Skip to content
11 reacties
1556 weergaves

Tijd klaarkomen

Ik kom bij aftrekken ongeveer na 3,5 minuut klaar. Is dat te vroeg?

15 jaar
3 jaren geleden

11 Reacties

  • Ligt eraan. Ff snel onder de douche rukken of zo duurt bij meestal maar 2 of 3 minuten. Er langer over doen is natuurlijk wel veel leuker en lekkerder.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij duurt het meestal niet veel langer dan een minuut.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Afhankelijk van hoe geil ik ben, lukt vaak ook binnen de minuut, heb er dan wel spijt van, want heb niet echt kunnen genieten van het rukken!

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik gewoon rustig aan doe kan ik er prima een uur over doen (niet te ontkennen dat ik achteraf ook echt kapot ben). Maar ff snel? Zit dan rond de 10 minuten

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Hier TS, bedankt voor jullie reacties. Ik ga mss proberen om wat uit te stellen. Ikzelf heb er niet veel moeite mee dat ik vroeg kom, maar als ik over een x aantal jaar seks heb, heb ik liever dat het wat langer duurt. Is voor beide fijner, vooral voor haar omdat vrouwen vaak niet zo snel klaarkomen. Vandaar dus

    15 jaar
    3 jaren geleden
  • Het is vrij snel, maar niet abnormaal hoor. Je kunt het inderdaad uitstellen, zoals jongens al schreven. Dan moet je jezelf wat beheersen, maar het is vaak wel fijner.

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Ik wil er het liefst altijd zo lang mogelijk over doen een paar keer tot het randje gaan van bijna klaarkomen. En als ik het dan echt niet meer hou meestal na een half uur tot een uur. Dan ontploft de boel en kom ik heel intens klaar. Soms zelfs schokkend en ben ik altijd even buiten adem. Maar dat doe ik alleen als ik echt zeker weet dat ik niet gestoord kan worden door pa of ma.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Als ik mij aftrek kan dat gemakkelijk wel een kwartier tot zelfs twintig minuten duren als ik het een beetje rek. Maar dan moet je natuurlijk ook wel expres soms wat zachter aan gaan. Het gaat er gewoon om dat je ervan geniet. Als dat voor jou drie en een halve minuut betekent, dan is daar geen probleem mee.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Bij mij duurt het ook ongeveer 3,5 minuut als ik niet stop net voordat ik kom, anders kan ik er wel ongeveer 30 minuten over doen. Als ik echt heel geil ben kan ik het ook binnen 1 minuut, maar meestal doe ik er wel langer over

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • te zien hoe je het zelf ervaart, heb je er deugd van? denk je bij jezelf ik heb het goed gedaan of denk je eerder van "pfff is het nu al gedaan"? 3,5 is best vroeg ja, maar dat wil dan ook zeggen dat je waarschijnlijk vet geil staat... de meesten komen pas klaar tussen 15 en 20 min, maar dat verschilt van persoon tot persoon, als je het langer wil en het zelf te vroeg vindt kan je ook uitstellen... als je bijna komt stop je en doe je voor 5 min iets anders, en dan begin je terug...

    toen ik 16 jaar was ging ik samen aftrekken met een kameraad van mij... hup die deed al zijn kleren uit, echt alles, zelfs zijn kousen, die deed zijn velletje 10x naar achter, zelfs niet snel, en hup die kwam al direct klaar, minder dan 1min ofzo, ik dacht bij mezelf toen van WTF je hebt meer werk om je uit te kleden en dan kom je al zo snel, wat heb je daar nu aan

    ikzelf kom standaard pas klaar na 30 min, eerder gaat niet, maar als ik echt vet geil ben en niet wil klaarkomen maar wil blijven aftrekken kan het soms 2 a 3 uur duren voor ik kom, dan heb je er ook wat aan vind ik, je maakt jezelf geiler en geiler op die manier, en er komt ook meer uit dan xd

    22 jaar
    3 jaren geleden
  • Nooit zelf getimed. Klinkt vlot. Maar tijd doet er eigenlijk niet echt toe. Experimenteer gewoon met uitstellen: gewoon af en toe even je tempo omlaag of even stoppen met trekken en alleen strelen. Daarna [pik je het tempo weer op etc. Langer plezier en geloof me, het geeft een kick lang stijf te zijn.

    22 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten