kan ze niet meer terug stuuren om dat je zeaangedaanheb

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Calvin klein en pump zitten perfect

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, TS hier. @J19 Ja da's idd vooral mijn probleem. Mijn lul en ballen zijn redelijk groot, dus het zakje is rap gewoon te klein.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Op AliExpress staan ze ook. Dan moet je wel lang wachten, maar zijn ze wel heel goedkoop en van goede kwaliteit.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb van calvin klein. Die zitten prima, en ik ben ook redelijk fors geschapen. Vooral mn ballen zijn erg groot. Denk dat dat ook bij jou het probleem is als ik het zo lees?

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey, TS hier. Bedankt voor jullie antwoorden! Ik ben van België dus BiBo Fashion verkopen ze wss niet in België? Die van PUMP vind ik gelijk nergens anders online, hebben jullie nog ideeën?

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Kijk eens op de site van BiBo Fashion. De jocks van PUMP! zijn echt een aanrader! Ruim aan de voorkant en goede stevige bandjes! Die van Addicted zijn ook goed maar net iets krapper en de bandjes zijn wat minder stevig.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij Zalando verkopen ze ze ook van Nike en van Calvin Klein. Die zou je misschien eens kunnen proberen.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Hey TS hier, bedankt voor jullie reacties! Kga ze terugzenden. Beetje jammer wel maar ik draag ze wss toch minder al ze niet optimaal zitten. Rot dat de pouch bij diesel gewoon te klein is. Hebben jullie nog andere merken van jocks die goed aansluiten als je wat forser geschapen bent? Waar hebben jullie die van jullie online gekocht? Ik vond zelf niet direct zo'n goede site.

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb zelf geen jockstraps maar twijfel wel om er een aan te schaffen. Draag nu slips van calvin klein sinds 2 jaar. Mijn vriendin kocht mijn eerste slip voor mij, haar leek dat wel leuk. Vind t zelf ook lekker zitten dus ben eienlijk sindsdien alleen nog maar slips gaan kopen in plaats van boxers. Zijn de jockstraps van calvin klein chill of zijn er betere? Zit dit heel anders dan een slip?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik heb zelf jocks van Barcode Berlin en Addicted. Deze jocks zijn prima als je wat forser geschapen ben.

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik zou ze terug sturen er is niks vervelender dan ondergoed dragen waar je ballen niet goed invallen. Daarnaast kan het ook irritaties geven.

    21 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik had dat ook met Slips van diesel. Met maar s en M. Dus de pouch is gewoon te klein. Ik weet niet voor welke mannen ze die onderbroeken maken. Maar je moet iig niet een te grote hebben. Ik had mijn slips teruggestuurd. De slips van Hugo boss en Calvin klein vallen beter. Heb 1 boxer van diesel, is ook goed.

    23 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten