Skip to content
9 reacties
4605 weergaves

Aftrekken met vrienden

Hey ik zou graag met een vriend/vrienden willen aftrekken en miss anderen dingen ( ik ben zelf hetero btw) maar ik denk dat vragen raar overkomt. Dus boys help?

13 jaar
3 jaren geleden

9 Reacties

  • @J17 Hoezo was het al wel duidelijk dat ze gay waren? Leuk en geil!!

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Is wel een beetje gay

    18 jaar
    3 jaren geleden
  • Toen ik bijna 14 was kreeg ik last van natte dromen. Ik wist nog niet goed hoe af te trekken maar mijn beste vriend stoefte al dikwijls dat hij dat vaak deed. Dus heb ik hem gewoon gevraagd of hij me dat eens wou leren. In de paasvakantie dus bij hem in de tuin in ons scouts tentje heeft hij me leren aftrekken. Toen ben ik voor de eerste keer klaargekomen en dat was echt zalig. We hebben vanaf toen vaker samen afgetrokken, maar niet elkaar of iets anders.

    Met meerdere jongens is ook eens gebeurd: twee jaar geleden of zo iets.Op een woensdagnamiddag was mijn broertje zijn vriendje thuis en we waren met ons drie op de slaapkamer met de lego bezig. Mijn broertje en zijn vriendje waren toen nog niet uit de kast, maar dat er meer tussen hun twee was als gewoon vrienden was iedereen wel duidelijk. waarover we vertelden dwaalde natuurlijk al snel af naar aftrekken en klaarkomen en hoeveel en hoe vaak en, ik hoef het niet te vertellen denk ik. Het was broertje die compleet verhit voorstelde om samen af te trekken en dat hebben we toen gedaan. De rest van de namiddag zijn we in ons blootje gebleven maar we hebben maar éne keer samen afgetrokken.

    17 jaar
    3 jaren geleden
  • Over de reactie van J20; Het ligt heel erg aan de cultuur en gewoontes van jouw vriendengroep. Bij mijn vrienden zouden dat soort dingen echt niet werken. Als je dat soort taalgebruik normaal ook met je vrienden tegenkomt is het wel een optie, maar zo niet zou ik echt naar iets anders zoeken.

    14 jaar
    3 jaren geleden
  • Je moet met vrouw(en) aftrekken man!!

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • J20 dat is een belediging tegen de meiden. Je kan er zelfs een boete of straf voor krijgen

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • Misschien eerst enkele hints maken naar data je wil aftrekken om te zien wat hun reactie erop is. Misschien eerst wel vragen of die vrienden wel in de eerste plaats zelf aftrekken want op die leeftijd doet iedereen dat nog niet. Laat maar weten wat je gedaan hebt.

    16 jaar
    3 jaren geleden
  • heb ik vroeger vaak gedaan

    op voorhand zoek je een lekker meiden filmpje op, en als hij bij jou is zeg je, kijk dit filmpje, deze moet je echt zien, kapot lachen... en dan moet je er een beetje mee lachen, haha kijk dit, hahahahaa, en zo hou je dat een min of 5 vol, en na 5 min zeg je, hmmmm dat meisje is eigenlijk wel nog lekker, ze maakt me wel gek, en dan zeg je, ik zou me wel kunnen rukken... en ja dan kijken wat hij zegt he

    20 jaar
    3 jaren geleden
  • Je moet het nooit in een groep gooien maar aan 1 persoon! Denk je dat die persoon er ook voor in is?

    12 jaar
    3 jaren geleden

Plaats een reactie

Maximaal twee cijfers (99). Ben je jonger dan 10, zet dan een 0 voor je leeftijd.
@
Je e-mailadres is niet zichtbaar voor anderen.

Je e-mailadres wordt alleen gebruikt om je deze mails te kunnen sturen en nergens anders voor. Je kan je altijd weer afmelden via een link in de mail.

Ik heb de privacy-informatie gelezen en ga ermee akkoord

Anoniem en gratis hulp of advies?

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Op JouwGGD.nl vind je betrouwbare informatie over gezondheid, relaties, lichaam, seks, gevoel, alcohol roken drugs en media. De informatie is gecheckt door (medische) professionals.

Lees meer over Jongerenwebsite JouwGGD.nl

Bekijk ook

Ben jij digitaal in balans?

Ben jij digitaal in balans?

Scrollen, liken, appen, swipen, gamen en bingen: (online) media lijken onlosmakelijk verbonden met je offline leven. Heb jij het allemaal onder controle? Doe de zelftest

Lees meer over Ben jij digitaal in balans?
Bekijk jezelf door een roze bril

Bekijk jezelf door een roze bril

In de cursus 'door een roze bril leren kijken' van 99-gram.nl leer je hoe je actief stil kunt staan bij positieve gevoelens. Dit doe je in korte en leuke opdrachten verspreid over 6 weken.

Lees meer over Bekijk jezelf door een roze bril
Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Met de Jong&Out app kun je in contact komen met andere jongeren, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Door heel Nederland of juist bij jou in de buurt. Je kunt chatten in groepen of direct via een privéchat.

Lees meer over Ontmoetings-app voor LHBTI-jongeren

Wil je anoniem chatten met een jeugdverpleegkundige van JouwGGD voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen?

Chat nu

De chat is nu gesloten. Via de Slowchat kun je bij een jeugdverpleegkundige van JouwGGD terecht voor advies, hulp of om gewoon je verhaal te vertellen.

Slowchat

Liever live chatten