Skip to content
13 reacties
674 weergaves

Erg onzeker

Hoi. Ik ben erg onzeker over mijn geaardheid. Ik weet voor me zelf dat ik naar jongens en meisjes kijk. Heb ook met allebei gezoend, bloot geweest, maar ben met jongens echt naar bed geweest. Ben geen maagd meer. Seks met een jongen is echt gaaf. Maar nu heb ik een meisje leren kennen die heel lief en mooi is. Met haar is nog niets gebeurd maar wel over gehad. Je ziet aan mijn kontje wel dat ik geen maagd meer ben. Maar hoe ga je zeggen dat ik ook op jongens val en seks met jongens heb????

15 jaar
3 jaren geleden

13 Reacties

  • Begin eerst iets met haar, je hoeft toch niet meteen te overleggen wat en met wie allemaal. Je bent 15, experiment, laat dingen gewoon gebeuren en hou het nu even allen bij haar. Succes!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik ben TS. Bij mij is dat dus ook zo dat het opvalt. Heb er ook geen spijt van en schaam me er ook niet voor. Maar om tegen haar te zeggen dat ik het ook met jongens doe vind ik gewoon een beetje moeilijk.

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Ach als jij het fijn vind hou ik je niet tegen. Als ik later met sex begint, zal er nooit een piemel in mijn kontgat komen

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Nee, je poept niet in de broek. Het is wel makkelijker als je moet. De eerste keer kan pijnlijk zijn wat bij mij wel meeviel. Als je het vaker hebt gedaan gaat het veel soepeler en kun je ook meer hebben.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Stom vraagje misschien. Poep je dan ook vaker in je broek als het niet goed afsluit?

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Als een kontje nog maagd is ziet het eruit als een sterretje. Als je al vaker geneukt bent dan is je gaatje een rondje en kan iets open staan als je bukt of de billen spreid. Dus ja, dat valt op. Als TS wel iets met dat meisje doet dan zou ze dat kunnen zien.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • J20 vroeg ik me ook af! Manier van lopen of zo?

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe kun je aan jouw kontje zien dat jij geen maagd meer bent?

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Onzekerheid op jouw leeftijd is eigenlijk heel normaal. Veel jongens hebben wel eens samen iets gedaan met een andere jongen zonder verliefd te zijn. Dan bedoel ik geen seks, meer vergelijken . Jij wel dus en vond het super gaaf. Was je verliefd of zijn jullie gewoon verder gegaan.? Nu heb je een meisje leren kennen, die heel lief en mooi is. Ben je verliefd op haar en zou je haar vriend willen zijn. Of toch liever een jongen? Wees eerlijk naar jezelf en je hebt nog alle tijd om te ontdekken wat je wilt. Ontdekken kan ook spannend zijn en soms verwarrend. Snap niet dat je kan zien aan je kontje dat je geen maagd meer bent. Normaal is dit echt niet te zien als het voorzichtig gebeurd, en altijd veilig vrijen zowel met meisjes als jongens. Kijk hoe die vriendschap met dat meisje verloopt, mocht het over enige tijd nog klikken tussen jullie en je blijft op jongens vallen , dan toch vertellen. succes.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Zo te zien ben je dus bi, je valt op zowel jongens als meisje :)

    19 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe bedoel je het precies? Zeggen tegen het meisje of tegen je familie etc? Ik weet niet wat voor type ze is maar Als je denkt dat ze het geen afknapper vind gewoon tegen haar zeggen, anders gewoon even voor je houden. Misschien ben je bi, misschien niet, maar daar kom je vanzelf wel achter. Het tegen andere zeggen komt vanzelf wel, als je het zeker weet en je je er goed bij voelt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Je kunt toch zeggen dat je bi bent

    12 jaar
    3 jaren geleden
  • Hoe kan men dat zien aan je kontje?

    16 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten